Осем непълнолетни изнасилвали системно момче, ужасът е заснет

Сред децата, изгаврили се с детето в Гърция, е и 17-годишен българин
28 дек 2022 16:02, Йоана Цонева
103
Осем непълнолетни изнасилвали системно момче, ужасът е заснет
Снимка: Pixabay

В Атина осем непълнолетни са с обвинение в системно изнасилване на 15-годишно момче в порутена къща в квартал "Илион". Между тях е и 17-годишен българин, който е с мярка за неотклонение "задържане под стража", заедно с други петима от извършителите.

Гаврата, предизвикала шок сред гръцкото общество, излезе наяве преди дни, когато жена съобщила на родителите на детето, че видеото с ужасите е изтекло. Родителите на 15-годишното разговаряли с детето, тъй като не знаели нищо, а след това им признало какъв кошмар преживява. Според жената, която е уведомила майката на детето, другите деца са го заплашили да не казва нищо.

Всички задържани, участвали в тези зловещи сцени, са непълнолетни и са признали, че са снимали и записвали на мобилните си телефони какво са причинили на нещастния си връстник, но отричат обвиненията в изнасилване, като уж твърдят, че всичко това се е случило на игра.

Още по темата
Чрез профилите си в социалните мрежи непълнолетните, обвинени в групово изнасилване на 15-годишния, са опитали да изградят образ на диви и безскрупулни деца, членове на банда. Излезлите наяве факти по случая и извършителите са шокиращи, пише "Труд".

От изтеклите кадри се вижда, че единият от непълнолетните държи пистолет, а обвиняемите са публикували и снимки на наркотици в профилите си в социалните мрежи.

Мобилните телефони на всички обвиняеми се намират в криминалистични лаборатории на полицията, тъй като служителите искат да установят дали обвиняемите са разменяли съобщения помежду си, в които са споменавали темата за изнасилване.

Напълнолетните насилници продължават да бъдат издирвани. Сред тях има и четири момичета, които, според показанията на жертвата, са присъствали на тези шокиращи действия и дори са разпространили видеото от изнасилването.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
4
 
11
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
поста "честита ви демокрация" седи, ама лелката е тръкнала въпроса "българин или български гражданин". под нивото на ГА и Кеворкян сте
16
5
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 1 година
До АнонименКрум е известен с бензина си. понеже го е складирал в амфори, белязани с морски миди, по късно империалистическа монархофашистка експлоататорска петролна компания краде емблемата.
15
4
 
16
 
! Отговори
Коментар преди 1 година
Чингапуците с тяхните традиции и културни особености!Някой досега да е чул или видял чингапук да стане човек?
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До непоръбените ид и оти които за всичко обвиняват Герб...случката е от Гърция.
13
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Главния прокурор на Гърция дали веднага е отишъл на място, да го снимат кямерите?
12
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Според Законите на Мойсей и Крумовите Закони на всички изнасилвачи трябва да бъдат натрошени капачките със чук извадени очите със вилици и заляти със бензин и изгорени със всичките си роднини до трето коляно !
11
5
 
26
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
До Самотата В чалгари ги превърнаха любимите ви xoмoта слави и компания. Чалгата е от 90-те, стига се оправдавахте с бойко за всичко. Прости сте и не помните толкова далечни времена като 2007 например. Паметта ви стига само до това кога сте сложили да втаса зелето.
10
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За българин ли става дума или за лице имащо български паспорт и тъмнокафяв по рождение
9
15
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е демократично и евроатлантически да бъдем критични . Все пак това са изкони демократични ценности
8
33
 
25
 
! Отговори
Самотата преди 1 година
12 години ГЕРБ управление превърна нацията в престъпници, чалгари и не знам си още какво.
7
40
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма начин в някоя гнусотия да не е намесен и българин. Честита ви демокрация.
6
23
 
38
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 1 година
Чистокръвните Гърци по Произход са си от Етиопия - Юго-Източна Африка - и са си Мурргавиччки - Цъърни и Дрреббни и Дееббели ...........Нека да се знае ...........
5
6
 
102
 
! Отговори
Опитали се преди 1 година
изградят образ на "диви и безскрупулни деца" - ми те са диви и безскрупулни, тоест психопати. Какво общо имат с децата? Това, че не са навършили пълнолетие, не ги прави деца! Щом наричат системното изнасилване "игра", те очевидно са кръгли психопати! Включително момичетата! А колкото до участието на "българина", може ли да кажете нещо повече за него - например от какъв етнос е?
4
8
 
34
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Уж ги рекламират по телевизията като новият световен ред със здрави закони пък после ги арестуват. Как да ги разбере тези неща човек не знае.
3
4
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако продължавате да не пишете нещата с истинските им имена и тука ще се случва и все по-често и на вашите деца, но тогава и да заревете няма кой да ви чуе.
2
3
 
100
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Света тотално превъртя! Нямам думи. Жалко, деградираме всеки изминал ден!!!
1
4
 
95
 
! Отговори
Само две думи преди 1 година
Тотална деградация.