Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!

Преди дни той ги нарече "нацистки останки, фашисти"
14 мар 2017 14:37, Елка Василева
210
Ердоган: Познаваме холандците от клането в Сребреница!
Реджеп Ердоган. Снимка: архив, Reuters

Познаваме Холандия и холандците от клането в Сребреница, заяви турският президент Реджеп Ердоган, цитиран от турската телевизия НТВ.

Още по темата

Ердоган направи изявлението си, след като преди дни нарече холандците "нацистки останки, фашисти".

Между Холандия и Турция възникна дипломатическа криза, след като Хага забрани на турски министри да говорят на митинги в холандски градове.

Холандският контингент в мироопазващите сили на ООН служеше в защитения от световната организация анклав Сребреница /Босна и Херцеговина/, когато през 1995 г. босненските сръбски сили избиха там около 8000 мюсюлмански мъже и момчета.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


210
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мустак кажи нещо и за Арменското клане :))) Недей бъде лицемер поне за 1 ден :)
91
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Учете руски и турски, ако ще оставате на тази ветровита територия. Като много гениални, но и твърде безгрижни деца, пак ще преживеем некое и друго робство и пак ще възкръснем, а българският ген ще е още по-обогатен от чуждото присъствие...
90
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Константинопол не е превзет,... "КО КАЗА КО...
89
9
 
9
 
! Отговори
E преди 7 години
Този обезумял диктатор, вече започва съвсем да се излага. Няма кой да се върже на тези безумни глупости! Смях.
88
7
 
17
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Предлагам да нападнем Турция, нищо, че нямаме армия. Може и без армия, но имаме дух. Какво като имат модерни оръжия, ние имаме дух, т.е. след три ракии сме на Босфора. Нищо, че сме бедни и нещастни, но "те не го знаят", да се надяваме. И така кога ще атакуваме?!!
87
8
 
18
 
! Отговори
До 31 преди 7 години
Ти щом си толкова сигурен че Батак и Перущица са руска пропаганда, защо не отидеш в тези градове и да го кажеш това там? Да обясниш това на наследниците на изкланите? Хайдее, *** им го кажи в очите...
86
5
 
6
 
! Отговори
Еак преди 7 години
До НЕбългаринкато гледам новините и истериите, наистина процъфтява световната цивилизация, всеки момент ще се взриви.може би е време най-после да се вслушат в словото българско.
85
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така си е. И ние познаваме турците от клането в Батак.
84
9
 
21
 
! Отговори
истината преди 7 години
До ВалБългария с тези заплати е на последно място на балканите !!!Каква цивилизация какви 5 лева бе пич !!! Стари хора умират от глад и студ в северозападнала България !!!Пътищата ни са на дупки като след минометен обстрел !!!Турция въпреки кюрдския тероризъм е на светлинни години икономически от "цивилизована" България !!!В тази "цивилизация" влаковете се движат със 50 км в час а в "нецивилизована" Турция има влакове със скорости от 280 км !!!Децата на България се лекуват в Турция !!!
83
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-парадоксалното е,че тези дето 500г клаха и унищожаваха българи сега говорят за толерантност! Потомците на убийци и изнасилвачи ни четат нотации за толерантност!Дори да речем,че загърбваме миналото,то дори във форума се вижда от техни коментари,че те не се срамуват от делата на предците си,напротив, те са ГОРДИ потомци на убийци и изнасилвачи,които същевременно обвиняват нас,че не сме били толерантни!.....
82
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валка, факти дай, факти
81
7
 
13
 
! Отговори
Вал преди 7 години
До АнонименОтново някой промит мозък се включва нахъсан по анадолски.Ние може да си управляваме държавата и тя устоява на бурите във вековете и е най-старата с името на основаването си.Как се управлява държава при толкова атаки- Източна Римска империя, фататизирани османци, запомнени с геноцида си и нищо цивилизовано, с решения на т.н. Велики сили, чертали върху салфетки зоните си, на световните войни. Въпреки всичко България е жива и то в семейството на цивилизованите.
80
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Първият геноцид по тези земи е извършен от Борис(Михаил) през 864година когато прекарва през дръвника всичките стари прабългарски рода с цялото им домочадие до девето коляно по искане на василевса като цена за узаконяването му на престола на византийския протекторат. Замества всичките си потомствени аристократи с царедворци провидението му от Константинопол и на практика слага край на автентичната българска държава като я превръща във византийски васал.
79
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До #91Не ставайте смешни с това ,,първия геноцид"!
78
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До #91Тъй де, но що да не си поговорим и за холандските човеколюбци.
77
6
 
22
 
! Отговори
SS ДИНАСТИЯ преди 7 години
Тая има наглостта да говори за кланета... Ами геноцида извършен от турските варвари срещу балканските християнски народи? Ами арменския геноцид? Ами баташкото клане, старозагорското клане? Първия геноцид в Европа извършен от турските варвари срещу тракийските българи?
76
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марк Рюте:"Българите са народ неспособен да управлява държава"
75
7
 
25
 
! Отговори
гого преди 7 години
турци като не ви харесва вън от европа не ни е претреперало за вас
74
7
 
9
 
! Отговори
Су 34 преди 7 години
Чувал съм за Чанкале - погрешен десант на англичаните и защо загубихте Балканската и Първа световна?
73
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А нещо повече за,, мюсулманските мъже и деца ,,от Африка,Азия ,Афганистан?