"Споменът за утре" – новият спектакъл на Нешка Робева

Трупата тръгва на турне в Бургас, Варна и Търговище
15 авг 2017 20:03,
4

Нов спектакъл излиза на родната сцена – "Споменът за утре", дело на трупата на известната българска състезателка, треньор по художествена гимнастика и хореограф Нешка Робева.

"Идеята за представлението тръгна от тенденцията много самопризнати интелектуалци да порицават 21 век", отбеляза Робева пред репортера на Bulgaria ON AIR Валерия Цветанова.

Целта на спектакъла е да покаже, че традицията не е само в народния танц или трапезата, а в самия начин на живот и ценностите, допълни още хореографът.

Трупата на Робева тръгва на турне, като ще посети първо Бургас на 16 август, след това Варна на 20 август и Търговище на 22 август.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
Да преди 6 години
Какви сериозни успехи имат Илиана и сие?!Някое и друго медалче от състезание без престиж.Колко медала ще спечели госпижата от предстоящото световно в Италия?Сравненията с Нешка не са в полза на сегашните треньори и велики ръководители.Иска се не само мерак,но и работа и талант .Да говори може всеки,но не всеки може да прави състезатели от световно ниво
2
0
 
3
 
! Отговори
Гледай и се учи преди 6 години
Нешка създаде българската школа,която никой не можа да стигне.Пречеха и тези,които днес се опитват да помагат.Смех!Когато Господ не ти е дал,нищо не може да ти помогне.Оставаш си имитатор,но не и новатор.Факт.
1
3
 
1
 
! Отговори
Я гледай.... преди 6 години
Да се чуди човек как без Нешка сегошните ни състезателки по худ. гимнастика жънат страхотни успехи.А ни втълпяваха че без нея няма да има худ. гимнастика. Да се чуди човек....