Айде, София, тука ли сте? Гюбеци, плейбек и кютек на Батенберг

Над 10 000 екзалтирани фенове аплодираха звездите на Планета HD
Обновена: 26 юни 2012 16:56 | 26 юни 2012 14:37,
496

Шефът на Пайнер инж. Димитров пристига за концерта. Снимка: Dnes.bg

Близо 10 000 души се събраха на снощния концерт на звездите на Пайнер на площад Батенберг в столицата, с който се отбеляза втория рожден ден на телевизия Планета HD. Феновете аплодираха своите любимци, които отдавна не бяха излизали пред толкова многобройна публика и видимо бяха развълнувани.

Първа на площада пристигна Ивана, а малко след това зад сцената паркира и шефът на музикалната компания инж. Митко Димитров. Той бе придружаван от съпругата си Мария и внука им.

Малко след 19.00 часа, под лъчите на все още силното слънце, шоуто започна.

Пръв на сцената се появи водещият Константин. След като обра овациите, той представи другия водещ: "Нека посрещнем белия като сирене, рус и висок два метра - Илиян". Към тях се присъедини и Борис Дали, а тримата започнаха да представят своите колеги.

Първи на сцената се качиха Емилия, Гергана, Мария, Ани Хоанг и Магда.

На всички стана ясно, че плейбекът ще доминира, а на живо ще бъдат само традиционните реплики "Айде, София", "Айде, София, къде са ви ръцете" или "Айде, София, къде са най-добрите?". При някои изпълнители дори и те прозвучаха с фалш.

При Мария контрастът в нивото на звука бе най-голям между репликите и изпълнението й, но на кого му пукаше - хиляди си припяваха "Чисто или с лед".

Доста колорит внесе изпълнението на Яница, но певицата нямаше особена заслуга. Първо не стана ясно защо балетът зад нея е с фланелки на Локомотив Пловдив, които станаха част от промоцията на Емилия преди няколко дни. И докато при Коко Диневата булка имаше логика - все пак мъжът до нея е президент на футболния отбор, то не стана ясно защо е този фон и за Яница.

В разгара на изпълнението пък част от феновете в предни редици решиха да разнообразят концерта с бой. Представители на три раси си размениха юмруци, като най-много удари отнесе момче от африкански произход. Най-деен пък беше млад ром, но битката бе прекратена от полицията.

Страстите се умириха бързо, а на сцената вече беше Магда. Бившето гадже на станалия популярен в политическите среди като Красьо Черния, се появи в дълга прилепнала рокля, която очертаваше силиконовите й форми.

Трябва да се отчете, че това бе най-смелият тоалет през вечерта. Въпреки голямата жега, повечето певици бяха заложили на дълги рокли или тоалети, които прикриваха природните и хирургически подобрените им дадености. Нещо наистина нетипично за подобни концерти, а коментарите от първите редове бяха, че явно още не са подготвили тела за плаж. За добро или не, еротиката бе на заден план, но с уговорката, че все пак на сцената не се качиха Камелия, Андреа и Галена.

Бони пък изпъкна с пожеланието на вечерта - "Честит рожден ден на телевизия HD". Може би пък показа далновидност към другите, които излъчват в този формат, да позавъртят нейните клипове. Ще видим.

Освен премиерата на няколко нови песни, присъстващите видяха и първата изява на голям концерт на бившия тандем Константин и Райна. 

Публиката изригна с появата на тежката артилерия - Глория, Кали и Ивана, които бяха и първите извикани на бис. Трите направиха микс от най-големите си хитове, а хората пяха с пълно гърло. Особено колоритно се получи, когато Кали изпълни "4-4-2". Всъщност парчето бе изпято само от феновете.

Излишна реч дръпна Ивана, която реши, че това е моментът попфолк феновете да се преброят и да покажат, че са най-много. След което намекна на шефа си, че е време за турне.

Цветелина Янева пък реши, че е крайно време да напомни за себе си и балетът изписа нейните инициали на сцената.

