Д-р Алшарафи: Снаха ми и внучетата ми са се скрили в страда близо до Египет

Днес двете не успели да се чуят
22 окт 2023 21:35, Нели Христова
120
Д-р Алшарафи: Снаха ми и внучетата ми са се скрили в страда близо до Египет
Снимка: БГНЕС

"Снаха ми и внучетата са били в сграда, която е била бомбардирана, загинали са 40 души. Всички са мои роднини - майка ми, племенниците и семействата им", това разказа д-р Инширах Алшарафи, чиито близки се опитват да напуснат Газа.

 Българското посолство в Кайро също се е намесило и се опитва да намери начин да ги евакуира.

"Сто пъти звънях на снаха ми, не успях да се чуя с нея днес. Вчера за последно говорихме. За щастие синът ми ѝ се обади. Тя каза, че цялата нощ бомбардират близо до нея и децата. Всички страдат. От взривената сграда, те са били на 100-200 метра. Снаха ми и внучетата са били в сградата, където е била експлозията, загинали са 40 души. Всички са мои роднини - майка ми, племенниците и семействата им. Общо в зданието са били 70 души. Сред тях и децата на брат ми. Той и един от синовете ми са били отвън. Продължават да вадят трупове", разказа тя в предаването "На фокус" по Нова тв.

По думите ѝ при разговор със снаха си тя е чула как се бомбардира на метри от нея.

"Започна да крещи и връзката пропадна. Уплаших се дали са живи. Няма бомбоубежище, където да се скрият. Синът ми вдигна кръвно, пие хапчета и плаче. Там няма вода, малкият не може да диша. Сега снаха ми и внучетата ми са се скрили в сграда, близо до границата с Египет", сподели д-р Алшарафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Достатъчно е да се изгледа интервюто, за да се разбере достоверността на арабката. Крокодилски сълзи и арабо-ислямистка пропаганда. Ай сектир. Не чух да осъди Хамас, които започнаха клането, изнасилванията и гаврите с телата на цивилни израелци. Не чух да цитира същите Хамас, че не са за мирна Палестина в съседство с Израел, а че са за пълно унищожение на Израел и всички евреи - мъже, жени, деца и старци. Точно както направиха на 7/10, когато тя злорадо потрива ръце и раздава сладкиши на ул. Цар
81
3
 
2
 
! Отговори
до евреин преди 6 месеца
Какво са виновни обикновенните палестинци за действията на Хамас за да се избиват палестински деца?С кое действие сте по различни от Хамас?Защо разрушавате християнски храмове?Дали след всичко това няма да отприщите сериозни конфликти с мюсюлмани и в Европа?Вече има индикации с отбелязване на еврейски домове в Германия.
80
2
 
10
 
! Отговори
Йо преди 6 месеца
Гледах кадри от музикалния фестивал в Израел, малко преди да ги убият тези - млади, красиви и щастливи хора танцуват и се радват на живота. Вашите кафяви, грозни и озлобени чаршафи ги убиха! Без предупреждение!
79
0
 
4
 
! Отговори
преди 6 месеца
До nimportequiОсвен, че е нахална си противоречеше през цялото време. Първо каза, че работи на няколко места за да издържа цялото семейството. После пък синът и се върнал първи заради работата си имал бизнес тук. Какъв бизнес я пита Лора Крумова... ами нещо това онова. Лора казва всеки родител е наясно с какво се занимава детото му да не е търговия. И тази ааа да търговия. Малко СЪМНИТЕЛНО. Освен това се пообърка и колко деца има дали.
78
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Алшарифи, марш в Газа, редом с Хамас, които защитаваш!
77
3
 
5
 
! Отговори
2 преди 6 месеца
Любопитно е, че по време на нощната атака е ударен иновативен терминал с автоматизирано оборудване на холандската компания Vanderlande, който е способен да сортира 8,5 хиляди пратки на час. Скоро ще се види дали повредата на терминала ще се отрази на скоростта на доставка с хеликоптери и друга техника за зомбакнацистишените на предната линия в Харковска област.
76
4
 
