Д-р Алшарафи: Снаха ми и внучетата ми са се скрили в страда близо до Египет

Днес двете не успели да се чуят
22 окт 2023 21:35, Нели Христова
120
Д-р Алшарафи: Снаха ми и внучетата ми са се скрили в страда близо до Египет
Снимка: БГНЕС

"Снаха ми и внучетата са били в сграда, която е била бомбардирана, загинали са 40 души. Всички са мои роднини - майка ми, племенниците и семействата им", това разказа д-р Инширах Алшарафи, чиито близки се опитват да напуснат Газа.

 Българското посолство в Кайро също се е намесило и се опитва да намери начин да ги евакуира.

"Сто пъти звънях на снаха ми, не успях да се чуя с нея днес. Вчера за последно говорихме. За щастие синът ми ѝ се обади. Тя каза, че цялата нощ бомбардират близо до нея и децата. Всички страдат. От взривената сграда, те са били на 100-200 метра. Снаха ми и внучетата са били в сградата, където е била експлозията, загинали са 40 души. Всички са мои роднини - майка ми, племенниците и семействата им. Общо в зданието са били 70 души. Сред тях и децата на брат ми. Той и един от синовете ми са били отвън. Продължават да вадят трупове", разказа тя в предаването "На фокус" по Нова тв.

По думите ѝ при разговор със снаха си тя е чула как се бомбардира на метри от нея.

"Започна да крещи и връзката пропадна. Уплаших се дали са живи. Няма бомбоубежище, където да се скрият. Синът ми вдигна кръвно, пие хапчета и плаче. Там няма вода, малкият не може да диша. Сега снаха ми и внучетата ми са се скрили в сграда, близо до границата с Египет", сподели д-р Алшарафи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
3
 
8
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 6 месеца
В Лондон беше развято знамето на Ал Кхаида, и маскирана групичка индивиди призоваваха за война срещу Израел. Русофилите и вие ли така?
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Анонимен 61 - По произход Меркел е полска еврейка. Знаеш какво значи това, генетично й е заложено да ненавижда Германия. Затова покани тези. Ако искаш да разбереш целия мащаб на замисъла, потърси в мрежата материали за плана "Калерги" - той е сътворен преди почти цял век и на прицел е цяла Европа и бялата раса с изключение на евреите. Меркел е малка бурмичка в машината, впрегната да изпълни този план. Ние не бива да се даваме, за да не загине цивилизацията от европейски и християнски тип.
40
5
 
12
 
! Отговори
Българин преди 6 месеца
Евреите найстина са много умен народ! На светлинни години са от палестинците! Сега ще ги уморят от глад и профилактично ги мачкат от въздуха! Целта е по-малко съпротива, когато влезе войската!Мъжете на Газа са в тунелите а децата и жените вънка на бойното поле, примитивна тактика! Тоя номер, минава в ЕС, но не и пред Израел!
39
6
 
16
 
! Отговори
Кравар Евроатлантик преди 6 месеца
В Газа няма ток, вода и храна свърши, обаче заложниците и ракетите не свършват. Като направиха атентата в Израел и убиха 1200 човека викаха алаху ачбар по улиците и си снимаха тиктоци, а сега като идват последиците реват като малки деца. Смешници.
38
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Абе само деца и жени умират от тия бомби????Къде са им мъжете на тия хора? Да не са в тунелите на сигурно място? Ама и там вече не е сигурно!
37
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За терористи нямам жал! Нали това искаха, еееее получиха си го! Сега пине 20г, ше им държи влага и ше има мир в близкият изток, докато не порасне новото поколение главорези и така!
36
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Арабите отвориха Ада и планетата ще изгори. Меркел напълни ЕВРОПА с тази *** и сега евлопейците страдат. В Испания ги гледах какъв *** оставяха след себе си, както си е по техному и хич не се интегрират да станат културни и държащи на чистотата хора. Това което сътвори Меркел с Европа е предателство и трябва да отговаря за проблемите с тези хора и мъките на европейците.
35
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Като държава която е била окупирана и спечели свободата си като България... СВОБОДА ЗА ПАЛЕСТИНА!
34
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Професор пита студент: Как се нарича убиването на деца и невинни, гоненето хора от домовете им, да заграбването на тези домове, арестуването на невинни без съд и присъда, зараждането на цял един град със стена. Студентът се зарадвах, че знае отговора и отвърнал "холокост". Вече не, отвърнал професора, това е "self defense"
33
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
От тази война няма да спечелят и двата народа!
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Жив арабски терорист няма да остане а феновете им тук ще избесим по дърветата
31
5
 
10
 
! Отговори
България преди 6 месеца
Смърт за палестинските терорист и поддръжниците им тук Никаква пощада
30
3
 
4
 
! Отговори
До военен преди 6 месеца
От кого...От теб ли ха ха ха. И с какво. Какви оръжия имате вие военните, че май са никакви. А в армията се влиза само за заплата. Половината от вас 20000 ще побягнат. Другата половина ще умрат. Не разчитайте на резервисти и запас. Хората за интереса на политици няма да умират. Който си образува войни да си ги води той. Средновековни глупости като, че някой ви бил длъжен да ке бие няма да минат.
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Каква е тазе сТрада, бе???
28
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Съжалявам, терористите не подкрепям! Няма оправдание да отидеш на нечие летище и да се взривиш. Българите много бързо забравиха атентата на Хамас в Сарафово.
27
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 11 преди 6 месеца
41 този някой,ще бъде ли там,като посегнеш
26
7
 
3
 
! Отговори
Военен преди 6 месеца
БА,може и да не е от най силните армии,но ако някой си позволи да ни посегне....здраво ще го отнесе!
25
1
 
5
 
! Отговори
39 "нормалните& преди 6 месеца
като теб сте за витинските мостове.
24
7
 
9
 
! Отговори
456 преди 6 месеца
Абе журналята,стига ни занимавахте с тази и трите и внучета,че и аз вдигнах кръвно като синът и!!!!
23
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Любопитното е, че за 24 часа днес Израел нападна цели четири арабски държави: Египет, Палестина, Ливан и Сирия.