Звездите аплодираха "незаслужено" Мерил Стрийп

"Оскар"-ите взеха на подбив новия свят на Доналд Тръмп
Обновена: 27 фев 2017 15:25 | 27 фев 2017 13:52, Петя Славова
31
Звездите аплодираха "незаслужено" Мерил Стрийп
Снимка: БТА

Водещият за пръв път церемонията по раздаването на "Оскар"-ите Джими Кимъл превърна президента на САЩ Доналд Тръмп в задочен комичен фон, като взе на подбив политическите сътресения, обхванали света, след като милиардерът стана новия стопанин на Белия дом, съобщава Ройтерс.

Още по темата

Кимъл не закъсня да насочи остриетата си срещу 45-ия президент на САЩ и го жегна още в началото на своя монолог: "Това шоу се гледа от милиони американци и от над 225 страни по света, които вече ни мразят, и аз мисля, че това е забележително!", заяви комикът малко след като стъпи на сцената на "Долби тиътър" в Холивуд.

"Ние сме много гостоприемни към чужденците тук в Холивуд, подигра се Кимъл на имиграционната политика на Тръмп. Но ние не дискриминираме хората по страните, от които произхождат, а според възрастта и теглото им!". Тук водещият бръкна и в раната, че киноиндустрията не предлага достатъчно роли на застаряващите актриси, пише БТА.

Водещият отново се позова на президента, когато представи Мерил Стрийп. Той на шега използва израз на Тръмп и призова залата да аплодира "надценената" актриса с абсолютно "незаслужени ръкопляскания".

Когато церемонията приближаваш към края си Джими Кимъл се учуди, че Тръмп все още не е реагирал в Тwitterна ставащото в "Долби тиътър". Тогава самият комик реши да туитне на президента като посланието му се изписа на голям екран и го попита дали не го е събудил.

Иронизирайки войната на стопанина на Белия дом с медиите, Кимъл на шега поиска всички журналисти от Си Ен Ен, "Ню Йорк таймс" и "Лос Анджелис таймс" да напуснат сградата.

"Ние тук не понасяме никакви фалшиви новини. Тук почитаме само фалшивия загар на знаменитостите!", пошегува се водещият.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Падението на един президент-да се заяжда с актьори. Позицията му предполага да е над такива интриги!
8
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На този *** кой му е писал *** шегички? До преди 1 месец всички много обичаха САЩ, а видиш ли сега изведнъж ги намразили...холивудска малоумщина...
7
11
 
12
 
! Отговори
SW преди 7 години
Славянските оскари - най-православните оскари. Не е за вярване, че от руското посолство плащат на троловете да коментират и кинонаградите. Колко проста може да е е ена регионална сила, мислеща се за империя
6
11
 
9
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Водещият по-добре да се научи да чете,че оплсека ,,Оскарите,,...
5
17
 
9
 
! Отговори
IT преди 7 години
F*ck Trump, free the world
4
18
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стрийп наистина е доста надценена. Опитах се да гледам някои от филмите с нейно участие, ама не ми изтрайваха нервите до десетата минута и сменях канала. Не, не съм чалгар с чалгарско мислене и интереси!!
3
12
 
27
 
! Отговори
рускиня преди 7 години
Глупакът водещия-САЩ ги ненавиждат от времена на бомбардировки в Хирошима, в Афганистан, бомбардировки и мъчения в Ирак, бомбардировки в Сърбия.Този *** сега се сетил,че САЩ е доста мразена страна.Но Тръмп най-малко участвал в този процес. Нека да питат Обама, с нобел за Мир-колко хиляди хора изби той и колко оня секс-супермен Клинтън. Къде е бил водещ тогава? И застаряваща Стриип-като не може да показва вече баджаци по Оскарите почва да отваря уста, лошото че без мозък
2
9
 
28
 
! Отговори
GolemPraz преди 7 години
Постна, суха, ненужна новина за безвкусния бездарен и скучен хумор на някакъв неизвестник. М-даа...
1
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Оскарите са пълен цирк! От празник на изкуството се превърнаха в панаир на суетата и политическа трибуна на всякакви г...ци. Съвсем си изкривиха критериите.