Косово обединява митниците си с Албания

Косовските сърби: Това е великоалбанска политика!
7 юни 2018 11:45, Елка Василева
27
Косово обединява митниците си с Албания
Снимка: архив, Reuters

Парламентът на Косово гласува споразумение за обединение на митниците с Албания, съобщи интернет порталът Юропиън Уестърн Болканс.

За споразумението във вторник гласуваха 67 депутати, един бе против и един се въздържа.

Митническото обединение между Прищина и Тирана е ясна изява на така наречената "великоалбанска политика", оцени снощи Сръбската листа - най-голямата партия на сърбите в Косово.

Тя добави, че това потвърждава необходимостта от най-спешна среща на представители на Сръбската листа с президента на Сърбия Александър Вучич, пише БТА.

Сръбската листа заявява, че това митническо обединение е напълно неприемливо за тях и оценява, че то е продукт на политическо насилие в парламента в Прищина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: Албаниякосовомитница
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
1
 
! Отговори
66 преди 5 години
До наблюдателЯ след 50,я след 5-10!
25
0
 
3
 
! Отговори
И.Б. преди 5 години
Пределно ясно е, че албанци и косовари ще се обединят в една мюсюлманска държава. Започва се с обединение на митниците, после се обединяват териториите и т.н. Религията им е вече уеднаквена. Така ще се претопят и последните хриятиянски енклави и етноси там. Това е голям прецедент за политиката на ЕС.
24
0
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
След 50-тина години Албания и Косово ще обединят митническите си политики и с БЮРМ.
23
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Албанците са единствените клали собствените си братя и синове неприели исляма.Няма с какво друго да се гордеят.
22
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ъхъм великоалбанска я,не може само великосръбската идея да е вечно поддържана ,времената се менят,сега вие сърболята сте на пангара и за разлика от българите ВИЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ШАМАРИТЕ И ШУТОВЕТЕ.
21
6
 
14
 
! Отговори
Факт! преди 5 години
Македония отдавна е албанска.А с това ще се формира велика Албания която ще се свърже с Турция в нова Османска империя.Тъ.ите българе не ги разбират тва че отново ще ни глътне Турция.С такива тъ.и съграждани врагове не ми трябват!
20
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7когато Русия е зад гърба им, то нещата мое да станат много зле!за Русия със сигурност. Интересно как си мислиш, че пoлучовеците могат да стигнат до Сърбия?
19
6
 
5
 
! Отговори
Ганчо преди 5 години
Да си направими ние пък обща с турция.
18
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сърбите нямат място в Косово от 1389година.
17
0
 
2
 
! Отговори
Е преди 5 години
Тъуиик
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на албанците! Единствените трезви на балканите.
15
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Косоварите са си албанци. С кой очаквате да се обединят?България колко нац.катастрофи претърпя само и само да постигне обединение на земите в които живеят българи? Албанците са по-силни и дано успеят да се обединят. Стига с тоя ламтеж за чуждото. Сърбите ако искат да имат мир да върнат всичко заграбено, включително и на нас и да живеят с това което им остане.
14
2
 
18
 
! Отговори
§ преди 5 години
Ле ле стига с тия кравари руснаци и фашисти и евреи. Едно е общото между всичките и то е парите. Банките са най големият враг на хората и банкерите които перат пари. Да евреи са повечето банкери но там си е абсолютна шуробаджинащия. Америката обаче не спира да печата пари и създава инфлация която може да се запълни с война или бедствие. И да краварите се тупат в гърдите и вият каква демокрация са но им се казва какво да правят и как.
13
23
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като не им харесва на сърбите бохчичките и в Сърбия или това което е останало от нея. Косово си е изконна мюсюлманска земя.
12
7
 
23
 
! Отговори
Християнин преди 5 години
Браво! Евала! Албанците знаят какво искат и как да го постигнат. И те бяха косовари и илирийци /частично обявената държава Илирида в западна Вардарска Македония/, но не се отрекоха от корена си. Само нашите са сърбомани и гръкомани - разбирай македонци. Срам за България и българите.
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не са стока нито албанците, нито сърбите, най-добре да имаме неутрална политика!
10
1
 
8
 
! Отговори
Франкофффффффффон преди 5 години
До МдаХероиновият проблем е проблем само на ползващите го.Аз не го ползвам боли ме фа.а!
9
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първа стъпка към анексиране на Косово към Албания, с подкрепата на ЕС, разбира се
8
5
 
18
 
! Отговори
... преди 5 години
До дДЕпа требе да четеш итория! Не, че ше го направиш де ама аз не преставам да се надявам! Та когато тия земи са били Български Албания дори не е била в замисъла на туарега дето е гонел камилите из пустинята! Та така!
7
13
 
29
 
! Отговори
... преди 5 години
Честно казано сърбите с война не можеш ги изплаши! А и сега когато Русия е зад гърба им, то нещата мое да станат много зле! Отделно краварите със сегашния им президент идея си нямат кое как и защо, не че имаха когато дадоха косово на албания де! Но ме е яд, че тогава дадоха косово на албания апък сега разбираш ли санкционират Русия за Крим! Две напълно идентични деиствия обаче за едното може за другото не! Ай да им се не видяло и на краварите!