Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни

Главната причина са все пак цените
26 фев 2020 21:02, Елка Василева
328
Сърбите луднали по българските... проститутки! Пазариш се и всички са доволни
Снимка: архив, БГНЕС

Мъже от Южна Сърбия все по-често организирано пътуват в България, за да се възползват от услугите на местните секс труженички. Сърбите от Ниш до Враня твърдят, че те са мехлем не само за тялото, но и за джоба.

Сръбското издание „Ало“ твърди, че по официални данни около 20 000 жени в България предоставят сексуални услуги, като работели по пет дни, обслужвайки по около 10 клиенти за това време.

„Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Но ако искате да се разположите на легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро“, казва 39-годишният Мирослав от Ниш.

Веднага след като минат границата, зажаднелите за глезотии и внимание сърби биват посрещани от десетки секс труженички по пътя към София, пише сръбското издание.

По думите на Мирослав с българките трябва да се пазариш, но накрая всички са доволни.

„Цените не са променяни от години, а всичко зависи от това дали ще вземете проститутка от улицата или имате договорен секс в жилището й. Ако сте решили да правите секс „на крак“, пригответе от 7 до 15 евро. Ако обаче обичате да се разположите в легло, цените се движат от 30 до цели 200 евро. Вярвайте, че освен в цената разлика в подхода към клиента наистина няма. Българките са много старателни и се стараят максимално да задоволят клиента“, казва Мирослав.

Мъжът от Ниш разказва, че заедно с приятели отива със собствен автомобил в България през уикенда. Тъй като обаче всичко това става все по-популярно, особено през уикендите, има и туристически агенции, които организират пътувания до България. Засега обаче те публично не се огласяват, всичко е въпрос на препоръка от уста на уста.

„Публична тайна е, че цяла Южна Сърбия ходи в България за секс. Това правят и бизнесмени, които наемат български елитни проститутки. Не мога да си представя какво правят те в леглото, след като и по-евтините са истински бомби. Питал съм за тях, но не работят на час. Без 300-500 евро не бих могъл да правя секс с тях, което е повече от месечната ми заплата“, откровеничи Мирослав.

Той споделя още, че някои от неговите приятели са женени и за тях секс туризмът е един вид авантюра и бягство от всекидневието.

Неговият приятел Райко /на 46 г./ казва, че най-много обича да се отпусне в един от бордеите, каквито в България има десетки. На крие, че от няколко години той и приятелите му празнуват рождените си дни, както и Нова година точно в този публичен дом.

„Българките са терапия за нас! Обичат сърбите повече от които и да са други чужденци, понякога ни обслужват безплатно! Когато посрещнем утрото заедно, винаги ни оставят по някой сувенир като например жартиер. Имат свой стил и са наистина специфични“, казва Райко.

Според сръбския психиатър и сексолог Йован Марич не е странно, че сърбите са полудели по българските проститутки, тъй като науката показва, че двете нации имат сходен генетичен потенциал. „Преди 15 години в Сърбия имаше много руски, молдовски, румънски и украински проститутки, а сега са популярни българките. Те са същите като нас по страст и темперамент. Освен това, макар че са в ЕС, българите все още не са напреднали много и цените им са като при нас, което е главната причина нашите хора да ходят там на секс туризъм“, казва Марич.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


328
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
3
 
! Отговори
Сори, пич преди 4 години
До Анонимен 75така е, но ако си си я купил, държиш я под ключ у дома и си я ползваш само ти.Защото, ако идеш в бардак с надуваеми кукли и попаднеш на някоя, която не е добре почистена, може да хванеш от нея и СПИН, и коронавирус.
79
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 179Откакто си започнал да пишеш тук, все те боли някаква истина.Снимките по сайтовете са едно, жената, която идва след като си я поръчал, е съвсем друга. Вижда изумената ти физиономия и казва "Ама не ме ли харесваш бе, бате?", хилейки се с виолетовите си венци.Изрусила се е и си мисли, че е станала почти като тази, чиято снимка са взели от западно списание и са я качили в сайта си.
78
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз май живея в някаква паралелна България...Честно, колко трябва да си зле, че да ползваш магистрална ***, и да обясняваш колко си доволен?
77
5
 
