Нетаняху поряза Макрон за прекратяване на огъня в Газа

"Хамас" носи "отговорността за всяка вреда, нанесена на цивилни"
11 ное 2023 09:30, Александър Попов
109
Нетаняху поряза Макрон за прекратяване на огъня в Газа
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Израелският премиер Бенямин Нетаняху отхвърли призива на френския президент Еманюел Макрон за прекратяване на огъня в ивицата Газа, предаде Франс прес.

В излъчено снощи интервю за Би Би Си Макрон поиска от Израел да спре бомбардира и да убива цивилни в палестинската територия.

"Хамас" носи "отговорността за всяка вреда, нанесена на цивилни", реагира Нетаняху. Той припомни, че палестинското ислямистко движение е започнало войната, убивайки хора в Израел на 7 октомври, и го обвини, че използва цивилни като "жив щит".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: НетаняхуИзраелМакрон
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
На 6-ти Октомври беше тихо, нямаше израелски огън и имаше преговори за траен мир между Израел и Саудитска Арабия. На 7-ми Хамас зверски клаха хиляди невинни, отвлекоха стотици и от тогава ядат заслужен бой. Който зове за нещо, трябва да започне с "освободете отвлечените незабавно...", ако не - Израел ще го направи - на, над и под земята.
75
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този има мисия-да унищожи Израел, както Зеленски да унищожи Украйна и евреите да се преместят в Европа на опразненото място. Случайни работи няма. Двамата еврея работят в синхрон.
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Макрон не е случен политик зад него стоят доста големи батки....
73
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кога ще настигнат нацистите? Въпрос на време.
72
1
 
0
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Анонимен84 Напълно си права, но това е техният избор и те имат своите основания за него...Мюсулманството се появява като антидот на агресията на християнската църква, религия и цивилизация..Те защитават своите древни ценности, колкото и примитивни да са те днес, но ги съхраняват на някакво ниво..Ето сега в Израел...палестинците отстояват земите си от западните агресори благодарение на религията си - иначе отдавна да са се предали! Когато християнството престане да е агресивно няма проблеми
71
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До ДианаДа има жени от преди 2-3 години когато всичките дето искаха да се самоубиват бяха взели по един нож и отиваха да правят атентатиА децата са деца родени по затворите след посещения на мъжете имПознавам палестинки дето могат да ти обяснят какво е да си трета жена ... и как са ги спазарили на по 12г и как децат строят тунели...Положението в Палестина е доста примитивно
70
0
 
1
 
! Отговори
Някой си преди 5 месеца
Абре Макарончо Евреин.Братята Ти,май не те " слушат" а? Пълна се между Путин да спира войната,та сега и при Натаняху ли се пънеш? И що те поряза Брат ти? -:)Хайде сега Речи,че и Евреите са Злодеи!-:) Стиска ли ти?
69
1
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 5 месеца
Европейците са пълни лузъри. Никой нормален не се съобразява с тях. ПП. В Москва са ненормални и затова трябва преврат и смяна на сегашните с истински руснаци без деца на запад.
68
3
 
3
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Анонимен82 У нас нищо не е такова, каквото ти изглежда, значи..Палестинците явно не искат някой да ги храни и да ги пъха по затворите за щяло и нещяло - както сега се оказва в израелските затвори имало 100 палестински жени и деца, които кой знае от кога търкат подовете там...Гледай фактите, значи! Предразсъдъците те правят сляп и глух..Колкото до Макрон, той определено не е добър политик и си заслужава толкова *** отговор от Нетаняху - каквото повикало, такова се обадило, значи...
67
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Налудняху е абсолютно същия краен талибан, като крайните ислямисти. Даже Хамас са по-легитимни от него, защото противоправно са лишени от държава и независимост от наглеца Изсраел.
66
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Абе, джанъм, много башибозук в тоя форум... Милеете по родината дето ви ижрани и сега я плюете от анадола или реджепа не ви дава са сИрете у турските хюриети? Ай сектир от тука, предатели неблагодарни
65
5
 
3
 
! Отговори
Диана преди 5 месеца
До Анонимен75 Според мен, Израел иска мир,но не знае как да го постигне и продължава да се опира на презумпцията за легитимност на своята страна - нещо абсурдно! Не може да има мир там, където властва насилието! Държавата Израел не е приета за легитимна от местното население /или може би нейната легитимност се отхвърля след като са поживели с евреите и са били подложени на толкова насилие и унижения!/..Така че Израел сега трябва да докаже на палестинците, че са достатъчно добри съседи за тях
64
5
 
8
 
! Отговори
Българин преди 5 месеца
Макарона да призове за освобождаването на 240 отвлечи цивилни! Да призове за демобилизирането на Газа! Да призове за залавянето и осъждането на терористите от Хамас! Ама страхливото франсе трепери, щот у дома му положението е още по-зле и Израел няма да помага като пламнат Версай, Лувъра и цели квартали на Париж, Марсей и останалите ислямистки клетки. В случая, мълчанието е злато, ако нямаш смелостта да благодариш на стожера на цивилизацията Израел.
63
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Този упорит гном , няма още дълго да бъде оставен да прави каквото си иска. Дори ФАЩ се понаакаха след този месец и говорят за хуманитарна помощ и спиране на огъня...Утре среща на всички араби в Рияд има....Турция го обяви този за терорист.. Боливия, Чили, Колумбия, Северна Африка си призовава посланиците от там.
62
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Всеки вече се гаври с Макрон, дори африканците, какво остава за Нетаняху.
61
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Натанягу не иска мир. Също като сънародника си Зеленски, който и в конституцията вписа, че не иска мир. Случайност? Съвпъдък? Тоя, че се бие до последния евреин, както оня до последния украинец.
60
5
 
16
 
! Отговори
Ссср преди 5 месеца
Еврейте с всеки изминал ден си усложняват положението . Лошо им се пише през следващите векове.
59
8
 
7
 
! Отговори
Умен преди 5 месеца
Нека Иран да се включи и да затрие тази измислена държава Израел и да оттърве целия свят от тези скотове гадни.
58
5
 
14
 
! Отговори
Вьзмутен преди 5 месеца
Надявам се да го видя в затвора наред с още много ционисти около него дори йзрелският народ го мрази и имаше неспирни протести срещу кабинета му
57
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Воюват по начин като този на Украйна и Русия като използват същите методи и оправдания за тях като казват,че от Газа първи ги нападнали терористи както казват от Русия нацисти от УКрайна първи ги нападнали,значи терористи=нацисти като се крия в граждански обекти и м/у тях и използват заложници гражданско население за живи щитове и затова ги бомбардират с ракети и бомби по тях и за туй Израел и Украйна получават помощи от света,като Украйна помага на Газа,а Израел на Русия,а Газа и Русия на Иран.