Руски боен кораб с антитерористично звено акостира в сирийско пристанище

В Тартус вече се намира друг боен кораб за разузнаване и наблюдение
Обновена: 19 мар 2012 14:00 | 19 мар 2012 14:00, Елка Василева
58
Руски боен кораб с антитерористично звено акостира в сирийско пристанище
Започналото преди година въстание в Сирия все повече приема формата на яростна въоръжена борба. Снимка: архив, Reuters

Руски боен кораб с антитерористично подразделение на морската пехота е акостирал в сирийското пристанище Тартус, съобщи генералният щаб на руския Черноморски флот, цитиран от ДПА.

Военният танкер се е присъединил към руски боен кораб за разузнаване и наблюдение, който вече се намирал в Тартус, съобщи Интерфакс.

Още по темата

Русия поддържа военно присъствие в сирийското пристанище, за да демонстрира загрижеността на Кремъл за стабилността на Сирия и за оказване на помощ при евентуално евакуиране на руски цивилни граждани от района, заявиха представители на руските ВМС, посочва БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
5
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Трябва да се обяви кой въоръжава "мирните" протестиращи преди да се коментира кое е по добре,руски или еврейски "миротворци" да решават изхода от творението на ЦРУ и МОСАД.
52
0
 
10
 
! Отговори
7 преди 12 години
Преди години по Viasat Explorer даваха за специалните части на КГБ и една случка в Ливан през 80-те с отвлечени двама руснака. Познайте какво са правили онези момчета в Бейрут ;) открили похитителите и някакъв шейх ръководител техен получил единия на разфасован на части в чувал. Разбрал намека много бързо.
51
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
дО 55 ТИ ОБИКНОВЕННИЯ ЧОВЕК ХОДИ СИ КУПИ ЕДИН ДЮНЕР В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ, ПОСЛЕ СПОДЕЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ
50
0
 
14
 
! Отговори
до 53 преди 12 години
Без да продавам оръжие на сирийците и да имам военна база или каквито и да било други интереси, от чисто хуманни съображения и познаване на страната, мисля че цялата тая история е много гнусна и аз обикновения човек съм изцяло на страната на тези, които защитават Сирия от съсипване.
49
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До 41-42 тези глупости ги разправяйте на бабите като се съберат на шура може и да ви повярват , така да знаете
48
10
 
1
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
51-52 Пълен *** , до преди два дена скачахте че няма резолюция на ООН за намеса в Сирия , сега се кефите че *** са изпратили подкрепление да си пазят базата , *** сте като гъби да знаетъе.
47
2
 
15
 
! Отговори
Ивка преди 12 години
Русия ще разбие терористичните банди, друго са си братушиките, родени, за да бъдат войници и да правят оръжие.
46
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
евала на братушките време е някой да покаже на американците че идва края на тиранията им
45
1
 
22
 
! Отговори
до 49 преди 12 години
Всички знаят кои са изпълнителите - това са парите на уахабитите от Саудитска арабия и Катар, а дали има и поръчители от 'демократични' страни - със сигурност.
44
2
 
27
 
! Отговори
А? преди 12 години
Защо Асад да е ***.*** са тези които всяват безредици в Сирия.А ти господинчо поне сещаш ли са кой са А?
43
0
 
12
 
! Отговори
до 47 преди 12 години
Знаеш ли, да загубиш многоцелева атомна подводна лодка с водоизместимост 24 000 т носеща 24 крилати ракети с по 0,5 мт бойна глава означава, че си построил такава и по точно 13 на брой
42
10
 
2
 
! Отговори
до Зако преди 12 години
А после видяхме какво стана с Курск...
41
0
 
5
 
! Отговори
до 43 преди 12 години
Този виц ме изкефи!
40
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тази новина е една голяма лъжа, което е жалко защото наистина трябва да се изпрати ВДВ за да спрат кръвопролитията
39
2
 
30
 
! Отговори
svoi преди 12 години
Rуски боен кораб с антитерористично подразделение на морската пехота е акостирал в сирийското пристанище ТартусNa teroristite dupe da im e qko.
38
2
 
33
 
! Отговори
виц преди 12 години
Във връзка със събитията в Близкия изток група журналисти питат Владимир Путин " Не смятате ли че арабската пролет може да дойде в Русия?" , "Вижте" ,казал той, "за пролетта не знам, но после всички се оправдават със зимата."
37
4
 
29
 
! Отговори
Зако преди 12 години
С десанта в Прищина руснаците си свършиха перфектно работата - на летището е имало предоставена на сърбите секретна апаратура, която не е било желателно да попада в ръцете на американците. Толкоз! Това, което малко се знае, обаче е, че операцията не е била изобщо спонтанна, недомислена и хазартна. През цялото време, без никой да разбере, в *** на американския флот в Адриатическо море е била подводницата-убиец на авионосци "Курск". Когато са разбрали, американците са били яко уплашени!
36
1
 
32
 
! Отговори
Просто Войник преди 12 години
Момчета да ви кажа под прекритие ... аз сам бил в Сърбия точно тогава ... как и защо ... да кажем че имаше помощни войски от доброволци ;) . Та Всичко свърши тогава точно с този ход на Русия . А косоварите които говорят глупости ... ги помня как падха като круши и не знаеха от каде и идва :):):) . Та сега положението със Сирия ще е идентично . Просто всичко ще утихне кротко и тихо !!! И защтото знам че тука има много философи . просто преди да си отворите устата помислете колко служба имате ;)
35
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
AMI SEGA DA GI VIDQ RADETELITE ZA MIR USA NAI DOLNITE KOITO SA IZBILI MILIONO PO CELIQ SVQT SEGA DA GI VIDIM KAK SHTE VLEZNAT V SIRIQ ?????? NEKA BRATUSHKITE DA SEDQT TAM DA GI VIDIM 4E NA USA VREMETO E SVARSHILO ZAEDNO S MRASNITE I GADNI EVREIIIIIII
34
6
 
7
 
! Отговори
kdss преди 12 години
да бе да боен кораб да си пребира руснаците да бееееее