Бързи, но вече не яростни! Вин Дизел и Скалата се сдобриха

Актьорите заровиха томахавките, уверяват от Universal
19 авг 2016 13:07, Петя Славова
2
Бързи, но вече не яростни! Вин Дизел и Скалата се сдобриха
Снимка: Reuters

Актьорите Вин Дизел и Дуейн Джонсън Скалата, които играха заедно в "Бързи и яростни” 8 се помириха, съобщава The Hollywood Reporter, позовавайки се на източник от Universal.

Кавгата между двамата, тръгнала от снимачната площадка стреснала ръководството на компанията, но шефът Дона Лангли отказа да се намесва в конфликта им.

Да разреши разногласията тя поръчала на вицепрезидента на студията и продуцент Марк Суриану, който някак си успял да успокои страстите около Дизел и Джонсън.

"Всичко приключи. Никой не мисли, че те още имат проблем един с друг. Когато започна промо кампанията на филма, за това вече никой няма да си спомня", отбелязва източникът на Universal.

Изданието пояснява, че причина за раздора, вероятно е станало поведението на Дизел, който участва в проекта и като продуцент. Той си стоял до по-късно в караваната, като така карал всички да го чакат. Повечето участници от екипа свикнали с привичките му, но тези маниери раздразнили Джонсън.

Скалата бе публикувал гневен пост на страницата си във Facebook на 9 август, като нарича колегите си "страхливци" и "смотаняци". Звездата така и не пояснил кого има предвид.

По-късно станало ясно, че гневът на актьора е предизвикан от Дизел, който пък напуснал снимачната площадка на "Бързи и яростни" веднага след последния работен снимачен ден с Джонсън.

Очаква се "Бързи и яростни" 8 да се появи през април 2017 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Егати неграмотното писане!" - или превод...
1
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Да разреши разногласията тя (Дона Лангли) поръчала на вицепрезидента на студията и продуцент Марк Суриану, който някак си успял да успокои страстите около Дизел и Джонсън."Не разбрах какво му е поръчала... пица, сладолед, задача ли някаква....Егати неграмотното писане!