Петя Буюклиева сърдита, аут от Big Brother

Тодор Славков отново си го развя
Обновена: 12 дек 2014 14:07 | 11 дек 2014 08:49, Александър Попов
60
Петя Буюклиева сърдита, аут от Big Brother
Снимка: Нова тв

Невярваща и ядосана, Петя Буюклиева напусна шоуто Big Brother All Stars. След като на няколко пъти тя се спасяваше по време на елиминации, този път певицата получи най-ниска зрителска подкрепа. Независимо от "многобройните фенове, които я обичат".

Петя прие поражението с пресилена радост, но веднага след излизането "включи на пета" и не даде думата на Ники Кънчев. Тя съзря конспирация, че е представена зле в шоуто от продуцентите и се закани да разкрие истината от нейното пребиваване. Не пропусна да захапе Катето Евро, която била главния виновник за "черния й образ" и се похвали на публиката, че през последните дни готвела и правела кафе на останалите.

Именно актрисата бе първата спасена на полуфинала, а най-много точки гласове събра отново Тодор Славков. Емил Каменов, Калина Паскалева, Петя Буюклиева и Христо Трифонов също бяха застрашените от изгонване, но негативите в крайна сметка обра естрадната певица.

Всички бяха подложени на разпит от Домсъвета, където отново най-колоритен бе Евгени Минчев. Той дори откри роднина в шоуто. Вместо да задава въпроси той съобщи на Калина новината, че са балдъзи, имайки предвид отношенията си с Китаеца.

Тодор Славков отново почувства потребност да запознае всички с гениталиите си, като този път и Калина обеща да не му проговори. "Едно време дядо му ни показваше среден пръст, сега Малък Тошко ни го показва целия", заключи Евгени Минчев.

Още утре съквартирантите ще бъдат изненадани неприятно и този от тях с най-нисък вот ще се сбогува с мечтата да подкара джип.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Калоян преди 9 години
Предвзетостта, неадекватното самочувствие, лигавщината, и лицемерието, бликат на простотия! Въобще тая Буюклиева е ограничена личност откъм интелектуален потенциал и морални качества, понеже явно се е взела твърде насериозно, и то без покритие! Съвкупно това я прави противна и изкуствена личност.
36
0
 
2
 
! Отговори
МоРаЛиСт преди 9 години
Тая - Буюклиева, е една от най-предвзетите, изкуствени и надути хора, дето са влизали в къщата! Лигавене, чупки, стойки, претенции в стил "голямото Добро утро", плюс обилна доза лицемерие, просто потрес! Нека да голяма певица (известна с точно една песен) обаче поведението и прави впечатление на низко, пошло!
35
1
 
15
 
! Отговори
ХИТЪР ПЕТЪР преди 9 години
Биг Брадър е много хубаво шоу което вади истинските ви лица ,и на какво се сърди "голямата звезда" ? Това че не мислите с главите си сте си виновни само вие ,пари за тоя дето духа предаването не дава а вие за пари сте готови на всичко дори и да ви изкарат всичките ви кирливи ризи . На нас ни е достатъчно да разберем колко сте се самозабравили ,фалшиви звезди.
34
1
 
13
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
И Катето Евро зодия Дева ще нахраним но нека бъдем отговорни спрямо фактологията а именно сега темата е Петуха.На Лева(евро)никЪк ама никЪк няма да и спестя колко е долна.Докато мъжът и гаснеше от рак(умря)тя си развява МОРАЛНАТА пунда до бяс по дискотеки с млади момчета които я помпеха.Тук няма лошо че се праска тук и там..не ме разбирайте неправилно..а спрямо МОРАЛНИЯ КАЗУС-тип ШИЗОФРЕНИЯ-такива като ТАЗИ 25 години ви говорят з ЛЮБОВ докато правят мръсотии.Е 25 години фактологично ги показвам
33
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Буюклиева е пълно куку!Може би кара тежък климакс, а може би просто си има ментални увреждания.Ако аз бях в къщата, със сигурност щях да я ошамаря, пък каквото ще да става.Няма друг такъв дразнител, просто.
32
6
 
15
 
! Отговори
ЗРИТЕЛ преди 9 години
Тази Петка Буюклиева много си е повярвала. Тя била интригантка от класа ! Добре, че участва в това шоу, че да я разберем що за птица е ! Не че не я изгониха рано рано от едно друго шоу - и то за пеене, че другия комунист - Георги Христов скочи да я защитава - нали двамцата пеят на митингите на БСП !
31
6
 
