Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!

Страната ще постигне висок растеж, увери Ердоган
Обновена: 30 мар 2018 19:08 | 30 мар 2018 19:00, Елка Василева
171
Турция ще се противопостави на игрите срещу нея!
Реджеп Ердоган. Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че Турция ще постигне висок икономически растеж през 2018 г. и ще държи вратите си широко отворени за международни инвеститори, съобщи Ройтерс.

Аз имам лоши новини за онези, които се опитват да използват обменните курсове като плашило, което да плаши нашия народ, заяви Ердоган пред членове на управляващата Партия на справедливостта и развитието.

Турция още един път успешно ще се противопостави на игрите, които се играят срещу нея, с високия растеж, който ще постигне през 2018 г., каза Ердоган.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
2
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Най-голямата награда за турския аскер и турския народ е благословията на местните хора в Африн - и араби, и кюрди, и тюркмени: "Аллах да ви благослови, че ни спасихте от тези хора! От години за първи път спим спокойно!" Ел Баб беше освободен преди година и днес а напълно възстановен и функциониращ град. Но да видите, че почти пред всяка втора къща виси турско знаме. И този град е обитаван предимно от араби и по-малка част са кюрди.
34
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиКюрдите се изтеглиха без бой от града. Я виж какво е положението в пограничните села. Не защитавам терористите. Просто гледам безпристрастно.
33
0
 
13
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 32Та анонимко, турският аскер превзе района на Африн с 48 жертви и 270 ранени войници, докато натръшка близо 4,000 терориста. Като спец по въпроса да ти шътна, че за анти-тероростични операции, особено в населени места, по световните стандарти съотношение до 8 към 1 е приемлива загуба, 4 към 1 са добри резултати, 2 към едно е много добър резултат и 1 към едно е отличен резултат. Я пресметни съотношението на 48 загуби срещу 3890?!
32
2
 
12
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
ЕЙВАЛЛАХ СУЛТАНЕ!!!
31
4
 
10
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Стават доста интересни работи. ...От много селища в северна Сирия , започнаха да идват сигнали и видео доказателства , как хората приканват Ердоган да отиде с Аскера и да ги освободи от местната терористична управа....А от няколко арабски страни , даже се подхвърля " дайте ни Ердоган за 5 години назаем" .......
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя не беше ли върл противник на Режима в Сирия :))) Тоя ще излезе най големия лицем.
29
4
 
15
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
Според американски военен анализатор, който коментираше готовността на НАТО в Европа да се противопостави на евентуално руско нашествие: "В Европа има само една боеспособна армия - турската." На въпроса: "А какво ще кажете за Германия, Франция?" отговорът му е: "На турците ще им трябва един следобед да прегазят германците и половин час за французите! Разбира се, ако францизите изобщо се осмелят да се изправят пред турците!"Не го казвам аз, само цитирам какво казва екперт по темата!
28
5
 
14
 
! Отговори
Ястреб Османлийски преди 6 години
До Анонимен 32Има неща, които гай *** не може да ги разбере, но една от задачите на турчина е и това, да ви учи!Сега, чоджуум, Африн можеше да бъде прегазен за много по-кратко време, но не се направи това. Защо?Намери снимки на Мосул, или Ракка, които бяха превзети след многомесечни боеве, и намери снимки на град Африн, превзет за 24 часа от турските сили. В първите два града няма неразрушена сграда, докато в Африн има само няколко разрушени згради. Видиш ли я разликата?!
27
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Великата турска армия два месеца превзема .Бъди рахат, тебе ще те превземе за два часа...
26
5
 
17
 
! Отговори
100 % TURK преди 6 години
Ердоган е политикът който Турция е търсила от десетилетия !Онзи ден бе обявен годишния икономически растеж на Турция. ...7.4%. Нава е рекорд. ....А какво би станало ако го нямаше опита за преврат и системното мръсно което запада прави срещу Турция .....!!!Велик си Реис !!! Нека Аллах е стеб !
25
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ястреб ОсманлийскиВеликата турска армия два месеца превзема територия по-малка от община Малко Търново, защитавана от няколко хиляди партизани с калашници. А амуджите в Турция примират от кеф.
24
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя прихвана руските мурафети да се изкарва жертва на световен заговор, сякаш света друга работа си няма.
23
8
 
23
 
! Отговори
Denis turkufila преди 6 години
До KOSTAS LINKE-Виж сега приятелю българин съм и в последно време станах туркофил,защо ами защото виж Турция виж Гърция и България и двете ни страни са тоалетни разбити от всякъде виж туркинята колко ражда виж гъркинята и българката?Турция ще мачка гърците до като се насерът нищо лично но фактите са си факти.
22
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 33Много се изхвърляш, обаче, защо не си в парламента, в правителството, в президентството, да ни поведеш незабавно към просперитета, културата и богатството!Опитай се да проветриш спарения си мозък!
21
5
 
23
 
! Отговори
Ердоган Фен преди 6 години
Ердоган емашина просто се кефа на този човек българин съм но трябва да се учим от турците феномен си Ердогане!
20
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До KOSTAS LINKEMay morerto do IZMIR pak shte po4ernee ot grucki voynishki shapki
19
1
 
19
 
! Отговори
До запъртъка преди 6 години
Между другото, живееш в Турция, а денонощно пишеш в български форум ...Ами пиши и ти в турски бре, какво ти пречи? Образованието или акъла? Може би пък религията не ти позволява?
18
19
 
9
 
! Отговори
KOSTAS LINKE преди 6 години
Турците са араби и кривоглави ччеченски племена от Кавказ...а Анадола е наша Гръцка Ромейска Земя от 5000 години...ХЕТИТЕ СА КЮРДИ ....И ГЪРЦИЯ ЩЕ ГРАНИЧИ С НОВА ХЕТИЯ = КУРДИА.
17
5
 
17
 
! Отговори
Bay Hoy преди 6 години
До Анонимен 18" :-) БЪЛГАРИЯ е имало векове преди вашето съществуване и ще я има векове и напред в бъдещето !!!!А вие сте нашественици, които мразят дори и всички останали мюсюлмански държави. "Да не забравяме, че и българите са нашественици по тези земи - или си мислиш, че си "тракиец с българско самосъзнание " ?!?! :)
16
13
 
8
 
! Отговори
33 преди 6 години
Ердоган не е безапасен ,особено за нас.Но е сянка от миналото,както и османска Турция!Нямаш перспектива ,Ердогане!икономиката ти е остарял модел,мнозинството от народа ти е неграмотен за новото време-затова се натискаш за ЕС-а!А ние проспиваме възможностите си да се реализираме на европейско ниво.Защото ни управляват полуграмотни,прости хора,без съвременно мащабно мислене-а вече минаха 30 годино от 21-я век!Каво се мотаем още,какво чакаме?Нови ,модерни управленци ни трябват!