Майката на Дешка също била съблазнила женен грък

Сега тръгва. Сам е в колата, пише в последния sms до полицая Карчев
Обновена: 11 окт 2017 07:19 | 11 окт 2017 07:00, Елка Василева
117
Майката на Дешка също била съблазнила женен грък
Снимка: Facebook

"Сега тръгва. Сам е в колата", пише българката Дешка в последния си sms до полицая Красимир Карчев, който вече чакал в засада гръцкия ѝ съпруг на остров Крит.

Полицейските служители, които са претърсили дома на застреляния лекар, са намерили мобилния телефон на съпругата му Дешка, която не е успяла да изтрие уличаващите съобщения, пише "24 часа".

В предпоследното съобщение 38-годишната жена пише на любовника си: "Може да се наложи да го отменим. Може да отиде и брат ми да вършат разни неща в кабинета му. Ще ти звънна да се махнеш. Ако е необходимо, не".

Още по темата

След като честитила рождения ден на 62-годишния си съпруг и го изпратила, Дешка веднага изпратила съобщението с указания на Карчев.

Решението на лекаря да отиде в кабинета си сам в събота слага началото на края му. Българинът, маскиран като ловец, го екзекутирал хладнокръвно.

"В последно време се страхуваше за живота си", казват негови приятели.

Според близки и роднини на лекаря напоследък д-р Христодулос Каландзакис започнал да подозира, че нещо не е наред със съпругата му, и се усъмнил в извънбрачна връзка. Започнал да се съмнява и за бащинството на детето, но така и не успял да дочака ДНК теста, тъй като майката държала детето плътно до себе си.

И така скандалите не стихвали и това разтревожило българката, която заедно с любовника си Карчев решила да пристъпи към сатанинското дело.

В същото време стана ясно, че майката на Дешка - Иванка Говедарова, е погребала преди 40 дни съпруга си, също гръцки гражданин, учител по професия.

Също като дъщеря си, която е работила първо като домашна помощница в дома на доктора, и тя е създала връзка с учителя, който бил семеен, развежда се и се жени за Иванка.

"В крайна сметка те доказаха, че целта им е да се женят за богати мъже и да се възползват от икономическото им състояние. Вероятно учителят е починал от естествена смърт поради възрастта си, а за съпруга на дъщерята, тъй като е по-млад, измислиха план за смъртта му", каза в национален ефир Манолис Цобанакис, зет на жертвата.

Според непотвърдена информация ДНК тестът за детето е направен и се чакат резултатите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
9
 
8
 
! Отговори
иллко преди 6 години
айде бе *** долна от пропагандатори и платени мърлячи. знаете ли как се режат и се складират в хладилниците в Германия, Англия и тн.. тръгнали тук да ми разправят какви биле българите!вие сте най-долната ***! по-долна дори от тая в статията .. да си знаете просто мърлячи!
60
12
 
26
 
! Отговори
Циник до 77 преди 6 години
Оффф...па такива "разбирачи" валяло!Убийство по сметка - ще се учудиш колко такива има в ЕС! Пресничко....шведа отрязал главата на журналистката...И в Германия..и във Франция...и в Италия - е пълно с такива!Не сме по-добри...или по-лоши от който и да е народ ( с изключение може би на афганистанските...и други алахогъзници)Айде стига сте ср али в собственото си гнездо заради 2 *** яйца!
59
1
 
8
 
! Отговори
Имаше една песен преди 6 години
Тръгнали са по шосето майка щерка двете, рокли кичат п...и .....
58
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво ви става бе хора? Вие българите, вие турците, вие гърците.... Това е престъпление и то не зависи от народността на човека.
57
7
 
22
 
! Отговори
веско преди 6 години
за съжаление са български *** от най-долно качество.. че и убийци
56
9
 
16
 
! Отговори
До 71 преди 6 години
И аз имам добро наблюдение.Моя комшийка/българка/ тежи около 120 кг постоянно бие и псува майка си.Комшията е точен и няма проблеми.Обаче комшийката е змия с две глави.И при нас турците има шлака и ***,но Вие сте шампиони.ПИШИ НА КИРИЛИЦА:)))
55
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не е грозна. Бих я минал.
54
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като ви разказват пропагандаторите по телевизията, че има такъв народ, а вие не вярвате. Уникален народ, много злобен, много долен, чак не може да стои в родината си, та ходи и навън да излива омразата си. Уникална държава, на уникален народ!
53
11
 
5
 
! Отговори
do 55 преди 6 години
To4no vie turzite za pari i oblagi ne priznavate maika ili ba6ta.Imam mnogo dobro nabljudenie za vas i sam 100% ubeden kakvo pi6a.Priaten den
52
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До prokuroraДвустранно е. Има мъже и жени, които умират едни за други. Има и майки, които си хвърлят бебета в кошове, защото плачели силно, както и бащи, който насилват малките си деца ... Така че, не си вади генерални изводи ...
51
19
 
29
 
! Отговори
До 55 преди 6 години
Българите също са много алчни.За пари посягате на родителите си.Поне това го няма при турците.Ние гледаме и уважаваме старите.Приятен ден на всички злобари и завистници.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 65Какво искаш да кажеш ?
49
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
на гръка са му извъртели 3 + 1 /к ..урвенски , ченгесарски, с.игански номер
48
5
 
20
 
! Отговори
Далече от такива преди 6 години
До Анонимна 64Я на българка и бг полицай грам вяра нямам.
47
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Самият грък едва ли е бил цвете за мирисане, след като е с 4 брака. Като скача от к/ва на к/ва като муха от л/йно на л/йно, кой му е крив?Какво можеш да очакваш от подобни жени, освен к/венски номера?Сега по сайтовете пуснаха новината, че дъщерята и убиецът твърдят, че дъртата пир..устия - майката, е измислила пъкления план.
46
2
 
30
 
! Отговори
Анонимна преди 6 години
Заради такива *** и *** ни мразят византииците,а аз познавам българки живеещи щастливо с гърци сега вече явно трудно ще се събере грък с българка!!
45
3
 
46
 
! Отговори
Да си правят изводи преди 6 години
Явно това им е нещо като занаят и на майката, и на щерката.Търсят будали, да им вземат паричките.Мачовците да си правят изводите.Всеки ден четем тук колко са неотразими, как възрастта е без значение за мъжа и на него му се полагат само жени под 30 г., в краен случай под 40.На ти сега млада булка, след като не те е досрамяло да се разделиш с тази,която ти е била другар в живота. Използвал си я в младостта й, сега я захвърляш като салфетка заради ***..вре..са. И получаваш ***..врен..ски финт!
44
16
 
11
 
! Отговори
УМЕН преди 6 години
Евроатлантически ценности внос от САЩ!
43
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гръцки измислици кой знае какво е станало !!!
42
11
 
4
 
! Отговори
Соцялно слаб депутат преди 6 години
Всички жени са верни и предани на съпругите си.