След убийството на Сoлеймани: Хиляди иранци протестират

Международната общност също не се забави с реакции по случая
3 яну 2020 21:22, Ния Христова
44
След убийството на Сoлеймани: Хиляди иранци протестират
Снимка: Ройтерс

Десетки хиляди иранци се събраха на протест срещу американските удари в град Керман, при които загина генерал Сoлеймани, съобщи Bulgaria ON AIR. Не се забавиха и реакциите от международната общност.

Министър- председателят на Ирак има притеснения, че смъртта на генерал Сoлеймани може да се окаже "Искрата, която ще постави началото на разрушителна война в Ирак". 

Още по темата


Външните министерства на Сирия и Русия побързаха и остро разкритикуваха действията на Вашингтон.

Премиерът на Израел Бенямин Нетаняху прекрати преждевременно пътуването си към Гърция. След атаката цената на петрола скочи с повече от 4%, а европейските борси се понижиха.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ме Гевара е бил кръгъл *** и садист.В Боливия е извършвал екзекуции на селяни, които не са искали да се замесват в неговата "борба срещу гашизма". Заловен е от потеря паравоенни опълченци. И никаква снимка на Левски не е носил, едеа ли изобщо е знаел кой е Левски.
33
2
 
4
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен Точно Фидел, ако си чел мемоарите ми е искал Че да остане в Куба, но Че му е отговорил, че е революционер и иска да изчисти света от фашистката ***. Той се е чувствал интернациоалист. Не случайно до последно е пазел снимката на нашия Левски в джоба си. Мародерите от ЦРУ, който го убиват - намират първи снимката на Левски. За Че Левски е бил идеал и е искал да бъде като него. Стига писахте глупости и лъжи!! Каква боливийска армия - наемници на ЦРУ убиват Че. Ай сектир!
32
2
 
3
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До Анонимен Синко, доста чета и знам повече от теб и за Че Гевара и за СССР и октомврийската революция. Защо си мислиш, че ти прав, само защото си психо десен?? За да има комунизъм преди това е имало фашизъм и зверски убийства на деца - дядото на Ал Йорданов е разстрелял децата от Ястребино! За такива винаги ще има народен съд! Това,че си фашист не те оправдава! Велият Че е революционер и е пазел снимка на Левски в себе си, Фидел го е наричал брат! Млъкни, фашистко изчадие такова!
31
1
 
10
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Направи ли ви впечатление, че само евреина подкрепи САЩ!!!???? Повече приказки са излишни ...!!!!
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До NoNameНяма ли кой да ви каже, че Че Гевара е един превъртял масов убиец, дори и Кастро не е издържал на масовите кланета организирани от него и го е прогонил от Куба в Боливия където продължава масовите си убийства (извършвани лично от него) до ликвидацията му от боливийската армия. Такива големи кръволоци ли сте и вие та постоянно го величаете този престъпник и античовек?
29
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди 2-3 седмици когато протестираха стотици хиляди иранци срещу режима на аятоласите и бяха убити над 1500 демонстранти нищо не пишехте, но когато протестират защитниците на тероризма ставате много големи балансьори направо въжеиграчи в полза на омразния за всички млади иранци режим. Вижте ги кои са застъпниците на тероризма основно около 50-60 годишни тези които през 1979 нападнаха американското посолство в Техеран. Сюлеймани организира същия погром и в Багдат, но нещата там не се получиха..
28
6
 
2
 
! Отговори
NoName преди 4 години
До като Че Гевара Великият Че никога не е забравян! Историята се повтаря - отново ще има революции от робите на труда. Тук комунисти няма, нито пролетарии - всичките са милионери - как да помнят Че?! На мястото на ген Солеймани ще застане друг военен - по- млад, участвал в достатъчно боеве и още по- непримирим и крайно революционен. Искате война - ще я имате. Тя ще потопи света в кръв и не се знае изходът от нея, но мръсната кръв ще изтече. Венсеремос!
27
6
 
5
 
! Отговори
като Че Гевара преди 4 години
ще пореват за него, ще се вайкат на мюфтията, ще му сътворят героични песни, ще му залепят снимките по улици и площади, и после пък ще им мине. Също като се случи с терориста Че Гевара като го разстреляха агентите на ЦРУ. Времето лекува, я гледай днес дори руските мекерета от БСП не си спомнят за него, нит за Касто и за този ще забравят, но кога ще дойде реда на Путин, голямо реване ще падне няма как, толкова богаташи създаде джуджето, те ще ривът поне 3 години, до като свикнат с новия властелин
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Sichtpunkt -- никакъв Sicht,а само един пункт без никаквозначение и смисъл.
25
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Иранците са една от най-младите нации със средна възраст малко над 30 години. На снимката виждам доста застарели революционери основно от нападналите американското посолство през 1979г. Младите не подкрепят режима на аятоласите и това ясно се вижда от подобни материали.
24
4
 
10
 
! Отговори
трола преди 4 години
трола защитаващ щатите определено мяза на герберски бацил
23
11
 
9
 
! Отговори
де преди 4 години
Хиляди протестират а милиони благодарят на Бог за възмездието достигнало този омразен ирански шовинист избивал иранци и иракци само защото искат религиозните фанатици да не са на власт в нито една близкоизточна страна.Аятолласите трябва да са следващите...
22
6
 
5
 
! Отговори
11 преди 4 години
До SichtpunktИ кои са престъпленията срещу човечеството на ***, бе пациент на лудницата?
21
4
 
8
 
! Отговори
11 преди 4 години
До КефАбе ***, Иран е ядрена държава - ша ти е Кеф да са изпържиш кат яйца на очи. Баси идиoтите има тука.
20
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удрййй САЩ по чалмаците, тая шведска сг***н
19
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удрййй САЩ по чалмаците, тая шведска сг***н
18
8
 
8
 
! Отговори
Бай ой преди 4 години
Щоли "персите" ми приличат на араби или римляни??? Аман от такива "Перси"
17
0
 
2
 
! Отговори
аноним преди 4 години
Оправете си словореда...
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки човек независимо къде живее е продължение на културата и традициите на рода си.След 10 години този свят ще е пълен с хора със средновековни традиции и култура с малки изключения: Китай и Русия.Европа и САЩ предпочетаха добрия стар капитализъм с цялата тежка пропаганда -в това число религиозна, експлоатация и противоречия.Е, който изостава-губи!
15
13
 
14
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
*** осъдил нападението....??Той да отговаря за своите престъпления срещу човечеството! Може ли да заличи негативната си карма, въобще?Сатрап