Мицкоски: Няма да допуснем промени в конституцията

Предстоят протести
8 юли 2022 14:47, Росен Стойчев
61
Мицкоски: Няма да допуснем промени в конституцията
Снимка: БГНЕС/EPA

"Ясно е, че трябва да забравите за промени в конституцията". Това обяви председателят на македонската опозиция Християн Мицкоски, цитиран от Нова Македония.

Протестите в страната продължават.

Още по темата
Демонстрациите опитват да спрат приемането на споразумението за начало на преговорите с ЕС.

Правителството реши да изпрати решението за гласуване в парламента. Мицкоски обяви, че неговата група няма да одобри никакви промени в конституцията.

От там ще се опитат да обяснят на хората в Македония, че това не е тяхното бъдеще.  Мнението му е, че подобно решение дори спира пътя на страната в обединена Европа.

Мицксоки обяви, че днес готви голям протест. Той трябва да доведе до допълнителен сигнал към правителството.

Опозицията настоява за промяна в нагласите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
3
 
! Отговори
Реалиста преди 1 година
Мицкоски. БЪЛГАРИЯ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ В ЕС.Трябва по най бързия начин да ви отделят от Албания.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МИЦКОСКИ ИМАТЕ ЛИ ТЕЛЕСКОП НА КРИВИЯТ МАКАРОН?!...
52
0
 
3
 
! Отговори
Да втасват преди 1 година
В С.Македония трябва да втасват. Това може и да отнеме години. Така те самите ще разберат наистина ли искат да влезат в ЕС ? Ще преосмислят и цялата ни обща история до 1918 г. И ще намерим общи точки. Не направят ли всичко това, те не са дорасли за ЕС.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като ВМРО то на Карачанов , използват накакви конфликтни точки за да привлекат избиратели и свалят правителството при нас Каракачанов бивш служител на ДС тоя на удба .За кого гласувате бе ***
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А,бе,ако щеш,карай със Сърбия,"един народ,две държави"!/сърбите го направиха,ние не можехме!/
49
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Измислена е днешната българска държава. Можете да се тупате в гърдите с 681, но истината е, че днешна България изобщо не е тази България с която я свързвате.
48
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами да си стоят извън ЕС в такъв случай. Неграмотни крадци дори историята си не знаят.
47
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
антифашисти коминтерна и кумунизма умряха и мкп и югославия я няма на кого ще ставате федерация
46
3
 
11
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Та вие сте българи предали майка си. Кълнете се в измислена държава. Никой не обича предателя и който си е сменил името. Накрая ще ви поемат шиптърите и ше има клатене .
45
2
 
9
 
! Отговори
бай Даньо преди 1 година
Мицко с теб сме. Няма майтап българския интерес е точно това такава Македония да не влиза в ЕС а пътя е точно тоя който сте избрали от ДПМНЕ-прешево както ви казва Канзуров ... как па не се усетихте 30 години че тоя див македонизъм служи само на сърбите за да ви изличат истинския "идентитет"!? За жалост сърбите са си свършили работата. Другия път ще чистим с огън и меч освен сърбия и мънкидония ...
44
2
 
22
 
! Отговори
един друг преди 1 година
Браво мицковски, само така! Ще видите ЕС през крив макарон поне до 2100 година. Заминавайте заедно със Сърбия в евразийския съюз, там ви е мястото.
43
1
 
10
 
! Отговори
Специалист преди 1 година
Сърбия не пуска македонците. А те нали са бити 70 години българи са станали еничари.
42
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българина ядоса ли се, нема спирачка Мицкоски, сега ще си изтърпите последствията :)) Трудно се ядосва българин, но веднъж ядоса ли се, тогава става опасно :))
41
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Конфликта ще е изгоден и за мафиотите в Македония и за нашите мафиоти,както и за останалите на Балканите.Всеки ще си измие ръчичките с конфликта.Както стана с Украина.Всички световни лидери отклониха вниманието към Украина за да си направят големите далавери.Но Вие се радвайте не ми пречите.
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато има овце в Македония и България ,ще има и безплатно вълна.Народа в Македония не е прочел предложението и се вързва на този манипулатор.Проблема е че и предишните СДСМ лъжеха народа си.Но като цяло основна вина имат нашите продажни политици за всичко.Дано не се стигне до конфликт.Защото ако не успеят да стигнат до власт ВМРО,следващата стъпка е конфликт,в който и България ще замесят.На 100 % съм сигурен.На политиците не им пука за овчичките.
39
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много е просот,тозиниска да стигне до власт без да обещае нищо съществено.Нашите политици му помагат да се случи това.Макрон също така.Това е коалиционен партньор на демолратите в ЕС Т.е .,неговата партия е в коалиция с нашето ГЕРБ.Това е бораба за власт.Най-гоюемия пробле н България и Македония е ,че всеки си гелда личните интереси и народа е много наивен.Никой не е прочел предложението,но е фотов да плюе.Преди само две седмици този каза,че ще приемат Българите в конституцията.Сега казва друго
38
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хаха,преди малко стана ясна че канада отменя санкциите за газовине турбини,скоро всички на колене пред путин
37
2
 
5
 
! Отговори
1234 преди 1 година
Отваряйте ДИСИЕТАТА, тогава ще се разбере кой на кого ще се извинява, а мицСко, или не ти изнася, твойта волна програма в стил белград-кремъл сме я гледали
36
1
 
7
 
! Отговори
1234 преди 1 година
Отваряйте досиетата УДБА и КОС, да стане ясно на всички за какво става дума, нормалност ви е нужна отдавна
35
2
 
7
 
! Отговори
4567 преди 1 година
Не може да продължавате с македонизма/антибългарска идеология на коминтерна/ и в 21 век, югославията и ссср ги НЯМА, СВИКВАЙТЕ