7 загинали и 5 ранени при катастрофа в Румъния

Автомобил и микробус са се сблъскали
25 юли 2021 13:33, Ния Христова
3
7 загинали и 5 ранени при катастрофа в Румъния
Снимка: БГНЕС
Седем души са загинали при катастрофа между микробус и автомобил на румънската магистрала Бакеу-Аджуд (DN2). Това съобщава агенция Agerpres, предаде БГНЕС.
 
"12 души са замесени в инцидента, седем от тях, включително петима възрастни и две деца, са загинали", цитира агенцията представителя на Инспекцията за извънредни ситуации на окръг Бакеу, майор Андрей Греку. 
 
"Петима - един непълнолетен и четирима възрастни, са откарани в спешната болница в Бакеу."
 
В колата са пътували петима души, а в микробуса седем възрастни. Според инспектората един възрастен и двама непълнолетни от колата са загинали, както и четирима възрастни от микробуса.
 
Около 20 екипа с пожарникари, спасители и медици са на мястото на инцидента. Използван е хеликоптер за отвеждане на жертвите в болница. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пий си хапчетата
1
9
 
11
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Турци, връщащи се в Турция за ваканции от Германия ,Швекцария,Австрия умишлено карат срещу автомобили в насрещното, като по този начин принуждават жертвата да напусне очертанията на пътното съоръжение лавирайки, за да избегне удар. Военната сила,която този път ще се изсипе над Турция,ще им бъде последното "любовно обяснение" от Майка Природа. Мъст ще има и за избиването на животни, в частност кучета.