Протест пред българското посолство в Скопие: „Не“ на ЕС, обиди за България

Одобрителни възгласи за „България е най-нацистката държава в ЕС“
29 юли 2022 07:00, Елка Василева
160
Протест пред българското посолство в Скопие: „Не“ на ЕС, обиди за България
Снимка: архив, БГНЕС

С плакати „Не в ЕС“, „1941=Берлин, 2022=Брюксел“ и транспарант с надпис „Не на българските договори/изнудвания“ пред сградата на българското посолство в Скопие в четвъртък вечерта се събраха група протестиращи.

Още по темата
При засилено полицейско присъствие, със скандирания „Български фашисти“ и „Македония“, част от тях изрисуваха с жълта боя на асфалта пред посолството звездата от Вергина, наметнати със знамена със същия символ.

„Тук сме хора, които са срещу влизане (на Република Северна Македония) в ЕС, Европа не ни трябва в никакъв вариант“, заявиха част от тях, посрещайки с одобрителни възгласи думите на единствения оратор, че „България е най-нацистката държава в ЕС, а историята на един народ не е политически въпрос“.

Протестът завърши с призиви следващият четвъртък отново да се съберат на протест на същото място.
/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
120
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Не на ЕС", викат. Ми добре, те ЕС разтребват за вас. Все едно някой да иска да отиде в някой клуб с дрес-код. И понеже много си харесва цъpвyлкитe и навущата, да започна да тръби, че не иска да ходя в тоя клуб. Че кой те е викал, готин, ти сам се натисна, но се оказа, че твоята порода не е за там.
119
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-показателно за двустранните ни отношения е, че тия стават и лягат с "***-фашисти" и прочие титовски мантри. Докато ние нямаше дори да ги забелязваме ако не бяха като истерични стари моми, дето никой не иска, но те настояват, че някой все примира за тях. За нас територията им е романтична част от историята. От историята! За днешните титовски чугунени глави край Вардаро даже не ни боли трибуквието.
118
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нас това какво ни бърка. Ако щат.
117
7
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Напускане на ЕС това е спасението на България ! Англетата не случайно си биха камшиците от тия "ценности"
116
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Ох милите хо хо хо
115
1
 
9
 
! Отговори
македонци преди 1 година
четете историята бе хора стига сте вервали на пропаганди, четете я на български не на македонски ще я разбере без проблеми, и на наглйски да я четете пак пише същото, вие само на српски и руски четете май
114
3
 
1
 
! Отговори
муспи преди 1 година
JТе обявиха Александър Албански за Македонски Великиот!
113
1
 
5
 
! Отговори
Педерасите от ЕК преди 1 година
пак ще се направят че нищо не забелязват - ще приемат е ЕС държава която открито ни мрази - как това се връзва с европейските им ценности
112
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До До 82 - Е нали един приятел си направи такъв тест и се оказа , че имал и 5% Еврейски гени ,а жена му вика : Е това обяснява защо си такъв дзифтар !
111
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Руският шпионаж тренира с малкото братче за изборите в България
110
4
 
6
 
! Отговори
Тъпанар преди 1 година
Поредната популистка игра. Тия на запад се правят, че не знаят. Правят същото с Македония, което Русия правеше с България със Санстефанския мирен договор и после- вижте ние сме готини, ама ония не дават. Айде да питаме западняците 1204-та година през кои земи се опитаха да минат с кръстоносния си поход? А при Дойран в коя държава ги размазаха? А на руснаците кой им помагаше и водеше в стремежа им да вземат Константинопол? Та нали това, което се случва сега тук, е благодарение на изтока и запада
109
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В Македония имат един лаф - ЕУ фондаменталисти :))) Тука повечето партии са такива щото искат да смучат с усвояване народа.
108
2
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
1941=Берлин, 2022=Брюксел - самата истина!
107
5
 
14
 
! Отговори
Инкогнито преди 1 година
Защо признахме държавата, а сега и езика им, който е диалект на българския? И как така има българско малцинство на запад от нас? Реално е мнозинство. Другите са с промити мозъци от Сърбия.
106
1
 
11
 
! Отговори
Роко2 преди 1 година
Точно в ЕС може да си сякакъв никой не ти се бърка и да си какъвто искаш или маке или българин .Може и да се пишеш извънземен- преттеча на човека-Анунаки- нема проблем.
105
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак наели некоя агитка от сърбия
104
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще има макета и македонски българи. Звездата на Вергина беше забранена от Гърция и премахната като флаг от Макия. Макетата ще развяват забранената Звезда на Вергина, македонските българи ще развяват трибагреника.
103
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В четвъртък щели да се събират пак. Руските траншове им се правят в сряда, а сръбските в понеделник-вторник. В четвъртък отново ще са опаричени и така - до другия транш като изпият парите. Събота-неделя - глад.
102
0
 
10
 
! Отговори
До 82 преди 1 година
87 съм и ти казвам: Бе ти луд ли си? България е древна държава с древни гени, макар кръстопътна . Затова моля хората да си направят генен тест при парича възможност, за да се опровергае веднъж завинаги глупост като твоята и цялата ви сърбо-македоно-руска пропаганда. Ще си четеш теста със зяпнала уста и ще се чудиш откъде ти е дошло.
101
0
 
19
 
! Отговори
Таралеж Накълбо преди 1 година
Не ги съдете строго. Те не знаят какво искат. За сметка на това не знаят и какво не искат. Важното е да става на тяхната. Те са измислили протестите хиляда години преди всички.