8
 
! Отговори
179 преди 4 години
Не мислете ,че са само ромки. Тия по улиците и по магистралите са ромки. Без зъби , недохранени . Хубавите са по сайтовете и са най-вече българки. По чужбина също вършат работа Италия ,Германия. Пълно е със наши хубавици. Истината боли ама е такава.
76
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са главно римлянки, а не българки.
75
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който прави бизнес с *** , Просяци, и Наркотици е Арабско- турски Шпионин. Куршум за такива...Ако в някое село, някой вдига шум с аларми, трябва да му запалят колата и да го зас.трелят. Тоя е Арабски Шпионин- Ислямист. Всички Мутри са Предатели, помагачи на араби турци. А Който уб.ива араби, турци и Предатели- мутри, хем взима пари, хем СПАСЯВА БЪлгария, както тия които уб.иха Стефан Стамболов и поп Кръстьо... Ахмед Доган нека да става - педдераз ***.
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво ни казва тази статия? В Сърбия е скъпо, а в България толкова парите не стигат, че въпреки емиграцията, 20 000 оцеляват с проституция. Жалко!
73
5
 
4
 
! Отговори
David преди 4 години
До 55Мне, не е съвсем вярно. В немските бардаци има най-много български и румънки. Чел съм във вестниците им реклами с "българска вечер" в четвъртък еди кой си бардак, съществува и сега - Падерборн е града. Е как да ни гледат на сериозно немците :)
72
8
 
13
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Аз от 3 години вече съм си само на платени. Много е добре! Не слушаш да ти се обясняват как ги "боли главата", не се опитва да ти промени диетата на "киноа само" и като цяло излиза по-евтино. Не ги разбирам тея дето "градят семейства", объркали са се, с днешната ценностна система няма как. Това искаха, това постигнаха.
71
0
 
3
 
! Отговори
XuTbP5bP преди 4 години
Е то от ку*енски морали, насипвани от медиите и почупена ценностана ситема какво да се очаква друго, поне тея пари вземат, 'щото още голям процент от останалите са си направо безплатни.
70
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами българките се отракаха. Преди даваха на италианци срещу една пица, но се научиха на капитализъм и пазарна икономика и сега искат по 400-500 евро за сеанс. Това са непосилни цени за много българи, още по-непосилно е да имаш българка за жена. Това са непосилни разходи. Затова и раждаемост няма. Пълно с бедни ергени. А и на самите българки деца не им се прави, нямат време, пари изкарват. Много пари. Българката се оказа пресметлива капиталистка.
69
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какви са тарифите.ценоразпис,произход,технически данни,Документ от здравното министерство че е чиста и не е заразена .Имат ли касови апарати.Плащат ли данъци.
68
14
 
13
 
! Отговори
червеното знаме преди 4 години
роди мизерия и проституция сред българския народ, комунистите изнасилваха масово българските жени, още от малки момичета ги вербуваха и като сексуални работнички за ДС и ги пускаха на чужденци поо Черноморието.От комунизма се отървахме, но от пороците му ще страдат няколко поколения българи, а докато русофилистията се шири из народа ни отърваване няма да има. Уви!
67
5
 
31
 
! Отговори
рънърса преди 4 години
Цял свят идва да прави секс с българките, единствените които не правят секс с тях са българите, заради ниски доходи и непосилни тарифи..
66
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това е националната ни гордост.Национален продукт.Като българското кисало мляко.
65
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбина си гледа семейството, но като иска да помърсува с евтини девойки, веднага пристига в Балканския Банкок - България. Много ни харесват жените, факт. И не само те. От цял свят идват на секс туризъм. За западните стандарти българките са супер евтини. Жълти стотински.
64
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България е държавата на най-древната професия, просто защото няма други работни места и с най-ниска безработица.
63
7
 
25
 
! Отговори
ББ преди 4 години
Най-елитната политическа и мъжка ститутка е от Банкя с къща в Барцелона. Много е дисциплинирана и всеки ден лети из ЕС без маска срещу вирус, но пък обвинаява другите че са недисциплинирани.
62
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бил съм в бардак в Берлин. Нямаше нито една българка. Главно румънки, унгарки, рускини, кубинка, германки...Два часа си пихме питиета с един приятел и ги гледахме, говорейки си на английски. Ако имаше българки щяхме да разберем.
61
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 68Вярвай в каквото искаш. Статистиките ги има в интернет, а нещата които съм написъл са от лични впечатления и преживявания.