Наши полицаи няма да следят за реда в РСМ утре

Македонската полиция действа самостоятелно, заяви МВР на Македония
3 фев 2023 09:50, Нели Христова
11
Наши полицаи няма да следят за реда в РСМ утре
Снимка: БГНЕС

Министерството на вътрешните работи на РС Македония снощи излезе с остра позиция по повод изнесена информация от скопски сайт, че български полицаи ще се грижат за сигурността в събота на събитието за отбелязване на 151 г. от рождението на Гоце Делчев. МВР нарече лъжа тази "новина", препечатана и в други сайтове.

"Македонската полиция действа самостоятелно, по предварително изготвен оперативен план и е изцяло подготвена, не само за това събитие, но и за всички останали, не само за тази ситуация, но и за други при каквито и да било условия да направи всичко, за да запази мира и стабилността на държавата и граждани", се казва в официалната позиция.

От МВР твърдят, че с изнасянето на такава информация се прави опит за заблуждение на гражданите, "пласират се лъжи, които имат за цел да навредят не само на работата на полицията като гарант за реда, сигурността и законността, но и на образа на държавата".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единственото нещо за което знам че следят е дали ортаците им се отчитат подобаващо. Ако някой кривне,се чете по вестниците, иначе кеши ли им , всичко е точно.
9
2
 
14
 
! Отговори
mery преди 1 година
Нашите политици и полицаи нямат работа в Република Северна Македония за тези чествания освен ако не са поканени официално. Който милее за Гоце Делчев има достатъчно места и паметници в България където да му се отдаде почит.
8
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Християн беше нападнат трима срещу един и в гръб. Това само показва колко страх имат от българите. Нямат доблест за честен двубой.
7
13
 
10
 
! Отговори
Сата НАТО преди 1 година
Отнасяйте се с уважение към суверенитета на Македония, да не ядете отново бой и да плащате репарации.
6
2
 
11
 
! Отговори
Няма страшно преди 1 година
Споко. Никой няма да отиде. Джамбазки и валерката могат само да бият баби по границата. За Македония днес утре ще им излезе някаква неотложна работа у нас. Все пак, те лаят за гласове, не защото им пука чий в Гоце Делчев.
5
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А българските военни кога ще се погрижат за бъдещето на бившите български територии?
4
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да си много мaлoмно парченце че да ходиш в скапaнaта Македония по такъв повод, освен ако не искаш да се сбиеш с някой македонец. Аз друга причина не виждам.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото сам си направиш....Изнесохте навремето костите на Гоце и това е най-голямата грешка.Няма смисъл да ходите на гайната си,Поднесете цветя на паметника му в Благоевград.
2
5
 
10
 
! Отговори
Е, тва ясно преди 1 година
Кой ще пусне нашите тюфfлеци в Македония? И по-добре. Ще излезе пак някой жиужицу мастер македонче, та ще станем за смях. Стоите си у нас. Толкова мутри има за чадър, друсалки и пияници за ескорт. Кво ще се навирате между шамарите.
1
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак ще има бъхтани хаха