Сърбин връхлетя с кола в лагер за мигранти в Обреновац

Няма пострадали при инцидента, младежът е арестуван
7 май 2020 12:00, Елка Василева
30
Сърбин връхлетя с кола в лагер за мигранти в Обреновац

Млад сърбин връхлетя с колата си в охранявания от сръбската армия лагер за мигранти в град Обреновац.

Той кара с висока скорост из лагера, като в същото време отправя на висок глас обиди срещу мигрантите, предаде N1.

"Не искам мигранти да нападат приятелката ми. Не искам моята армия да пази мигрантите в моя град. Не искам мюсюлманска държава. Не искам в своя град да гледам хора, които бягат без причина. Не искам да търпя това, ще има голямо наказание", казва 20-годишният младеж, докато кара из мигрантския лагер.

С него в колата е и кучето му. В началото на излъчването на живо във Facebook младежът казва, че иска да изрази недоволството си от хилядите мигранти, настанени в Обреновац.

„Не искам да давам православието на мюсюлманите и няма да го дам, вярвайте ми“, се чува още във видеото.

За щастие няма пострадали при инцидента. Младежът е арестуван.

В социалните мрежи в Сърбия се разпространява запис на случилото се, а действията на младежа срещат голямо одобрение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
2
 
! Отговори
Сега преди 3 години
Северномакедонците са наши братя, а сърбите и черногорците са наши братовчеди. Турците и помаците, бошнаци, хървати, власи, румънци,гърци, албанци не са наши.
24
0
 
5
 
! Отговори
До cska преди 3 години
Не винаги - не забравяй, че легията на Раковски е създадена в Сърбия !
23
1
 
5
 
! Отговори
cska преди 3 години
Ne si mislete 4e nyakoga sirbite sa obi4ali i nas,te vinagi sa bili edni ot nai mrasnite rasisti.
22
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво!
21
2
 
4
 
! Отговори
Кълца _ишки преди 3 години
До Медуза с ланецгледай тебе да не те затворят за дебелизъм, че много ще те плющят
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 21Хич дори не са наивни създателите на концепцията за мулти-култи. Целта им е точно такава - да заложат бомби със закъснител. Много правилно си схванал същността на това целенасочено мероприятие.
19
28
 
8
 
! Отговори
Медуза с ланец преди 3 години
Уникален селянин. Да го затворят сега малко в някой сръбски затвор, да бъде приятелката на някой Ахмед, тогава ще видим какъв човек ще излезе.
18
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Където има мулти-култи има етнически конфликти. Ирландия, Босна, Косово, Македония, Украйна, Сирия, Чечня, Каталония, Индия-Пакистан и т.н. Мъдрият човек не би създал нови мулти-култи общества които да са потенциална бомба със закъснител след като историята е показала, че това не работи.А утопистите евро-атлантици си налагат мулти-култи и *** теориите надявайки се, че човечеството се е променило. Бъдещите поколения ще плащат с кръвта си наивността на евро-атлантиците.
17
2
 
10
 
! Отговори
Додо преди 3 години
До :) Ти си го направил вместо мен. Мерси! ;)
16
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най голямата грешка е смесването на расите и религиите! Най нормално е например да се договорим с Индия и да ги закараме всички роми в Индия, като си платим за това! Така и те ще са в свои води и ние ще си отдъхнем след 200 години съжителстване
15
1
 
13
 
! Отговори
:) преди 3 години
До Анонимен 16Поясни на читателите, че "инвокация" означава "призоваване" и се използва като термин за обозначаване на магически действия с цел призоваване на духове и на всякакви свръхестествени същества.Що е това "екзорсизъм" знаят от филмите.
14
4
 
15
 
! Отговори
Чрез контролирана преди 3 години
раждаемост числеността на човечеството наистина може да се редуцира до 1 милиард след 3-4 поколения, ако отсега хората, които тепърва ще създават семейство, се задоволят да имат не повече от по 2 деца.Само че не виждам как ще се постигне това, след като така безотговорно вече близо цял век се даряват храни и ваксини на племена и народи, които не обичат да учат и да работят. Някои стимулираха по този начин раждаемостта им само за да могат да ползват природните ресурси на страни от Третия свят.
13
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смелостта на сърбина е похвална, но джафка на грешното дърво. Тези хора са доведени в земите на европееца от едни други хора, които потриват ръце. А неговото правителство от лични, материални, егоистични интереси се съгласява и подчинява на статуквото. Че и назначава армия (платена от данъците на обикновения сърбин) да пази същото това статукво. Някой друг да вижда екзорсизъм и инвокация?!?
12
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е, армията пази мигрантите, това й е работата в днешно време.А бяха времена когато пазеше гражданите на държавата, на която служеше...Или?
11
3
 
16
 
! Отговори
До Георги преди 3 години
Помня, че преди време някой от нашите генерали каза в интервю, че ако има Трета световна война, тя ще е за вода. И се аргументира с по-дългосрочни климатични прогнози. Очаквало се, че в бъдеще ще има период на засушаване в големи райони на планетата и там нито ще е невъзможно да се отглежда реколта, нито ще има достатъчно вода за пиене и за лична хигиена.Така че ти си прав. Ще има борба за добри за живот територии. Освен ако не редуцираме числеността на човечеството до един милиард.
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А други слагат експлозиви около кръста си и се взривяват на оживени места.
9
4
 
29
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Едно време кръв се е ляло за земи, след време пак ще се лее кръв. Няма да е от нас, но ще е от нашите деца или от техните деца.
8
3
 
25
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
"За щастие няма пострадали при инцидента."Правилният израз е "За съжаление, няма пострадали..."Съвсем правилни действия! За съжаление, сега ще го обвинят в най-отявлена хомофобия.
7
2
 
33
 
! Отговори
Да се вземе предвид преди 3 години
Не е налетял да гази хора с автомобила си както постъпват някои ислямисти.Само е протестирал.
6
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросът е дали постъпката на този младеж не е провокирана от някакъв инцидент. Например, дали наистина приятелката му не е била нападната от мигранти. Ако това се е случило, не можем да го обвиняваме. Протестирал е цивилизовано и това може да се тълкува като предупреждение за евентуални по-драстични действия в случай на второ посегателство от страна на пришълците.