Сърбия в НАТО? Вучич отсече – не!

Западната ни съседка се стреми към военен неутралитет
30 май 2017 15:30,
212
Сърбия в НАТО? Вучич отсече – не!
Снимка: архив Reuters

Сърбия не планира да влиза в НАТО, заяви днес в интервю за телевизия Пинк сръбският премиер и новоизбран президент Александър Вучич, съобщи БТА.

Още по темата

"Аз участвах в Съвета на НАТО и казах на всички, че ние нямаме такъв стремеж /да влизаме в алианса/. Ние се стремим да бъдем военно неутрални, да бъдем извън всички военни блокове", заяви премиерът, добавяйки, че именно затова страната отделя повече средства за сигурността.

"Военните и полицията получиха нови униформи, в страната пристигат девет нови хеликоптера и в след 60 дни ще пристигнат и руските МиГ-ове", каза той и същевременно отбеляза значението на европейския път за Сърбия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


212
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
11
 
5
 
! Отговори
Картър преди 6 години
Вижте, това днес не е нашата Русия, това е едно изчадие на Хабад, което няма да просъществува дълго. Джу е обречен на елиминация. Неговите олигарси, държавна администрация и служби също. Те са антинародни, анти славянски и анти православни, ако и да твърдят обратното. Защото са хазарски. Същите като в Украйна. Няма никаква разлика, абсолютно същите са. И в тази война, която започнаха там, измират само славяни, хазарите само командват и разпределят вътрешните органи на убитите. Не вярвате? Идете там и ще повярвате. Хазарите устроиха един геноцид за славяните. А тук Путин разкъса България с Ерду
89
5
 
3
 
! Отговори
до 101 преди 6 години
До до 94 хахТи гледай да се подготвиш за нивата и да не забравиш мотиката. А моя гей парад не го мисли, тая година ще те викнем пак като вип-гост, да оплакнеш око, може да си намериш някой едър космат сладур.
88
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сърбите са отвратителни и това е неприемливо. Трябва да им се вкарат тежки санкции докато не приемат членство в нато. Не може всички да сме в нато а те да се правят на интересни. Нека на първо време да ги предупредим и ако не разбират с добро да ги удари нато и да ги размаже на кайма!
87
7
 
11
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Абре Вучич абре чадо.САЩ направиха 40 млн украинци кривогледи ти къде си тръгнал сатовете сено да зобаш.Мислиш ли че САЩ ще оставят някой да им мъти водата под базата в Косово.Късмет ще е за сърбите ако се разминат само с майдан защото има вариант да загубят още земя преди майдана.Вземали 9 фъртолета хахаЧичо Сам носи три пъти по толкова на една лодка
86
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слави Трифонов. Има такава държава Сърбия и има такъв народ Сръбския.
85
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този друго не може да каже. Така са се заклещили че нямат никакъв ход.
84
1
 
7
 
! Отговори
до 94 хах преди 6 години
Подготви ли са за гей парада ?.
83
6
 
8
 
! Отговори
До хах преди 6 години
Точно обратното, като погледнеш историята всеки хванал се срещу Русия е загубил. България ти е номер едно пример. Празна глава се непълнолетни.
82
4
 
1
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
До Бобибобко баце, а серийните номера на двигателите ще постнеш ли, да ги прекарам ей така по тъча с една червена лаваца?
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е много добра новина за нас.
80
10
 
8
 
! Отговори
xax преди 6 години
И за съжаление на про-руските аутсайдери, които са силни в този форум - ние сме вовеки с ЕС и НАТО. Сорка дедовци.
79
9
 
10
 
! Отговори
xax преди 6 години
Сърбите са като губещ маниак в казино - изгубили са вече едни пари и ще продължат да правят глупости докато не загубят двойно и тройно. Хванали са се с Русия и ще стискат докато се удавят. Не че толкова се харесват с руснаците - просто са успели да ги превземат тотално, каккто политически, така и икономически, не знам само кое е било първо.
78
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Българските продажници са част от НАТО те са също братя с кравария която изби половината свят.
77
5
 
7
 
! Отговори
I преди 6 години
Да се изпикам на новия световен ред....Кой ще спре еврогейци и хамериканци да налагат своя ред на други държави?
76
9
 
8
 
! Отговори
Перо преди 6 години
До ВасилевТова няма да стане,гърчо!За разлика от нас сърбите имат политици с топки.
75
3
 
12
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Браво на сърбите!!!..но дупе да им е яко,сега ги чакат Сръбска пролет,фалут на сържавата,Сръбски хелзинкски комитет....много гей паради,НПОта всички радости на димукрацията и еватлантически ценности!!!!Дръжте се сърби!!!
74
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е ли по добре да имаме приятелски отношения с нашите съседи отколкото с някои от другата страна на океана? Празни глави не може да го схванат.
73
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като са бългаски, ходи ги питай дали искат да премиенат под управление на ***? Аз ходя често и съм питал, ходи виж първо а после лалала
72
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Интересна логикане е интересна, това е правилната логика, поради един елементарен факт, България е част от НАТО, т.е. да си срещу НАТО е като да си срещу България
71
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Jugoslavза Косово незнам и не ме интересува , ама западния шоплък и Ниш са български, а Вие че си останете у београдкио снаджак