Два допълнителни паркинга за Цеца

Вижте всички мерки, които ще бъдат взети за концерта на 22 май
Обновена: 17 май 2012 10:37 | 17 май 2012 10:37,
2
Два допълнителни паркинга за Цеца
Схема на залата и КПП-та, Снимки: Арт БГ

Два допълнителни паркинга ще бъдат на разположение на феновете, които ще дойдат с колите си за концерта на Цеца Величкович в „Арена Армеец“ на 22 май, съобщиха организаторите от Арт БГ.

Единият се намира между плувен басейн ЦСКА и бензиностанция Лукойл с капацитет 300 паркоместа, а другият – непосредствено пред басейн ЦСКА със 100 паркоместа. „Арена Армеец“ също разполага с паркинг, побиращ около 1000 автомобила.

За да бъдат избегнати задръстванията и струпванията в района на „4 км“, където по правило трафикът е утежнен в ден на голямо събитие в „Арена Армеец“, ще бъде създадена допълнителна организация и насочващи табели за улеснение на посетителите на комплекса.

На 22 май вратите на „Арена Армеец“ за посетители ще бъдат отворени в 18:30 ч.

Ще бъде извършвана щателна двойна проверка за автентичност на билети за концерта. Всички зрители ще минат през главния контролно-пропускателен пункт, след което ще бъдат насочвани от разпоредителите към съответните входове на арената като преминават през допълнителни КПП-та.

За тези, които са решили да се сдобият с билет в последния момент ще бъдат изградени и допълнителни каси.

Обемисти, остри и твърди предмети ще бъдат отнемани от охраната на входовете, предупреждават организаторите и напомнят, че пияни и агресивни хора няма да бъдат допускани в залата.

Лица до 18-годишна възраст при влизане в „Арена Армеец“ задължително трябва да са придружени от пълнолетен придружител, като децата до 10-годишна възраст ще влизат безплатно. За тях освен декларация трябва да бъде представен документ за възрастта като ученическа карта или копие от акта за раждане.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
10
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Не знам що за *** трябва да си, че да замъкнеш дете под 10 години на подобна проява.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
заглавието ме подведе якоооооо , помислих си веднага за цецка нашата , че паркинги са и отделили за големия ***