Нови поройни дъждове в Гърция, на места – 50 л/кв.м

Този път са засегнати централните райони на страната
17 юли 2019 09:17, Александър Попов
5
Нови поройни дъждове в Гърция, на места – 50 л/кв.м
Снимка: Reuters

След като поройни дъждове и силни ветрове засегнаха Северна Гърция, при които загинаха и 7 души, сега нов средиземноморски циклон тормози южните ни съседи.

Още по темата


Циклонът донесе поредна порция проливни дъждове с гръмотевични бури на много места в Гърция. Най-засегнати са централните и някои южни райони на страната.

На места количеството дъжд надвишава 50 литра на квадратен метър.

Според синоптиците този циклон се изнася на изток към Турция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Гърцияпоройни дъждове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
IIvanov geologist преди 4 години
На снимката всички имат инфо загар - ЧАКА СЕ РЕШЕНИЕ ЗА ЛИКВИДАЦИЯ НА НАГЛИ ПРЕСТЪПНИЦИ НА ВЛАСТ .Нарочно внедряват все по жестоко вредни анти земни и анти климатични оръжия.След като принудиха милиард водачи да облъчват тежко земята с включени фарове през деня и с налепени тежко терористични холограмни оръжия вкл на автомобили цигарени кутии в телефони лични карти и..сега готвят тежко вредна пре дигитализация..Американски и други сателити увреждат тежко земята от космоса.Убиват ледниците обемно
3
0
 
0
 
! Отговори
IIvanov geologist преди 4 години
Започнаха тестове на природата .Ползват се налични възможности за пречистване на тежко увреждани от нова нарочно подадена на хората техника. С поройни валежи се цели прочистване на тежко облъчвани обеми въздух.Наводненията дават информация за червеи и други мутанти както и за опасни недопустими ПАТОГЕНЕЗИ и подобни.Океаните отделят огромни обеми газове предимно Въглероден двуокис с цел лечение на контактни с океаните континенти и острови. Тихия океан чака спиране замърсяване с бутилки и найлони
2
1
 
2
 
! Отговори
на кого да вярвам преди 4 години
До Анонименна снимките, клипчетата и разказите на част от фамилията и на приятели, или на нашите медии?Пишат ли пишат. Даже пише, че и в Турция щяло да вали хахахаха.Дали пък над "нашето" море не са разпънали чадъри - от онези ВИП-овите?!?
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече почва да ми става съмнително, да не е кампания на Ангелкова :D