Почитателите обаче вече се готвиха за финала, оставен за Преслава. Тя обаче беше с доста кратко представяне, което предизвика леко разочарование.

Концертът приключи с мощна заря, която софиянци са свикнали да виждат в новогодишната нощ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


496
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
423
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Оп-сааа.. йьнгърлъдък малее- страх да те фаньеее! Браво банда, страхотно се изгаврихте с цялата държава, с българската история, с българската култура с българското самосъзнание, национализъм, самочувствие и най-много ни го турихте на подрастващото поколение! Там където стои паметника на Освободителя, там където говорят избраниците на народа, там където ... и все в тоя стил!- иначе съм си чалгарче ама за пред другите да демонстрирам възмущение- после съм на Йоп-сааааа, Йоп-саааааа...тънгърлингър.
422
3
 
22
 
! Отговори
до Габи преди 11 години
Подкрепям напълно казаното от Габи. Все ми едно кой каква музика слуша, стига да не превзема по този елементарно - агресивен начин неосъзнатите подрастващи. Погледнете само лицата на публиката - излъчване на маймуни в сексуален период, а ако им събереш IQ - та, ще се получи отрицателна стойност.....
421
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Някой много системно и целенасочено се опитва да ни унищожи като нация, а ние много лесно се даваме, жалко
420
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Отвратително, само това мога да кажа. Айде чао .
419
1
 
20
 
! Отговори
bozadjia преди 11 години
441, поп фолк какво означава?Две думички на едно, поп и фолк, поп - популярно, фолк - народ (даже е и немска думата).Така, чалагата стана поп щото има много простаци, няма да си кривим душата, а и на държавата и е удобно. Като гледам снимките, тия са завършили Харвард и Принстън, някои от тях имат нобелови за Физика! :)Второ, фолк, кое му е народното на това? Смес от анадолски маанета + гръцко-сръбско безумие. Нищо Българско няма. Та тия *** даже не едно изреченеие не могат да вържат
418
0
 
12
 
! Отговори
Чалгарите са примати преди 11 години
Това разбират ***, това слушат. А и дедите им явно са "от махалата" и нещата се подреждат :)
417
2
 
12
 
! Отговори
Баш Майстора преди 11 години
Като Българин направо се Гордея с този "Концерт", както се гордее Майка с кьорав син!!!!!
416
19
 
3
 
! Отговори
Не съм фен на чалга преди 11 години
Кръвта вода не става!Плюете чалгата няма лошо но....във всяка дискотека или заведениесе слуша чалга.Хвърляте гюбеци яко.Защо??
415
1
 
22
 
! Отговори
Борко преди 11 години
*** гнусните и миризливи *** се вихрят на ,,купона,, при скандала, нямаше ли някой по голям мъжкар- фолк *** да ги обезкости тези ***!!Сори, на рок концерт, такава отврат не може да се види!!!
414
1
 
13
 
! Отговори
Охранител преди 11 години
Хора, искам да ви питам...трябва ли всяка година да си сменяме плазмата, колата, да правим ремонт на къщата или апартамента...и от какво това е породено...??? От материалното ни разбиране на живота!? А кой ни го натресе това!? Монополите производители...кой? Ами ако не е така те от какво ще печелят? А ние, защо се връзваме...??? Защото комшията си купил нова плазма, нова кола, направил ремонт...и така до безкрайност...нали няма как да сме по-назад...??? И после да сме щастливи...хахах...в това съревнование, не ни остава време да живеем...!!! А какво му трябва на човек? Въздух, вода и храна...и нищо повече! Освен да го обича някой, с когото да се гушне и да заспи! Изродихме се...затова и природата се *** и ни прави проблеми!!! Искаме повече, от това, което тази земя може да ни даде! И ще си плащаме! Няма как! Докато всичко е подчинено на печалбата и материалното в този свят, никога няма да сме щастливи, особено ние българите, които сме с най-ниската покупателна способност в цял свят...все ще сме си нещастни, но само докато сме материално настроени...замислете се върху другите ценности, които определят живота и щастието...!!! И може да се почувствате значително по-добре...дори и при управлението на Бойко и вДянкоОF... :)
413
7
 
