Близо 5 г. затвор за матрос, блудствал с малолетната си дъщеря

Подсъдимият е изнасилил и чужда гражданка
9 дек 2022 15:58, Йоана Цонева
7
Близо 5 г. затвор за матрос, блудствал с малолетната си дъщеря
Снимка: БГНЕС

С решение на Върховния касационен съд (ВКС) от 24.11.2022 г. влезе в сила ефективна присъда от четири години и осем месеца срещу старши матрос Ж.Ж. Той бе обвинен престъпления против личността на две жени, едната от които е малолетната му дъщеря, информират от прокуратурата.

Също така на обвиняемият е наложена глоба в размер на 1000 лв. Престъпленията са извършени в периода февруари 2018 г. - април 2019 г.

Ж.Ж. бе признат за виновен за създаване и разпространяване на порнографски материали, многократно заплашване със сила и принуждаване на чужда гражданка да осъществява полов акт с него, за блудство с малолетно лице и изнасилване на чужда гражданка.

Още по темата
Подсъдимият старши матрос е бил задържан под стража незабавно след получаването на първия сигнал срещу него в началото на юни 2019 г. и от тогава не е напускал ареста. В деня на сигнала са извършени неотложни действия по разследването, довели до намирането в дома му на незаконно притежавани огнестрелни оръжия и боеприпаси.

Доказателствените материали за това престъпление са отделени в друго наказателно производство. То е приключило по-рано - през май 2020 г., с влязла в сила ефективна осъдителна присъда от две години и три месеца лишаване от свобода и глоба от 4000 лева.


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
12
 
! Отговори
А другарят преди 1 месец
Кастро? Незабавна касстррация!
4
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С дъщеря си ли? Този сигурно нее добре с главата? Толко жени има тоя посегнал на дъщеря си? Такъв ще го режа парче по парче и ще му давам да яде.
3
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв е този съд, как може да му даде такава малка присъда, той избиза и пак продължава да тормози.
2
0
 
13
 
! Отговори
ЕХ преди 1 месец
Дано скоро да среще някой с мерак да му вкара чушката в...
1
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами то излиза, че 3 и половина вече ги е излежал в ареста.