Сръбски министър: Стабилността на Балканите зависи от Сърбия

Който не обича Русия, не харесва и Сърбия, отсече Александър Вулин
29 мар 2022 15:53, Росен Стойчев
67
Сръбски министър: Стабилността на Балканите зависи от Сърбия
Снимка: БГНЕС/EPA

Стабилността на Балканите зависи от Сърбия. Това обяви сръбският министър на вътрешните работи Александър Вулин, цитиран от ДАНАС.

Още по темата
Вулин обясни, че ръководителите на съседните страни се обръщат към Сърбия винаги, когато имат нужда от нея. Те обаче отказват да се присъединят към инициативата "Отворени Балкани".
 
"Виждаме огромна вълна от настроения срещу Русия. Мисля, че който не обича Русия, не харесва и Сърбия. Не мисля, че западните държави имат моралното право да искат от нас да налагаме санкции срещу руската държава. Това е едно десетилетно приятелство, което опитваме да запазим", заяви Вулин.
 
Той обяви, че идеята за "сръбския свят" остава приоритет.  Допълни, че всеки народ има своята склонност да се обединява. Това желание за Сърбия обаче се отхвърля от други държави.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
3
 
! Отговори
Ильо Войвода преди 2 години
Този е толкова грозен,че спокойно можем да сложим снимката му на кутия с бомбони.Да не прекаляват децата със сладкото...
48
7
 
1
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Сърбия е една от-най хубавите и СПОКОЙНИ страни, в които съм бил. Слънчево и безметежно! Сръбкините ги харесвам също много, много топли и особено приятелски настроени хора са! Малко ми е смешен езикът им, но е съвсем нормално, такъв е. Нямам нито едно лошо впечатление от тези хора до момента, освен, че едни от малкото, които показаха балансирано и разумно поведение в екстрена ситуация! Не е за първи път! Плювайте сега, да видим колко можете! Фактите са си факти!
47
1
 
6
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Стабилността на Балканите зависи от слугата на Путин.Бурен смях в залата.Путин ви е хванал за ушите и поставил в поза партер.Сърбетата най-добре да не се обаждат,че стават още по-жалки.
46
2
 
1
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 2 години
Това е добър знак - СМР ще ни се махне от главата .
45
0
 
7
 
! Отговори
dmx преди 2 години
Самодоволен, смешен балкански политик. И защо избираме хора с такива физиономии? В държавите ни има далеч по-нормани хора
44
1
 
9
 
! Отговори
бай Ламби преди 2 години
Еми щом мислиш тъй Сашкооо....сметай колко много народ не ви аресва вас сърбите тогава.
43
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щял да управлява някои си и нещо си на тия ако им размениш обувките не могат да се обуят и да си вържат връзките,тои не може дистанционното на телевизора да управлява и да управлява кола щял да управлява някого,първо хората трябва да ти кажат и да те изберът да ри дадът доверие за да ги управляват демократично чрез гласуване,те тези хора си мислят,че светът се върти около тях и са център на внимание като го гледам и този е от путинистите.
42
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тои едно кафе нема кои да изпие с този тои щял да управлява държава.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Може приятелю да си вземеш една каруца да си я управляваш,едва ли някои ще иска да работи с тебе и да сключва сделки каму ли да го управляваш,дори няма кои да се здрависа с тебе,може да си вземеш 20 овце и да си ги управляваш или няколко коня и да си ги управляваш,за първи път те виждаме не те познаваме и неискаме повече да те виждаме,българия е суверенна независима държава както и всички държави на балканите,управляваи си своята държава.
40
0
 
7
 
! Отговори
Д-р. Гигълс преди 2 години
Сега на миролюбци ли го играят , когато им бият господарите а иначе го раздаваха ербап . Поведение на ***
39
1
 
11
 
! Отговори
rty преди 2 години
То пък кой се е влюбил в Сърбия!
38
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоз е пуделът на лилиПутин - мънинко рошаво лилипутинче. Като мънинката Сърбия. Ламтяхте за чужди земи, ама оня горе гледа. Накрая ви взеха сърцето - Косово - т.нар. Стара Сърбия. И моренце няма. Ама като няма риба и ракът е риба - ще си плажувате на Дунава.
37
0
 
10
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 2 години
а може би има съвсем основателна причина. едните живеят още в сссере а другите в титостан. и отбират само от србосек и джавелин
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека и президента им и премиера им да го кажат, да разпратят дипломатически остри ноти до списъка с неприятелските държави на Кремъл, да си приемат декларации в парламента в този дух. То така половинчато и утре да обясняват, че изказвал лично мнение не върви.
35
0
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Оф, аман от комплексари на Балканите. Сега пък от Сърбия зависело слънцето, водата и хляба и пробутване на Велика Сърбия.....Айде, няма нужда.....Не че тук си нямаме подобни елементи, които също си въозбазяват, че България е титан и ....България на 3 морета. Ха-ха.
34
2
 
15
 
! Отговори
КрумСтрашни преди 2 години
Сърбия и може би Македония останаха единствените подръжници на Пурин в Европа,Аз питам не е ли време друг да започне да командва какво ще се случва със славяните,мисля,че времето на Русия изтече,а дойде това на истинския господар на славяните БЪЛГАРИТЕ!!!
33
1
 
11
 
! Отговори
Спокойно преди 2 години
Русия ще ви харижи с лека ръка след като се споразумее със САЩ за Украйна. Никакъв фактор няма да сте. А това как ще съществува Сърбия, ще се реши от САЩ, Турция и Русия. Турция е стратегически партньор на Албания и Косово. Реално могат да дадат република Сръбска на Сърбия и те да забравят за Косово и да я признаят. Северна Македония могат да я решат със зони на влияние. За съжаление слаба България, ще получи един среден, защото хем сме със САЩ, хем сме против САЩ. Е никой не обича двойните игри
32
3
 
19
 
! Отговори
Болни мозъци преди 2 години
Да така е! Двата най-големи шовинистки народа са Сърбия и Русия... и единствените, които разпалват войни в Европа след втората световна.
31
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя сега сръбският Копейкин ли е?Всички обичат Русия и Сърбия,но мразят политиката на Путин и това няма нищо общо.Защо меша плескавиците с доматите тоя?Нищо общо нямат!
30
2
 
6
 
! Отговори
Митко Павлов преди 2 години
За Съжаление реалността е такава, че за Южните Балкани стабилността зависи от отношенията на Гърция и Турция, а относно Западните Балкани Единствено и Само от Шиптърите....онези мафиоти, ако тръгнат пак за Велика Албания...Ни Косово, ни Северна Македония, да даже части от Сърбия ще заминат...