Дрейк охлади приятелството между Риана и Джей Ло

Бившата му вече не е последователка на латиното в Instagram
28 дек 2016 18:22, Петя Славова
4
Дрейк охлади приятелството между Риана и Джей Ло
Снимка: Instagram

Риана престана да бъде последователка на Дженифър Лопес в Instagram. Причината, че латино дивата флиртува с бившия й приятел, рапъра Дрейк, съобщи в "Daily Mail".

За връзка между Дженифър Лопес и 30-годишния канадски рапър се заговори още когато той изгледа последователно два нейни концерта в Лас Вегас този месец и беше домакин на парти, на което тя беше сред гостите, след което двамата си тръгнаха заедно.

Двамата не спряха да публикуват свои общи снимки в социалната мрежа, като обясняваха колко близки са си станали. Така Риана прекъсна отношения с Дрейк в Instagram още през октомври.

Ето, че вече и дружбата между нея и Дженифър е приключила, въпреки че двете са стари приятелки.Тази година Риана подари на латино звездата секси ботуши от съвместната си колекция с Маноло Бланик.

Джей Ло толкова ги хареса, че се снима с тях в клипа "Ain't Your Mama". През март тя похвали младата си колежка пред И! Нюз като каза: "Аз съм огромен фен на Риана. . . Чувствам, че тя е момичешко момиче и това ми харесва, защото и аз съм такава".

Лопес и Дрейк, като че ли вече не крият близостта си. Самата Джей Ло от известно време има все по-млади партньори до себе си, така че едва ли се притеснява от 17-годишнатаразликата с Дрейк.

Още новини за звездите, четете в Tialoto.bg

 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Много благодаря за такивата статии.Значи, ако не са те, винаги забравям да го преместя.Весели празници!
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратителни са лелките с млади пичове! Става дума за много по-млади от тях. Що за педофилки и комплексарки.
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
diva4kata da vrne ama nemedleno pone edinia botus v koito teka da se kae ni sa i opustala po kafeva, jlta i crvena nujda