Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва

По снега имало само едни стъпки – на българския младеж
13 яну 2017 09:07,
96
Кой накара Асен да се самоубие? Сърбия това разследва
Снимка: Facebook

Сръбските власти разследват дали някой не е склонил Асен Петров да се самоубие, като скочи от висока сграда в Белград, съобщава "24 часа".

Още по темата

Според доказателствата Асен е скочил от тераса между 17-ия и 18-ия етаж на блок, намиращ се на ул. "Милутин Миланкович" №30 в Белград.

По балкона имало натрупан сняг, а в него останали следи само от един човек - Асен. Заради това сръбските полицаи са отхвърлили версията за убийство.

Разследващите смятат, че най-вероятно младежът си е измислил, че ще го придружават две момичета, за да заблуди местния хазаин, че няма да прави купони, а ще бъде кротък наемател.

В същото време, както писа Dnes.bg близките на Асен не вярват, че той е сложил край на живота си. По думите им, операторът е имал планове за бъдещето. Искал е да бъде акредитиран за ски състезанията в Банско през февруари, очаквало се е да замине и на лагер с футболен клуб "Левски".

Мистерия остава и какво е правил Асен в Белград. Той е трябвало да кара ски в курорта Копаоник близо до град Ниш и границата ни със Сърбия.

Полицията в съседна Сърбия потвърди, че младият мъж е открит мъртъв на 4 януари. В тялото му е открит над 2 промила алкохол. Установено е, че е пушил марихуана, взел е и синтетични наркотици.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И е объркал, вратата с балкона.