Глория: Не харесвам чалгата в момента

Певицата атакува част от своите колеги, след като получи приз за любовен изпълнител
30 мар 2012 15:16,
43
Глория: Не харесвам чалгата в момента
Глория. Снимка: Dnes.bg

Фолкпевицата Глория атакува част от своите колеги с думите, че никак не харесва актуалните в момента чалга парчета.

"Винаги съм имала собствен стил и не съм залагала на евтини парчета. Това не е моят стил и няма да видите подобни песни в албумите ми", заяви певицата.

Тя бе избран за най-добър изпълнител на церемонията, на която радио Романтика връчи своите любовни награди.

С призове си тръгнаха още Тони Стораро за най-добър певец, Камелия, Борис Солтарийски и Аксиния, Галена, Андреа, Преслава, Ани Хоанг, Алисия, и др.

Глория завърши вечерта с 20-минутен рецитал и атрактивна хореография. Момичетата от балет Магия показаха интересни танци на 5 метра височина над сцената.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: Глория
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
гледам, гледам, чета и се смея на злобаритебе изслушай цялата дискография на глория, вижте в колко и кои страни е била и какви награди има, какво мнение имат за нея извън чалгата и тогава говорете! разберете че глория е изключение от общото правило
37
7
 
32
 
! Отговори
до 37 преди 12 години
и ти ако легнеш под ножа и ти ще станеш толкова красива. а за класа не ми говори! надута ***, която й се иска да е нещо повече. какво толкова я лансират не ми е ясно при положение че не е нищо особено.
36
2
 
34
 
! Отговори
milata преди 12 години
podkrepym nomer 35.koito ne y poznava moje da si pi6e kakvoto si iska.
35
1
 
35
 
! Отговори
23 преди 12 години
Подходът на днес.бг да пишат за хора, които дразнят и са противни на нормалните българи, е много добър! Генерират посещения на сайта си и повече коментари... А за Глория мога само едно да кажа... "Пази Боже сляпо да прогледа"!!!
34
2
 
33
 
! Отговори
edna balgarka преди 12 години
GLORIA E MNOGO KRASIVA I NAI STILNATA PEVICA .V NEINITE PESNI NQMA LO6 TEKST.IMA KLASA I E NORMALNO DA IMA SAMO4YVSTVIE.PITAM DA NE BI DRYSANATA PRESLAVA DA NQMA ,A DEBELATA IVANA S 4YJDIQ REPERTOAR A PORNOPEVICATA ANDREA I VE4NO RAZSABLE4ENATA GALENA I DA NE IZBROQVAM ,4E SA SYMA TI NEKADARNICI V TOJI JANR I ZARADI TAKIVA STRADAT I MALKOTO S KA4ESTVEN REPERTOAR .
33
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таз пък какво не харесвала чалгата в момента. Че кога чалгата е била стойностна музика. Да*ба тъпите чалгарки!
32
5
 
39
 
! Отговори
дюля преди 12 години
о, аз съм твърдо за независимите жени в България! Само не мога да разбера защо издигате в култ някакви чалгарки, а и не съм забелязала особено да се слушат точно песните на Глория. Тя отчаяно се опитва да се изкара нещо повече от другите, защото е почнала с кариерата си по-отрано. Истината е, че големите хитове ги изпяха Ивана и Преслава. Глория си остава с мечтата да бъде Цеца. Докато беше с Илия Загоров пак не ми беше симпатична. Много надута! Голямо самочувствие, голямо нещо.
31
2
 
36
 
! Отговори
рени преди 12 години
що ли когато глория беше с илия загоров никой не смееше копче да каже за нея ,беше жена ,майка и певица за пример, а ся...тва е съдбата на успелите и независимите жени в България - да ги плюят некви дюли в някъв сайт
30
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Някои хора май не са виждали Глория на живо. Жената е мн готина. Относно операциите - никога не е крила за силикона в циците, друго няма но вие си вярвайте де.спре ли злобата в бг значи нещо не е наред
29
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Таз тъпата дюля кво се е разписала? Драга, на Глория й гепиха 25% от творчеството съседките ни.да не говорим пък за баснословните половинмилионни тиражи на първите й албуми. да не говорим, че е единствената чалгарка, призната и от естрададжии и народни певци, и с награди за глас на българия и най-влиятелна българка. тва дали е без причини?
28
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дюльо, докарай си сигурните източници!? на думи всеки е велик. как пък за толкова години не видяхме снимка, разказ... не си слушал/а достатъчно или правилните интервюта от глория. жената не е от БАН, но е интелигентна. лош човек няма как да изпее такива песни. Песни като Давай за да получаваш, До последната сълза, Вярвам в любовта, Можеш ли да ме обичаш, Ако те няма, Кръговрат, Феникс, Ако бях се родила река, Не остарявай мамо, Благодаря, Носталгия твърдиш че са нищо особено? мн си зле
27
5
 
