Слави Трифонов пропя пак

Вижте "Нирвана кючек", новото му творение с Ку-ку бенд
Обновена: 28 яну 2012 09:45 | 28 яну 2012 09:45,
216
Слави Трифонов пропя пак
Слави Трифонов и Ку-Ку бенд представиха нов сингъл. Снимка: Dnes.bg

През последните месеци хората от Ку-Ку бенд се отдадоха на дуети, за разлика от шефа си, който остана на заден план.

Годжи записа песни с Ивана и Роксана, Борис Солтарийски с Андреа, а Йордан Йончев - Гъмзата предпочете да бъде в тандем с Анелия и Галена.

Сега всички се събират отново заедно, начело със Слави Трифонов. Снощи бе премиерата на тяхната най-нова песен, издържана в стилистиката на балканските ритми.

"Нирвана кючек" е по текст на Филип Станев, а видеото е дело на режисьора Мартин Макариев.

 


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още по темата: Слави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аууу колко изискани и възвишени българи са се събрали да коментират тук.Странно защо сте направили държавата си такава ***.А сетих се - другите са виновни.
109
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Е**ти противоречието! Лае срещу Борисов, а самият той е десет пъти по-голям ***, ограничен *** и деморализатор на държавата...
108
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Неееееее не неееееее
107
0
 
18
 
! Отговори
Професор Бучков преди 12 години
Ех ,ама и снимката му приляга на този ***
106
2
 
31
 
! Отговори
Сатанинско творение преди 12 години
Това сервилно към господарите си селендурско магаре, което мафията направи милионер, може да си прави на екрана с пари каквото си поиска - да реве ***-ориенталски чалги, да говори мръсотии, да дава политически оценки, да кани проституки, да се подиграва с християнските добродетели, да кара полуголи лекомислени момичета да играят оринталски кючеци и да деморализира и мутризира тотално българската аудитория ! Но има Господ ! Той може да забавя, но не не забравя своията присъда !
105
0
 
17
 
! Отговори
terry преди 12 години
уродливо творение, този заедно със още няколко емблеми от близкото минало и настояще са символи на масовата простота и падение, залели ни отвсякъде, мисля че, дори радиацията от Чернобил не би могла да *** последните поколения да такава степен както чалгата, този и още няколко други ***.
104
0
 
22
 
! Отговори
Въпрос! преди 12 години
Аз пък да попитам , като прави конкурс за водещ преди време и победителя избра да остане в щоуто на работа, вместо да вземе 20 000 лв, защо когато го няма Трифонов , не води той , а слагат за водещ Сиромахов? Нали за това беше тоя конкурс? Всичките му конкурси на тоя *** са бутафорни и с цел рейтинг. Преди и така за артист имаше, избра един грозноват, държа го 1 година и после го уволни.Пълен ***!
103
1
 
22
 
! Отговори
Лина преди 12 години
Шоуто на Слави спрях да го гледам още преди 10 години. Според мен още тогава се беше изчерпало. Няма спор че навремето Слави имаше добри песни, както и добри попадения в предаването му, НО човек просто трябва да знае кога да спре, нещо което повечето от родните ни "звезди" не разбират и стават за смях.....
102
24
 
3
 
! Отговори
БЪЛГАРЧЕ преди 12 години
Каквото и да пишете факт е неговото богатство-нещо което вие никога няма да постигнете а ще продължавате да злобеете докато той прави пачки-истината боли и предизвиква гневните ви коментари но тихичко пред вас самите си го признавате.
101
1
 
12
 
! Отговори
проф.Бучкоф преди 12 години
Г-н Втрифоноф е...музикална икона в кОлтурния...живот на оскотялото и зажадняло за изкуство посткомОнистическо население,на изтерзаното ни от социолози,политилози,псевдожурналистии разни набедени водещи,на...високи токчета кОлтурно пространство.Вече ми е готов ръкописа на най...новата кОлтурна студия,посветена на...явлението,което ме втрисса,пардон Втрифоноф.Това е 156-тата ми книга,а може да е и 1056,не помня вече тази малка подробност.Ако Втрифоноф ме покани в студиото,ще я чета в оригинал.
100
3
 
40
 
! Отговори
Възмутен преди 12 години
Песента е върха на деградацията. Слави айде да си ходиш човече, ти се присмиваше на Лили Иванова, а сам стана като нея. Вече 300 години всяка вечер едни и същи идиотщини. Слез от сцената докато все още имаш някакъв престиж, макар и малък. Да каниш пайнерски к.... и да правиш смешни конкурси след които победителите потъват в забрава( Танцувай с мен и др.) вече не са интересни. Примири се, че не си вечен.
99
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Най ми беше смешен когато изпълни 'хита' Няма такава държава понеже не аз бях аверче на Илия Павлов и Георги Илиев,не аз бях с Костов и после отрекох,не аз бях човек на Доган и Първанов,не аз основах в шоуто си партия ГЕРБ и не аз бях аверче с ББ и после им обърнах гръб и не аз поканих в шоуто си Цар Киро и т.н и т.н!Да не споменаваме и това да се подиграваш с успяла жена като Лили Иванова,а да каниш всеки месец едни и същи чалга недурузомения
98
0
 
12
 
! Отговори
обидена будистка преди 12 години
и вие сте простаци, щом пускате подобни неща
97
21
 
2
 
! Отговори
милена преди 12 години
Гъмзата е страшен и Венко също,жестоки са!
96
3
 
41
 
! Отговори
Учиндолски селяк преди 12 години
"Нирвана кючек"?!? Е**ти и чалгара гнусен. Даже не си направих труда да пусна клипчето, дето от днес.бг така услужливо са ни предложили. Само като прочетох името на новата му песен в новината и се почувствах длъжен да влезна и да го напсувам, тази ***, чалгарска ***
95
1
 
20
 
! Отговори
възмутена будистка преди 12 години
***!
94
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Слави безспорно има някои хубави парчета, но напоследък все повече пропада. А на мен лично ми е писнало навсякъде да пеят за ***, кога ще пеят за нормалните хора?
93
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо не разбрах - ч**ал няква прос****тка и после и написал песен
92
1
 
27
 
! Отговори
kurt cobain преди 12 години
чичо Славчо, както ми се издигна в очите, така и падна! У-У-улигофреен, *** чалгар, селянин *** учиндолски!
91
1
 
13
 
! Отговори
. преди 12 години
Toq e mnogo tup !