Москва изпревари Холивуд - снима първия филм в Космоса

Снимачният екип вече е на МКС
5 окт 2021 18:23, Нели Христова
72
Москва изпревари Холивуд - снима първия филм в Космоса
Снимка: БГНЕС

Руска актриса и режисьор във вторник акостираха успешно на Международната космическа станция (МКС), за да започнат 12-дневна мисия за направа на първия филм в орбита, съобщи АФП.

Така Москва изпревари Холивуд в продуцирането на филми в космоса.

Космически кораб "Союз" с актрисата Юлия Пересилд, режисьора Клим Шипенко и космонавта Антон Шкаплеров акостира на МКС след преминаване към ръчно управление.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук не пишат как някакъв младеж в САЩ плиснал боя по монумента на покойния рецидивист-наркоман и идол на американското общество Джордж Флойд. Сега се очаква да му очернят живота, така както затриха живота на полицая, който се опита да го арестува с 30 години пандиз. В момента САЩ печатат пари и раздават помощи за КОВИД. Байдън го е страх да прекрати това защото ще започнат отново бунтове и палежи. Ей това е истинската капитализация на американското общество.
40
8
 
10
 
! Отговори
ХАХАХА преди 2 години
До Възраждане на СССРДа, някво любителско порно снимано в орбита ще възроди Ссср ... хехехе
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Корпоративния данък в сащ е 35 %. Като не плащат данъци и им смяташ капитализацията ставаш за смях, икономисте. Ей такива като ги изхващат и се хвърлят от небоастъргачите.
38
18
 
12
 
! Отговори
Възраждане на СССР преди 2 години
С един ход Русия смаза и Холивуд и НАСА!! Краварите останаха с отворена уста и невярващ поглед. Русия отново ги удари в земята!!
37
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пълни глупости дрискаш. Ква капитализация кат парите са в офшорки. Те такива кат теб са за затвора.
36
10
 
15
 
! Отговори
Макроикономист преди 2 години
До 42Да, китай произвежда джапанки и сглобява телефончета! САЩ са номер 1 икономическа сила в СВЕТА! Втора икономическа сила е ЕС! Капитализацията на Апъл е по-голяма от цялата руска икономика! Капитализацията на Майкрософт е равна на цялата руска икономика! ТОВА е ПОЛОЖЕНИЕТО!
35
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
38 тия опорки се отнасят за Китай. В сащ нищо не се произвежда. Ето затова Тръмп почна търговска война. И сащ я загуби. Даже по времето на Тръмп търговският дефицит на щатите с Китай нарастваше. Ето затова сащ са близо до гражданска война между неокони и либерасти.Затъпяла нация са американците, остана само печатането на пари. Ето затова отново си вдигат тавана на дълга. Не могат да го платят. Китайците държат американците на каишка.
34
11
 
10
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 2 години
Ееее, че първият спътник, първите кученца Белка и Стрелка, другото кученце Лайка, после Гагарин, та аз ги помня бе, помнят ги и още други ама все по-малко оставаме.Та тия сега, дето се радват на американците, ако ги вземеш и ги пуснеш в нашето време тогаз, ще се гърчат като гъсеници и първо ще си дирят де им е телефона, и като не го намерят, ще гледат опулени как ние и без това сме живяли, и сме имали и наука, и в космоса сме били и свестни деца отгледахме и хора ги направихме
33
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подозирам, че са стреляли по фашисти във филма..
32
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никъде кроме как в московпроме. Лозунг от соца.
31
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само на някой от отделни щати брутния вътрешен продукт е по-голям от този на Русия,изпреварили на баба си фърчилото, на 30км от Москва в селата няма ток,жалки смешници дай им само паради да правят и да дрънкат оръжия една кола не могат да произведат като хората,една пералня,една печка..някой да има неква руска техника вкъщи...маани бегай баце
30
10
 
10
 
! Отговори
Влак GT преди 2 години
Браво!!!------Те винаги са първи!!!... даже и в мръсния канал, където им е обиталището.... Прав беше Рейгън "Империя на злото!"
29
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
33 кажи колко ракети и двигатели е продал мъска. Взел ти е той акъла папагалски без да знаеш драскаш глупости
28
3
 
5
 
! Отговори
А защо не го правят? преди 2 години
На ЛУНАТА да бяха снимали Филма щеше да са по-първи от първите.
27
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До запознат "Само дето Джеф Безос можеше да си спести този разход без особени проблеми, а космодрума на руснаците е направен именно да функционира и да изстрелва космически кораби в орбита и не функционира ли и не изстрелва ли ракети/космически кораби, той носи само загуби!" Охаааа, русоробите обясняват за "смисъла". Затова Мъск взе 70% от бизнеса на руснаците с извеждане на товари - щото правеше неща, които руснаците наричаха "безмислени". Мдаааа. Яко кисело гроздето. :))))))
26
1
 
4
 
! Отговори
запознат преди 2 години
Аха, ясно- значи според капиталистите на собствен кораб е разрешено, а на такъв, с програма на държавата не е! Само дето Джеф Безос можеше да си спести този разход без особени проблеми, а космодрума на руснаците е направен именно да функционира и да изстрелва космически кораби в орбита и не функционира ли и не изстрелва ли ракети/космически кораби, той носи само загуби!
25
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе филм може и да не стане ама виж пистолетите на космонавтите на МКС може да смаже.
24
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 29 - Братле! Не са хаби, да се обясняваш на плебейската пасмина, която попринцип пише тук. Те са за консумация и експлоатация, не за комуникация, особено разумна такава ;)
23
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 20 "А какъв е смисълът Джеф Безос да се изстреля за 3 мин. в облаците и да каже че е космонавт." Смисъла е, че го направи на СОБСТВНИЯ си кораб. За да си дадеш сметка какво значи това, това би било еквивалентно е тая русичката да се беше качила в космоса на нейно Фърчило. Схващаш ли, или червената петолъчка ти пречи?
22
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ну заец Погоди е с два героя, рая муфа да не получи в космоса раздвоение на личността!?