Преслава взе парите и се сбогува с VIP Brother

Петима номинирани за гонене, редакторите спасиха Луна
Обновена: 1 окт 2015 09:23 | 1 окт 2015 09:14, Александър Попов
15
Преслава взе парите и се сбогува с VIP Brother
Снимка: Нова тв

Както се очакваше, фолкзвездата Преслава се сбогува със съквартирантите преждевременно и напусна завинаги VIP Brother. Освен че се ползваше с привилегии да напуска къщата за участия, още преди шоуто се коментираше, че е подписала срочен договор.

За разлика от Джорджано, който си тръгна самотен и неразбран, Преслава бе изпратена с аплодисменти от всички участници. Пред камерите тя обоснова решението си, че трудно понася сложните отношения в шоуто. Певицата се похвали, че с всички е била в добри взаимоотношения и никой не се е държал зле с нея.

Все пак не скри симпатиите си към Гъмов и го посочи като фаворит за спечелване на VIP Brother.

В същото време номинациите за гонене заприличиха на сапунен сериал. Новодошлите Кристина Димитрова и Катрин Вачева получиха имунитет, както и Гъмов, който бе спасен от напусналия Джорджано.

Големият брат пък хвана част от съквартирантите да се наговарят за номинациите, което доведе до санкции - 20% от седмичния бюджет бе орязан. Нарочените от съзаклятниците - Деян, Светлана и Преслава, за гонене също получиха имунитет. Така към тримата спасени се присъединиха Луна и Моника Валериева.

В крайна сметка къщата ще бъде напусната в понеделник от един от събралите най-малък вот сред Иво Танев, Кичка Бодурова, Джино Бианкалана, Люси Иларионов и Деян Топалски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: лунаПреславаVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЙ-готиния брадър беше с участието на катето евро,десислава,маги,азис и т.н,смях,песни,купон,и малко интрига ,сега..само битовизми
10
2
 
7
 
! Отговори
Ставри ЩУРКОВ преди 8 години
Или по скоро няма бюджет .. другото е фалш защо била излязла . Голям ВИП питай Бирмата
9
9
 
20
 
! Отговори
Ники преди 8 години
Не слушам чалга, но това момиче Преслава се държеше готино и позитивно с хората. И вътре в къщата май я харесваха другите участници. Браво, че не се е надула. Дано повече от успелите хора да са като нея. :)
8
3
 
19
 
! Отговори
Брутал нерезляк преди 8 години
Преси, Преси на кого ни оставяш! Как ще я караме без чалгийка сега. Както и да е. А бе тоя джино канала или как е там докога ще стои и ще се прави на ВИП. Я да се стегнем и да го изпратим по живо по здраво към американагуа.
7
0
 
24
 
! Отговори
Бяла вълна преди 8 години
Тоз Бианкалана(в превод Бялата вълна) уж са помпи преди шоуто че щял да им покаже ВИП в къщата и че техния ВИП в Хамерика бил обикновен живот, а досега нищо не е показал! Само лежкуни по цял ден на тия дивани и пърди!Крайно време е да му спретнат едно меле вътре!
6
1
 
37
 
! Отговори
sylar преди 8 години
Balgarski VIP ozna4ava VNIMATELNO IZBRAN ***
5
2
 
39
 
! Отговори
kokospa преди 8 години
Какъв ви звезди бе хора?Това предаване е обида за хората които го гледат!разни селяци и простафели се големеят вдигайки си самочувсвието.Обидна и жалка картинка показваща ***,обременени и комплексирани хорица вземащи се на сериозно.СРАМ!!!!!!
4
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преситу има шоу алайф дет съ вика в Харманли за тоа излезе...
3
2
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Приятели, не ви е правилна информацията. Преслава напусна, защото в средата на октомври ще изнася концерт в Германия, а освен това договорът и бе за три седмици. Пак ви направиха постановка и се хванахте. От шоуто искат балъци, пред които да разиграват театрото си.
2
19
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преслава напусна заради елементарния похват редакторите да скарат хората, като не им дава храна. Какъв ВИП е това шоу да държи известни личности без да могат да се хранят нормално. За Преслава тази ситуация стана абсурдна и е далеч над нивото да се кара за храна и гладува. Нормално беше да поиска да си тръгне след този български абсурд, който се сътвори с цел скандали, шоу и рейтинг. Ако няма нищо интересно, всички знаем, че като си гладен, хората се карат за храна и в Сървайвър също.
1
1
 
79
 
! Отговори
А.В. преди 8 години
Разбира се, че напусна по договор. Направи си позитивна реклама, взе си парите, брадъра сега ще завърти схеми около останалите "знаменитости".