5
 
! Отговори
1 преди 6 месеца
През нощта руските войски атакуваха терминала на украинската логистична компания "Новая почта" в село Коротич, западно от Харков. Ракетата е поразила една от двете сгради и е нанесла значителни щети по нея. Няколко работници вътре бяха убити. Координати: 49.9661111, 36.0083333. Както Новая Почта, така и други подобни компании отдавна предоставят логистични услуги на зомбитата на киевският наркокартел, понякога дори доставяйки бронирани машини на фронтовата линия. Поради това техните съоръжения вече няколко пъти са ставали обект на руски атаки в миналото.
75
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Руското министерство на отбраната съобщи за унищожаването от ПВО на три украински МиГ-29 в района на Благодатное и Лозовой, Днепропетровска област, както и Чугуев, Харковска област. Освен това Су-25 на киевският наркокартел беше свален северозападно от Донецк.
74
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
посока Запорожие. В Ореховския сектор се водят ожесточени битки при Вербовой - руските витязи държат линията. На Времевския издатък руската армия настъпва в района на Приютни и също контраатакува при Полтавка. Междувременно зомбираната по натовски стандарт биомаса атакува край Новодонецки.
73
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Донецка посока. В Авдеевския сектор продължават боевете в района на жп линията край Бердичи и в района на сметището. Зомбитата на киевският наркокартел се опитват да пробият отбраната на руснаците при Пески. Боевете в Маринка продължават - руската армия изтласква (https://***/readovkanews/68215) зомбакнацистишена от укрепления в западните покрайнини на града - почти изтрит от лицето на земята. *** = Т.МЕ на латиница с малки букви.
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Артемовска посока. В Клешчеевка продължават тежки боеве - руснаците се опитват да изтласкат зомбитата на киевската хунта от позиции близо до ж.п линията. В Андреевка се водят близки боеве.
71
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Руската армия бомбандира терминала "Новая Почта" в село Коротич, Харковска област, който зомбираната по натовски стандарт биомаса използва като логистичен център за снабдяване на зомбитата на киевският наркокартел. Освен това руските "герани" посетиха стратегически обект 404 във Вишгород, Киевска област.
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
д-р Алшарафи нищо не казва за 7 Окт. Ако може доктор Алшарафи да се включи тук да обясни защо въобще емигрират в Европа където : хората са "неверници",яде се свинско,пие се алкохол ,жените са равнопоставени и могат да се обличат както пожелаят .Също да обясни защо за предоставените им сигурност и възможности арабите се отблагодаряват с атентати , изнасилвания и лежане на социалните системи на европейските държави ?
69
3
 
14
 
! Отговори
ахил преди 6 месеца
Твоите са предупредени и скрити,а на отсрещната страна-хванати призори в леглата,изнасилени,с отрязани глави и части от тела,затворени в клетки за животни!Естествено е,че гневът им ще е страшен!!!!
68
4
 
16
 
! Отговори
Евреин преди 6 месеца
Д-р Алшарафи, моите снахи и внучета не бяха предупредени от тия, които ти подкрепяш; моите снахи и внучета бяха зверски нападнати, клани, горени, изнасилвани и се гавриха с телата им, докато ти и сънародниците ти раздавахте сладкиши по улиците на Европа.
67
9
 
9
 
! Отговори
до 100 преди 6 месеца
Какви военни действия са започнали на 7 октомври бе? Ти въобще знаеш ли откога е конфликта в Израел, и че еврейските танкове от 80 години мачкат палестински деца.
66
5
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 6 месеца
На война като на война като започнаха военните действия на 7 октомври - отвличаха и убиваха, а после правеха демонстрации и раздаваха баклави в градовете на Европа не им ли мина през ум че ще има ответен удар. Абсолютно логично действие
65
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
С първобитен палестинец много трудно ще се разбереш, за разлика от един интелигентен еврей.
64
4
 
18
 
! Отговори
Аз преди 6 месеца
Кофти е, че избиват цивилни, но пък мюслите иначе ще ни превземат, а не са хора, с които може да се съжителства нормално. Налагат си разбиранията и ценностите на нормалните хора.
63
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Когато палестинците разберат, че те са истинските жертви и пушечко месо на Хамас, вече ще е много късно.