Пунктовете в София за помощ за Турция се напълниха

Стотици софиянци даряват одеяла, дрехи, якета и печки
15 фев 2023 16:30, Анисия Иванова
117
Пунктовете в София за помощ за Турция се напълниха
Снимка: БГНЕС

Стотици софиянци даряват одеяла, зимни дрехи, якета, обувки и къмпинг матраци за пострадалите от земетресенията в Турция на 7-те пункта, които бяха открити в София в събота.

Голяма е вълната на съпричастност и пунктовете бързо се пълнят с дарения, обяви председателят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

"Получаваме печки на газ, палатки за зимни условия и отоплителни уреди. Турският посланик много сърдечно благодари не просто за материалната помощ, а за отношението, за вълната от солидарност. Аз наистина се гордея със софиянци, с всичко което направиха.

Ние за половин ден организирахме седем пункта, но те за три дни успяха да препълнят всички тези пунктове.

Бусове обикалят по адресите, организация има с турското посолство, има възможности веднага събраните помощи вече да заминават към най-нуждаещите се", каза Георги Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До всички дето лаят, че не се дават пари за провинцията, а се пращат за Турция и не знам си какво си. Дарявам месечно по 500лв на банки за храни, организации за бездомни и приюти за деца. Не съм милионер, но всички около мен даряват също. Алчната ИТ сфера с освен че плащаме 1/3 от всички данъци в страната, а сме 60 000, плащаме и 80% от всички дарения в страната. Пари даваме и за вас, просто в България се краде. За всеки 100лв дето даряваме 10 стигат до вас, 90 изтичат по веригата.
75
5
 
0
 
! Отговори
1 преди 1 година
До Бай ГаньоТурция е голяма, по-богата от нас, а и помежду си не са толкова злобни като че ли.да му мислим ние какво ще правим, ако ни връхлети подобно бедствие
74
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората от провинцията умират от глад наводнения и тн .никой не обърна внимание тогава а сега гледаме другите и помагаме ,ближездници и това сме ние българите кучета ги яли ама като стане въпрос да помагаме на други всички тръгват даже и доктори пращаме ,на никой да не се случва такива неща ама мисля че трябва първо си оправяме нашата държава ..
73
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За 3 часа е събрано 10 милиарда лева помощ по тв канал, не си зорете за турчина......
72
8
 
7
 
! Отговори
Поп алах преди 1 година
Първия сeкс на турчина задължително е със баща му!СЛАВА НА МЕНЕ!!!
71
3
 
4
 
! Отговори
Пророк преди 1 година
*** на разчистената наскоро от господ земя ,построи църква, пусни молитвите на поповете по висоговорители и ще видиш добрите, миролюбиви, гостоприемни iзчадiя адови с каква любов ще те заколят !
70
8
 
3
 
! Отговори
Исус Христос ходжа преди 1 година
Дечица мои, ще ви възнаградя десетократно с това, което пожелавате на ближните си! Слагайте си памперсите, че скоро ще ви друсам със 77 степен по Рихтер, 40 дена! И след това бензин ще завали, още 40 дена, и на 41'я ден с гръм ще ви ударя! Така ще очистя обетованата земя от българската злоба и злобните българи!
69
10
 
5
 
! Отговори
ЗЛОБАТА УБИВА преди 1 година
....ВСИЧКИ ЧЕРВЕНИ ЗЛОБАРИ УМИРАТ ОТ РАК!ДАЙ БОЖЕ ДА ИЗМРАТ ДОКРАК....!
68
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Примитивен,скот,овца или каквото и да си там,не ни насаждай твоите убеждения ,защото сме далеч от твоето стадо скотове,....
67
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Турция си е уникална и винаги ще бъде,факт е че всяка година се посещава от милиони туристи,в това число и всички балкански народи.Гостоприемството им както и услугите ,които предлагат надминават редица държави!
66
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 74 С това сервилно и наивно мислене никъде няма да стигнеш и всички ще се възползват от теб.
65
7
 
5
 
! Отговори
Българин преди 1 година
До 73.. Не си направил достатъчно за да те уважават...
64
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я виж ти,половината тук са още в 18ти век.....
63
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ти и майка си ненавиждаш ,както е видно от това,че липсва всякакво човешко чувство,дошъл си тук да пишеш за какво?????Прибери си злобата и изчезни някъде ,а нас ни остави да бъдем хора!
62
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин Именно това ни е проблемът - не сме достатъчно злобни, а сме твърде меки и мили и затова никой не ни уважава!
61
13
 
8
 
! Отговори
Комшиите са ни скъпи преди 1 година
И ВИНАГИ ЩЕ БЪДАТ!!!!
60
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Престанете с това робство,не само България е била под робство.Никой не си позволи да мисли за омраза в този труьен за тях момент,но видиш ли,НАШИТЕ СЕ ПОСТАРАХА ДА НАПЪЛНЯТ ФОРУМИТЕ СЪС ОМРАЗА И ЗЛОБА.НАД 500 ДЕЦА СА БЕЗ РОДИТЕЛИ,НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ???НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ-НАЙ -ГОЛЕМИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ В 21 ВЕК.СРАМИТЕ ДЪРЖАВАТА НИ!
59
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До смех мразя Русия, но още повече ненавиждам Турция
58
12
 
4
 
! Отговори
Смех преди 1 година
.Само отчаяните РУСОФИЛСКИ п сета лаят срещу Комшулка.....злобата ще ги затрие!!!!.
57
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОМИТИ МОЗЪЦИ,КЪДЕ ВИДЯХТЕ ЖИВОТИНСКИ ИНСТИНКТ В СЪЛЗИТЕ НА БАЩИТЕ И МАЙКИТЕ ЗАГУБИЛИ ДЕЦАТА СИ,РОДИТЕЛИТЕ СИ,ЩО ЗА ПОВЕДЕНИЕ СЕ ШИРИ ТУК,ЩО ЗА ПРОСТАЩИНА??????? ХОРАТА ВАДЕГА ДЕЦАТА СИ И ОЩЕ ВАДЯТ,ПЛАЧАТ И ХОДЯТ БЕЗ ДА ЗНАЯТ КАК ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ,НО ПРЕДЛАГАТ САНДВИЧИ НА ВСИЧКИ ДОШЛИ НА ПОМОЩ,ЩО ЗА ОАПЛАЧ СТЕ БЕ????

403 Forbidden

Forbidden

You don't have permission to access this resource.Server unable to read htaccess file, denying access to be safe