9
 
! Отговори
Филип преди 11 години
Аз не слушам чалга, но не плюя така злобно и настървено - всеки има право на избор какво да харесва и какво не - все пак 80% от младите хора са прости и аморални. Много хора слушат латино, което за мен е абсолютно същото, като чалгата - сещам се за оная *** песен "Ai Se Eu Тe Pego". Лесно смилаемите текстове и музика са най-вървежни, независимо дали са на англ. исп. или БГ. Единственият ми упрек е, че концерта беше на пъпа на столицата, а според мен подходящото място беше поляна в Студ.град
412
1
 
24
 
! Отговори
Габи до 441 и т.н. преди 11 години
Не, не си въобразяваме. Естествено, че има простаци сред почитателите на който и да е тип музика, но вие, чалгарите, до един сте такива!Погледнете си музиката и певиците само- гнусни ку*ви с изкуствени цици, отворени устни, сякаш са готови да *****..А текстовете- ще ти направя живота черен, секс, изневерявам ти, секс..клипове- цици..Жалки, гнусни, еднакви..Нямаше да имам нищо против, ако не влияеха така на децата и не ги превръщаха в свои жалки подобия.
411
0
 
32
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Но нали се сещате, че нищо няма да се промени..В тази секунда, когато аз пиша и се старая да спазвам правописа и пунктуацията, и да се изкажа по най-точния начин, а вие четете написаното от мен и се възмущавате от *** чалга, поне 1000 човека публикуват на фейсбук-стените си чалга песен или пишат текстове по някакъв подобен начин- pRo-prObvAi se^^<3 Та нещата са много фатални, трагично е просто..народът потъва стремоглаво, вижте децата-*** и простаци- гнусно звучи, знам, но е факт...
410
0
 
32
 
! Отговори
Габи преди 11 години
Всяка секунда се отчайвам от хората в тази страна, обречена на гибел. Проблемът идва най-вече от това, че масата приема за нормално високоплатени *** да бъдат идоли на децата, да носят маркови дрехи, да карат лъскави коли и да се държат като Мадона. Ако не беше одобрението на хората към тази ***, то тях нямаше да ги има, или поне нямаше да са това, което са сега.
409
1
 
11
 
! Отговори
до 441 преди 11 години
.."плювате" ... ама ти сериозно ли?! Сложи поне една точка в това километрично изречение без смисъл! И още нещо - за разлика от чалга изпълнителите другите такива не пеят песни с дебилни текстове и не излизат голи на сцената. Също така могат да си напишат името, могат да дадат свястно интервю, завършили са престижни университе и т.н. Така, че ходИ на майната си! :)
408
1
 
14
 
! Отговори
Дарина преди 11 години
Леле каква отвратителна простотия
407
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Голяма простотия с тези чалги изпълнения на пъпа на голям град.Защо не беше рок концерт или поп, или естрада примерно..............
406
25
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хора , слушайте си Каризма , Модерн Токинг , Сандра , Саманта Фокс , Дженифър Лопес , Хана Монтана , и други велики изпълнители и престане да си въобразявате че като слушате друг вид мизика и само заради това сте много интелигентни , по някой път като почне много пяна да ви излиза от устата от това плюване на поп фолк , избършете си устата и ако искате пак си плювайте по фолка , ако искате се заемете с нещо по-полезно и по-градивно.
405
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И никаква расова дискриминация ;-) и българи, и ***, и турци, араби изглеждаха по един и същ начин- бедни, неграмотни, леко слабоумни, но за сметка на това си бяха облекли "Гучитата и Арманитата" и се бяха поляли с много наливен "Шанел5"
404
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Минах по центъра. Беше страшно- 12 годишни *** и 15 годишни идиотчета(момченцата съзряват по-късно), които се оглеждаха да пребият някого ей така, за кеф.