Изпращаме хуманитарната помощ за албанците

При нужна тръгва и екип за търсене и спасяване на затрупани
11
Изпращаме хуманитарната помощ за албанците
Снимка: Pixabay

Четири автомобила на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" с хуманитарна помощ за пострадалите от силното земетресение в Албания от преди дни тръгват днес.

Още по темата
В сряда правителството взе решение да окаже и финансова помощ от 200 хил. лв. на балканската държава.

Главен комисар Николай Николов обясни, цитиран от БТА, че помощта е на стойност над 100 хил. лв. и е осигурена от БЧК и МВР.

В помощ на Албания се изпращат палатки за 1000 човека, 1000 комплекта с одеала и възглавници, хуманитарни пакети за 500 човека и надуваеми одеала.

Готов е и екип от 20 души подготвени за търсене и спасяване, ако Албания помоли да бъдат изпратени.


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди събуди се три дни покъсно
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Нашата помощ за албанската мафия трябва да е само с ковчези.
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди години в Спитак, Армения стана страшно земетресение с много жертви. Тогава НР България веднага изпрати самолет с екип от спасители от ПСС с кучета и те успяха да спасят хора. После събирахме и изпратихме дрехи и играчки за пострадалите. Сега щели да питат! Вече нашите трябваше да са там като румънците и италианците!
5
0
 
0
 
! Отговори
Тръба преди 7 месеца
Освен това сме под постоянното въздействие на постоянно променящи се гравитационни полета в зависимост покрай какви по размер и плътност космически тела преминаваме. Има още безброй фактори оказващи влияние на посока и скорост. Та пътуването ни си е баш насам-натам! Примитивни варвари купуващи акцизните бензини на Тиквата, моля да не ме "образоват"!
4
0
 
0
 
! Отговори
Тръба преди 7 месеца
Хихихи, да ти чiшкам на жалкото "образование"! На оная патка по география тоже. Абсолютно всичко, с което са ни облъчвали не е вярно. Та въртенето на Земята в стационарен кръг около Слънцето е само едно от тях. Истината е, че пътуването не е в кръг, а в спирала. Планетата ни се върти около себе си, около Слънце-то, около черната дупка в центъра на галактика Млечен път, около черната дупка в центъра на вселената, която вселена пък се разширява.
3
4
 
4
 
! Отговори
до тръба преди 7 месеца
Айде сега леко да се върнеш в 5ти клас и там има един предмет География. И да бях на мястото на учителката ти, щях да съм ти избила зъбите още тогава. И Земята не се движи насам-натам из космоса, бе ***. Нарича се орбита.
2
6
 
4
 
! Отговори
Тръба преди 7 месеца
Земята се движи насам-натам из космоса с невъобразими за нас скорости. Подложена е на огромни натоварвания. Това от своя страна води до движение на земните пластове. При това движение се получава ***, а където има *** е нужна смазка - примерно нефт. Нефт в недрата на планетата обаче няма, защото карача го изпомпи за да го изгори с бракмата си. Като няма смазване започва да щрака да пляка, появяват се луфтове и вибрации - земетресения.
1
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Преди 20 години изпратихме ли хуманитарна помощ за съседите си сърби?
Или те ни продаваха зърно, защото нашето от резерва го експортираха?