11
 
! Отговори
народа БЪЛГАРСКИ преди 9 години
До АнонименТАЯ КОМУНИСТИЧЕСКА ПЕВАЧКА ЯВНО НЕ Е С ВСИЧКИЯ СИ !
30
12
 
11
 
! Отговори
kkk преди 9 години
Днес слушах песента на Петя Буюклиева "Пролет" по текст на Петя Дубарова. Страхотно изпълнение. И ми стана жал за Петя, защото Биг брадър е разрушител на животи. Всеки има някакви кусури, но когато нон стоп ги дават по телевизията, тогава ей богу няма да има и един свестен човек в света.
29
5
 
19
 
! Отговори
СЛАВА НА БУДА преди 9 години
БЛАГОДАРЯ ТИ БУДА,ЧЕ ЧУ МОЛИТВИТЕ МИ И МАХНА ТАЗИ АДСКИ ДОСАДНА БАБКА.ОТВРАТИТЕЛНО СЪЩЕСТВО.
28
2
 
17
 
! Отговори
доволен преди 9 години
Само Чалга и Тодор СлавковОлд Старс!!!!!
27
8
 
5
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Такива като Петя са сред вас.Те стават ваши приятелки-жени както любовници.Това което е Петя като супер нестабилна жена го има и сред вас драги НЕ-мислители.Днес е Петя утре е приятелката ти жената ти с такова циклично поведение...смешно ми е именно защото сте прости и нямате предпазни сили за 25 години преход и както сега поучително ми пишете-за това онова-утре ви чета в поредната ви лична драма тук....вие сте болно шизофренично общество и няма смисъл да пишете безмислици.Пишете фактология.ОК?
26
3
 
21
 
! Отговори
Не гледам Биг Брадър преди 9 години
В 20:00ч. обикновено гледам Дискавъри или Нешънъл Джиографик.
25
1
 
7
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Вие отлично знаете че аз съм зодия Близнаци-асцендент Дева и при мен 5-7 няма.Само си представете за малко Петя зодия Рак като моя съпруга...ще реве през 5 минути...само малко да се опита психичен дисбаланс веднага ще я матирам с думи(много го мога а раците са супер чувствителни-видя се добре)защото си мислят че само тяхното ще върви и могат да си правят каквото искат без последици...да ама не...толкова са ми лесни такива като Петуха че направо се забавлявам с тях като минават от + към -.
24
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
вип простаци
23
0
 
15
 
! Отговори
Дискавъри преди 9 години
Този Биг Брадър е пълна пародия. Някой гледа ли го изобщо това гнусно предаване?
22
6
 
4
 
! Отговори
Борислав-Ерген 39г преди 9 години
Както винаги вашите коментари са супер постни от общата фразология..но това се дължи че сте по повърхностни-демек ПРОСТИ в преход 1990-2015 година.Истината РЕАЛНА-АВТЕНТИЧНА която бърка по дупките в нерви по мен ще я научите отново от вашият Духовен-Народен Лидер а именно моя милост.Петя Буюклиева е зодия Рак и като такъв предствител защити своето АЗ в дисбаланса на шизофренията си.Съпругът и *** цял живот ходи по гъ.за и докато тя си я развява.Нея мога да я оправя само аз зодия Близнаци!
21
0
 
27
 
! Отговори
milen преди 9 години
Сигурен съм, че след известно време ще се чуе как някои ученици в час си събуват гащите и си го размахват пред учители и ученици. И как няма, щом по телевизията го дават това, що да не го правят и те. Просто всичко е толкова тъжно и жалко. Как няма интелектуалци да се застъпят за това, да не се опростачва нацията, да се съхранят моралните ценности на хората.
20
0
 
1
 
! Отговори
no one преди 9 години
Abe te si pribirat parichkite-pak vie si govorete....She posreshtnat Koleda podobavashto.... Vsichko se prodava za pari v BG. Pak i sled mesets nikoi nishto njama da si spomnja ot tova show i izlagatsiite im. Drug e vaprosa che plujat na avtoriteta i dostoinstvoto si - ama to i bez tova edinici ot uchastnicite gi pritejavat.
19
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Българи, ако нямаше Горбачов и 10 ноември не се беше случил, човека със свлечените *** и сестра му сега щяха да ни управляват!!!!! Що за народ сме ние българите??????
18
0
 
19
 
! Отговори
бг преди 9 години
До Анонимен 19 Не вярвам да има други хора,които да изпращат смс за това печелбарско шоу освен близките на "звездите"!