Миглена - най-мразена в Къщата, най-обичана извън нея

Тв водещата стана големият победител във Vip Brother 2016
Обновена: 12 ное 2016 10:13 | 12 ное 2016 07:45, Петя Славова
156

Снимка: Vip Brother

Телевизионната водеща Миглена Ангелова стана големият победител във Vip Brother 2016 г.

Макар и госпожа "Искрено и лично" да не се разбираше с повечето съквартиранти и доброволно да застана на страната на "чалгата", тя успя да спечели сърцата на зрителите като направи и запомнящо се участие и извади почти всички участници извън контрол, но самата тя запази завидно самообладание.

Победата Миглена посрещна със сълзи. Така и в предаването тя излезе извън контрол единствено в момента, когато осъзна доброто отношение към нея от страна  на публиката. Ангелова спечели титлата с 51.8 процента, като почти до финала водещата позиция бе пазена от Ути Бъчваров.

Все пак той остана на второто място. Именно шеф-готвачът се опита да бъде баща на повечето от съквартирантите. Готвеше им и не оставаше равнодушен към случващото се в Къщата. Имаше изявено чувство за справедливост. Той също така претърпя и физическа метаморфоза като свали над 20-ина кила в предаването.

"Ние сме различни, но не трябва да се мразим", каза Ути при излизането си. Тези думи той отправи преди дни и към най-упреквания от него човек – Емануела. Тя, обаче не му върна жеста.

В юбилейното издание групата се бе разделила на "интелектуалци" и "чалгаджии". В началото на финалната вечер бяха припомнени някои от паметните моменти в сезона. Предаването се сдоби с галеник в лицето на Лили Вучкова. Имаше опит за сключване на сделка с Vip Brother от страна на актьора Явор Бахаров. Наблюдавахме и съдбоносно отказване от мисия от друг негов колега – Христо Живков, който лиши съквартирантите от мебели, ток и вода. Затова пък върху него се стовари отмъщението на поп дивата Емануела, която изкусително умело го напи.

В лайфа Емануела бе защитавана от Константин, Кали застана зад Миглена, Марта Вачкова поддъраше Ути, а в помощ на Христо бе Жоро Тошев. За Борислав  приканваше хирургът доктор Енчев.

Всеки от съквартирантите се нарече победител малко преди финала. Излизането на останалите от звездите бе съпроводено от знака на любовта. Първи във финалната вечер си тръгна Христо Живков. Той застана на петото място. Редом с него Къщата напусна и Борислав, който зае четвъртата позиция.

Александра Сърчаджиева ги посрещна с желанието да ги жени. Водещата успя да разбере името на тайнствена любима на актьора. "Обичам те, Ружа", призна звездата, имайки предвид Ружа Колева – български аниматор, който живее в САЩ и е част от екипа на анимацията "Трио Белвил".

След него и Боби бе препитан за чувствата, които таи към Емануела. Бизнесменът реши да ги запаси в тайна. Емануелау която взе бронза също отказа да говори какво ще стане между нея и Боби, но в същото време отсече: "С всички тези жени пред блока няма да се разберем!" Там бе и майката на Борислав, която вдигна двете си ръце в знак, че харесва Емануела за снаха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
1
 
1
 
! Отговори
мив преди 7 години
До маринаСигурно ще вдигнеш и двата си целулитени крака пред него, но няма да ти излезе късмета. Както и на сбръчканата *** с гнили зъби, която уж спечели.
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
е до кога ше ни занимавате с тая простотия вип брадър , и простаците участници !?
72
2
 
5
 
! Отговори
Кики преди 7 години
Срамота,много тегав и натоварващ сезон,злобата е навсякъде
71
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 78 Е КАТО ВЗЕ 100 000 ЛЕВА ЗАЩО И Е ?
70
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Миглена е силна и борбена жена.Заслужаваше си победата.Поздравления!
69
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tя гушна 100 000лв.Може да се омъжи поне още 2-3 пъти.
68
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ути е типичния насилник- просто съм убедена, че бие жени за това е обречен да е сам като кукувица.Фалшив и мръсен човек е.Също като Лазара и Урина Тенчева - отровни и долни хора пълни само със злоба и завист.Лили комсомола,Надка анорексията и този пропаднал актьор с един филм няма да ги коментирам те сами се показаха колко струват.Вальо перуката така и не изтрезня този сезон.Не симпатизирам особено на Миглена или Емилия,но те бяха едно ниво над утайката на БНТ.
67
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ути е чалгаря в кулинарията,чалга има не само в музиката.Омръзна ми с неговите люти чушлета и черррно пиперче.А самия водещ Н.Кънчев е символ на чалгата в журналистиката,заедно с Д.Найденова,Л.Крумова и др.и др....
66
9
 
16
 
! Отговори
Помиярщина! преди 7 години
И предаването и участниците и уж гласуването. *** как Миглена ще е любимка на България бе?! Аре бегайте!
65
12
 
19
 
! Отговори
марина преди 7 години
Ути мръсната бъчва сега 100% се пръска от яд!!!! Но нека, драго ще ми е ако се пръсне
64
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не знам това измислено предаване дали се гледа.Не сте вече интересни с тези измислени постановки.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не е важно .Важното е че Зурлева си плаща,между 50 и 100 000лв,заучастието.Така че не се косете,че я мразат.
62
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вервайте си може и ние да поверваме. То за това България е цъфнала и вързала .Кючекини интригантки и ред се натрапват на хората като елита на нацията.
61
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МИГЛЕНА - ПРЕЗИДЕНТ!
60
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дребни злобни човечета,пак ли почнахге да злобеете.*** от яд Миглена победи.Честито.
59
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За тази дама колко палави слухове съм чувал... :) Но не знам дали са верни.
58
11
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРИЯ СЕ ВЪЗРОДИ преди 7 години
МИГЛЕНА НАДВИ НЕГАТИВНИТЕ, АГРЕСИВНИТЕ, ЛИЦЕМЕРНИТЕ, ИНТРИГАНТИТЕ ОТ БРАДЪРА. УТРЕ ХОРАТА КАТО ИЗБЕРАТ И ГЕНЕРАЛ РАДЕВ, КОЙТО ЩЕ СВАЛИ ОТ ВЛАСТ МАФИОТИТЕ, МУТРИТЕ, БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!!!
57
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Факта , че се занимаваме с такива долнопробни уж шоу-програми говори , че сме 50 години назад от Европа и Америка . Това чудо на простотията вече никъде не се прави . Благодаря на нашите телевизии , че опростачват народа и най вече младите хора . Апропо т.н. победителка Ангелова има 16 брака и е пример за младите хора .
56
7
 
14
 
! Отговори
Браво на Миглена преди 7 години
Сигурно Ути Шопаров е погълнал толкова храна колкото е собственото му тегло от яд... хаха.
55
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Както някой каза-не сме плащали за шоуто и продуцентите могат да обявят, когото си искат за победител.Неочаквано за мен финалът на шоуто беше интересен.Смятам, че Емануела, всъщност Емилия е по-хубавото име, трябва сериозно да се замисли дали зад "омразата" към Ути не се крие нещо друго?!