"Бензин" – филм с истински каскади, без 3D ефекти

Режисьорът Асен Блатечки: Работих с много любов!
19 май 2017 11:52, Анисия Иванова
24

От днес по кината тръгва новият български филм под режисурата на Асен Блатечки - "Бензин". Лентата, освен бързите коли, адреналина и зареждащия актьорски състав, разказва история, която я отличава от останалите, познати на българския зрител продукции.

Филмът е заснет без 3D ефекти и каскадите в него са истински.

Сценарист е Алексей Кожухаров, чиято е и идеята за сюжета. А режисьорът и главният герой в лентата - Асен Блатечки, разказа в "България сутрин" на Bulgaria ON AIR за работата по време на снимките: "Аз искам всичко да стане перфектно, но го правя с много любов, не тормозя никого. Защото и аз съм актьор и знам как актьорът приема някои неща, затова и с много любов се отнасях към колегите си и те дадоха най-доброто от себе си".

Събитието във филма, както се изрази самият Блатечки, са Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова.

Освен двете красавици, в "Бензин" участват и холивудският актьор Майкъл Медсън, както и фронтменът на хевиметъл групата Godsmack Съли Ерна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
аса търсяа работа дастана какска дор етакиви коли
21
1
 
1
 
! Отговори
Илиана преди 6 години
Невероятен филм! Изключително прочувствена история! Разплаках се на няколко пъти. Дори и сега като си спомня за силната любов между Дим и Люси, пак се просълзявам.Бъдете по-човечни, хора! Стига с тази омраза и пренебрежение... Това е един от най-качествените сюжети на български филм до момента!
20
4
 
1
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Не прочетох всички коментари, но от тези които прочетох ми се гади от вас! ..Било реплика на "FF", бил *** актьор, не знам к'во ви било тъпо.... ВИЕ сте *** и прости. Не го гледайте...и не го коментирайте... не сте критици, а хора с нещастен живот, които само обиждат всичко... Не съм голям фен на Блатечки, но не мога да отрека, че е добър актьор. Заради неблагодарници от всичко, като вас, никой не иска да остава в тази държава.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега филмите се правят с CGI и V-Ray технология така филмите стават мнго по-готини има повече кървища и готини мацки, тия вече са безработни.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банално - небръснат герой, тъпоизглеждащи блудкави кифли, малко спирачки, малко прах, малко ламарини. Та това го има във всеки втори американски филм.
17
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Събитието във филма, както се изрази самият Блатечки, са Снежана Макавеева и Лиляна Станаилова.************Та не разбрах, на коя от двете кифли първо ще прави дете ?
16
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знаех че Блатечки е и режиьсор. Щото не го биваше много и като актьор.Ама нали са връзките на баща му, лансират го още от малък. Пък сега като дойдоха и ГЕРБ на власт, направо ни го представят като някаква световна звезда, което си е смешно.Да ходи там да разваля семейства, за друго май не го бива.Фалшиви герои с фалишиви биографии.
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Шофери, сега да не се избиете за билетите за този шедьовър.
14
3
 
34
 
! Отговори
яЗЕКА преди 6 години
Бях оставил 2 билета за "Бензин" на предната седалка на колата и слязох да си взема цигари до близкото магазинче. Когато се върнах, стъклото ми бе разбито и някой беше оставил до моите още 2 билета за филма.
13
0
 
14
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Както каза Джон Оливър - Автомобили, най-интелигентните актьори в Бързи и яростни....
12
0
 
15
 
! Отговори
Кратун преди 6 години
Творческа импотентност. Като се започне от всички шоу франчайзи, та до киното ни....
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Медсън са му плащали с откраднатите от Блатечки салами. Но като го гледам Блатечки, се е поосвинил, затова и Медсън е "работил" без хонорар. Бързи и яростни по принцип е поредица за ***, за която дори на зрителите без санитарен минимум на критериите вече им е все тая, а този тръгнал 2017-та тепърва да прави подобен филм. Явно в България живеем в регион, в който времето тече по-бавно - всичко ни е назад със 100-ина години - мислене, стандарт, филми...
10
2
 
17
 
! Отговори
Georgiev преди 6 години
Аз не разбирам, кому е нужна българска версия на "Бързи и яростни"? Не обичам имитации и прочие.
9
6
 
15
 
! Отговори
1 преди 6 години
Тоя филм ще е пълен ***, ако Блатечки смята че ще идем да го гледаме само защото е български и да сме подкрепяли родното кино, жестоко се е излъгал. Преди време пуснаха уникален филм "Стъпки по пясъка", но по същото време даваха и пълната кретения "Мисия Лондон", познайте кой салон беше пълен и кой празен.
8
0
 
5
 
! Отговори
Бай брадър преди 6 години
А всъщноат Майкъл Медсен май се е снимал без хонорар, четох някъде интервю с Блатечки
7
2
 
3
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Гледам само руски, котайски, американски и корейски филми. И много ги подбирам разбира се.
6
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И сега ще ни искат по 10 лева за билет.
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нека да позная. Две трети от бюджета на филма е отишъл за хонорара на Майкъл Медсън.
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От трейлъра ми става ясно, че повечето сцени във филма са правени с малко пари.Може и като цяло филма да е добър, но ако очаквате грандомански филм, не си даваите парите за кино.
3
3
 
13
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Много слаб филм... тотална загуба на време...