Лоша реклама: Алекса – монахиня, Ерик – свещеник

Фолк певицата провокира с музика, текст и... видео
10 яну 2018 11:50,
35
Лоша реклама: Алекса – монахиня, Ерик – свещеник
Снимка: Личен архив

Поредната и най-нова провокация на Алекса е образът й на монахиня, с който подчертава, че всеки съчетава в себе си едновременно светлина и мрак. Преобразяването на певицата на "Ара мюзик" се случва заедно с колегата й Ерик в паречето "Лоша реклама". Той пък е духовник, пред когото Алекса се изповядва.

"Случващото се между нас не бих казала, че е много богоугодно - смее се изпълнителката. - Замисълът за песента дойде от мое лично преживяване, а сюжетът на клипа измислихме заедно с Ерик".

На фона на дискотечния етно ритъм виждаме лъскав автомобил с красива жена в него. Пътят я отвежда до църква, в която свещеникът води църковна служба. Историята продължава в сферата на фантазиите - проповедникът се трансформира в любовник, заобиколен от полуголи монахини. А случващото се между тях ярко контрастира на духовните им занимания.

Клипът към песента е заснет край София и е спазеното обещание на Алекса, че ще разбие правилата в съвременната музика. Музиката е в стил модерен поп-фолк с дискотечно звучене и обещава да се превърне в един от големите хитове.

Изводът, който прави певицата е, че "лоши хора няма, всеки носи в себе си две половини - добра и лоша. От него зависи коя ще вземе превес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хиляда екстеншъна, две кила грим, силикон.. Поредната бръмчалка, която се мисли за специална. А пък ромбоида в попски одежди - без коментар.
5
0
 
6
 
! Отговори
Тия са поредните преди 6 години
Секс Извратеняци
4
0
 
12
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Хубу би било ако накрая продуха грехометъра на Ерик. Ама той е доказан *** и няма как да стане. Язък за барутя
3
0
 
12
 
! Отговори
Ненормални цииииии преди 6 години
Ненормални
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Министър ! ***!!!
1
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** проста