37
 
! Отговори
дюля преди 12 години
По принцип никоя чалга звезда не е блеснала с интелект. Не виждам Глория да е по-умна от другите, така че самочувствието й е без покритие. За сведение има пластични операции - има силикон в гърдите и множество интервенции по лицето. И да - и тя като повечето се продава за пари или поне на времето го е правила, при това имам сигурен източник. Пък вие й се кланяйте като искате на префърцунениете изказвания.
26
4
 
37
 
! Отговори
дюля преди 12 години
вие сте много заблудени да съдите за човека само по маниерите. Глория е смешна, защото се опитва да докара класа, която всъщност няма. Така и ще си остане една от първите *** в чалгата. Да, хубаво е, че не пее просташки чалги като някои, но е скучна, а повечето й песни не са нищо особено. Чак пък да ме респектира за това няма да стане. С нищо особено не е блеснала, освен с превземки и лицемерие.
25
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мн сте злетаци. глория си е глория - тя още в началото си правеше и муцките, и позите, отвътре си й идва , не се прай на никва. ако на някой му отива тва поведение, тва е точно глория. само тя умее да респектира, и има защо - не да евтинее като другите ***.колкото до как изглеждала в началото - такава е била модата, мн момичета и жени тогава искаха да приличат на нея, питай майка си дюльо
24
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
така ли анонимнико, да не би и ти да си я ***? мн е модерно да се дрънкат глупости - глория била на дунав мост, пък елитна *** била.. докажи, бе! българска му работа. десислава имала интелект? ох да се смея ли да плача ли. пусни си Стани богат, На твое място и Гледай към звездите с участие на Глория и тогава ми говори няма ли интелект, мишко. и никви пластични операции няма - нито ребра си е махала, нито крака си е удължавала, тука жълтите ви излъгаха, гледай филма за доктор емилова
23
5
 
34
 
! Отговори
дюля преди 12 години
да, Глория има класа, от класата на високоплатените *** е. иначе и глас има, признавам. но не блести на фона на останалите колкото й се иска. това, че има по-дълга кариера не я прави номер 1 по слушаемост.
22
5
 
34
 
! Отговори
дюля преди 12 години
какво покритие има тази? песните й са скучни. вярно, опитва се да изпъкне с песните си, но не успява. красотата й се дължи на множество пластични операции (загледай се в старите й клипове на какво мяза) и с нито едно изказване не е блеснала като интелект.Деси Слава например е много по-интелигентна или Камелия. да не говорим, че много други се държат далеч по-естествено от нея. а, че е *** като всички останали не се съмнявай - имам познати ( доста богати, които са ми разказвали).
21
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе дюльо куха, *** е баба ти! на никва не се прави глория - просто излъчването й е такова. поне е единствената от чалгата с покритие. колкото до цеца - глория е и по-красива, и по-гласовита от оня дрезгавеещ травестит, че и по-хубави песни имаай са вазирай
20
7
 
38
 
! Отговори
Чака-рака преди 12 години
Абе за луксозна *** пее добре женицата.
19
5
 
40
 
! Отговори
diavolcheto преди 12 години
Красавица е Глория, жена сам и Ви го казвам!Няма да говоря за годините й: те не са на дневен ред и ако " големите специалисти " тук нямат какво друго да кажат за нея като талант, визия, постижения, нека не намесват тук годините.Годините на един човек не се измерват с възрастта, а с онова, което човек сътворява и оставя след себе си.Глория е прекрасна певица, със стил, елегантност, стойностни текстове на песните и красива мелодия в тях; при нея простащината в облеклото и поведението, така характерни за много от колежките й, никога ги е нямало!Защо не кажете нещо позитивно и хубаво, което Глория заслужава?Лоши, злобни, завстливи и неуважителни хора сме!