Ретроградна Луна вбеси всички, тя – непукист

Четирима съквартиранти за гонене във VIP Brother
24 сеп 2015 09:34, Александър Попов
30
Ретроградна Луна вбеси всички, тя – непукист
Снимка: Нова тв

Залязлата фолкпевица Луна извади от равновесие съквартирантите във VIP Brother и събра рекорден брой номинации за гонене. Заедно с нея кандидати за напускане на шоуто са още Джорджано, Люси и Кичка Бодурова.

Луна определено действа ретроградно на останалите с нежеланието да се включи в каквато и да е дейност, като сама определи приноса си - оставила всички на спокойствие.

Спокойствие обаче няма и другите започнаха да показват рога. Гъмов се заяде с нея, Здравко от Ритон направо избухна с обиди, не издържаха нервите и на Преслава. Плеймейтката Светлана Василева пък направо я нарече "тъпанарка".

На Луна обаче видимо не й пука, което пък накара Кичка да се усъмни дали не гълта някакви хапчета.

След другарския съд, крясъците и обидите Луна промени донякъде държанието си и както твърдеше, че е е ВИП и не й се налага да готви и мие чинии, така спретна баница.

Промяната в поведението на фолкизпълнителката обаче засега не хваща вяра в останалите и в крайна сметка само Гъмов не я номинира за гонене.

Част от зрителите на шоуто пък заподозряха, че поведението на Луна е режисирано от редакторите на шоуто и всичко е зле скроен театър.

Следващият с най-много номинации се оказа Джорджано, като мотивът им най-често бе, че не се чувствал добре в къщата и бил "някъде другаде". ММА боецът Топалски дори го определи като част от мебелировката.

Люси ще се бори за втори път "благодарение" на гласовете на плеймейтките.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още по темата: лунаVIP Brother
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
3
 
! Отговори
Начев преди 8 години
Няма по-голямо удоволствие от това да си стоиш спокойно у дома и да гледаш как някой се излага.Кой ял повече,кой *** и не си пуснал водата и все такива смехотевици.Щом са позволили за пари да се смеем на техен гръб ами просто им се смейте...те за това са там да забавляват простолюдието!!
16
1
 
2
 
! Отговори
65 преди 8 години
До 25-нищо не предлагам,просто споделям.А кой ще е победител ,знае само Брадъра.
15
1
 
4
 
! Отговори
Местач преди 8 години
Ким Кардашиян серията беше доста по интересна, все пак ще продължа традицията ...МЕЕЕСТИИИИМ !!!!
14
8
 
2
 
! Отговори
65 преди 8 години
Усещате ли накъде отиват нещата-уж разбиране на различните??Ако Луна излезе ,няма да има шоу.Вече видяхме колко *** и злобен е Гъмов,А истерика Здравко??Ритонката само гледа и чини сеир.За Люси не ми се мисли-Само един знак от Биг Брадър и всички ще се нахвърлят срещу него.Ще го оглозгат като хиени.Луна е мекоказано куку,но има 1%повече искренност и акъл от всички заедно там.Преслава ,моника и Гонзовица не ги броя-та са за друга класация
13
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ИМА СИ ПРОБЛЕМ ЖЕНАТА ,ЛИЧИ СИ
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гъмов много малко разхлабително и сложи. Трябваше да изсипе цялото шишенце във виното, че да дава караул в клозета цяла вечер :D
11
5
 
8
 
! Отговори
Striker преди 8 години
Днес.бг, на вас плащат ли ви да пишете за тая селяндурска помия Биг Брадър? Поне сложете надпис "платена публикация", няма нормален човек, който да гледа бг телевизия.
10
2
 
8
 
! Отговори
big преди 8 години
Тази прави рейтинга на предаването и сега Кънчев и сие ще се надпреварват да обясняват, колко са нетолерантни хората, тък като не харесват простотията само и само да я бутат да остава, за да продължава да им прави рейтинга.
9
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Биг Брадър си прави шоуто използвайк псевдо ВИПовете. Първата седмица на шоуто дори не бе свързана с виповете а се въртеше около Богданов! След като стана ясно че повече няма хляб в Богданов и историята е изчерпана си го извадиха, уж хората гласували за Луна!?!!! Да бе! Същото стана и с предния победител , оная приятелката на ръгбиста, травестита татуиран, която със 70% зрителски вот спечелила Биг Брадър!!! Да бе! Повярвахме. Нагласена история отвсякъде, сега ще бутат Луна, за да има интриги.
8
2
 
11
 
! Отговори
с преди 8 години
От предното издание за бавноразвиващи, видях само едно клипче, в което варненският турбоселяндур Кирчо с "доброто" сърце, си бръкна в *** и помириса резултата. Въпроса ми е - ще го направи ли и тука като "ВИП" ?
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито гледам предаването, нито съм чел статията .. ама само да си напиша - българските журналисти сте пълни ***.
6
8
 
13
 
! Отговори
звезда преди 8 години
Всички стари моми са различни и отврат. Тази защо да прави изключение. Това е гьон сурат.Грозна , нахална , нагла и инфантилна.
5
5
 
3
 
! Отговори
гост преди 8 години
еми както се вижда звездите за никъф не стават единственото което ги държи е неоправданото им самочувствие и увереност и най-долните черти на човека(простотията им е еволюирала в защитна стена която ги пази от реалността), тези наистина вярват, че са по добри от всеки един от вас и няма значение какво сте постигнали те са звездите и няма накъде по-високо . като ги гледам ми приличат на глутница вълци готови да се разкъсат за едно яре.
4
1
 
14
 
! Отговори
Го4о преди 8 години
НЕПОКИСТ-ЛУНА..... кандидат президент!?!?!? Ха ха ха.... чалга до дупка.....??????
3
3
 
7
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Единствен...дразнител в къщата на ВИП-овете е Луна,другите се...оядоха и си живеят...безметежно.За това Брадъра ще я...бута до финала.То иначе там няма друга...интрига.Поне да изпеят някоя песен Кичка,Катя и Здравко;може и трио да...направят.
2
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тя прибра ли си парите от КТБ???
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ку-Ку, Ку-Ку, Ку-Кутази ще стигне до финала.