Зад кадър: "Воевода" – втора част

На снимачния терен ни отвежда Зорница София
28 ное 2016 11:22, Петя Славова
0
Зад кадър: "Воевода" – втора част
Снимка: Facebook

В смутния 19-и век ни отвежда Зорница София с новия си филм "Воевода". Преди да излезе филмът на голям екран е готова и втората част на "Хайдушки записки", с който може да надникнем какво е било зад камерата по време на снимките. На хълмовете над Жеравна специалисти подготвят актьорите за хайдушка действителност, "превръщат ги във вълчета".

От видеото ще узнаем как се работи с предно пълнещо, капсулно и кремъчно оръжие, боравене с хладно оръжие, езда, похвати и техники от народната борба наречена пехливанлък, както и множество други бойни тънкости.

Също така ще се види как се оцелява в природата и тов са само част от "казармата", през която минават актьорите на филма.

За процеса на работа споделят Валери Йорданов, Владо Зомбори, Леарт Докле, Петър Генков, Димитър Селенски, Йордан Биков и Зорница София.

Те от своя страна помагат на треньорите си с актьорски задачи и опит, тъй като повечето от инструкторите в лагера били вече избрани на кастинг за роли във филма. Така се случва с Горан Гънчев, който играе Амит Ага и Димитър Труканов – Трукан, който влиза в ролята на бащата на Румена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари