≈рдоган за атаките на »зраел в √аза: ¬оенно престъпление!

"“ези, които го извършвали, тр€бвало да бъдат седени"
ќбновена: 1 дек 2023 22:29 | 1 дек 2023 22:29,  амели€ ÷ветанова
39
≈рдоган за атаките на »зраел в √аза: ¬оенно престъпление!
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

“урски€т президент –еджеп “айип ≈рдоган определи атаките на »зраел срещу √аза като "военно престъпление, престъпление срещу човечеството". “ова предаде јнадолската агенци€ (јј) за Ѕ“ј.

"“ова, което се случва в √аза, е военно престъпление, престъпление срещу човечеството. “ези, които извършват такива престъплени€, тр€бва да бъдат съдени съгласно международното право", каза ≈рдоган в речта си на срещата на върха на ќќЌ за климата в ƒубай.

»зраелските атаки, при които б€ха убити над 16 000 палестинци, повечето жени и деца, по никакъв начин не могат да бъдат оправдани, каза ≈рдоган.

"“урци€ винаги е подкреп€ла мира във всички кризи и е работила за справедливи решени€", добави той.
ѕо-рано днес, след кра€ на хуманитарната пауза »зраел възобнови военните си операции срещу ивицата √аза, прицелвайки се към различни райони в северната, централната и южната част на ивицата, което доведе до десетки смъртни случаи и ранени, отбел€зва јј, позовавайки се на официални източници от √аза.

 

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


39
ќще по темата: √аза≈рдоган»зраел
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
24
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
» кой започна войната? ѕалестинците, подтиквани от шу-н-д-р- ин, си мислеха че всички ще се вдигнат в т€хна подкрепа. но освен писъци - нищо. —ега ще получат добър урок. ќсвен да бъдат избити до крак какво друго - те искат същото за израел. ще победи този, който избие другите.
23
6
 
6
 
! ќтговори
≈мил —тефанов преди 2 месеца
÷ионистките военни престъплени€ срещу човечеството не се забел€зват от така наречени€т западен св€т ако ще и от ¬атикана да ги наблюдаваш.Ќо руските военни действи€ срещу нацистки€т режим в ”крайна се наблюдават под лупа(за разлика от виреещата корупци€ при даставките на оръжи€ от стра на nato).
22
4
 
5
 
! ќтговори
аноним преди 2 месеца
ј ти,сами€т-в ко€ графа се вписваш????
21
10
 
9
 
! ќтговори
√рузински€ циганин преди 2 месеца
ѕразните приказки на едно сламено ***! јбсолютно никакво достойнство само празните кр€съци на една истерична пуйка с които може да изплаши н€кои кокошки от анадолски си курник! »стински мюсюлмани .!.
20
6
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒвойни€ стандарт на запада е интересно нещо. Ћицемерие. ∆алко, че сме част от него. јко обършеш два шамара на н€кой самоопределил си пола ще си най-големи€ престъпник, ако избиваш мюсюлманчета, то си в правото да се защитаваш. јко си отвориш устата да ги защитаваш, ще те питат ами преди 100 и колко години как беше?
19
9
 
3
 
! ќтговори
... преди 2 месеца
ј против руско€ диктатор, мълчиш там не те интересува, дали умират невинни деца и жени .
18
8
 
12
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ѕалестинските араби са странно племе. —ложиха си ’амас за правителство, избиха си опозици€та, стават терористи, искат ’амас да убива израелци, ама после другата държава да си стои и да чака да бъде изклана. ј ≈вропа да им плаща за джихада. ≈, н€ма как да стане. ƒори и след 2 месеца, не са се разграничили от т€х, напротив, вс€чески ги подпомагат, охран€ват заложници, карат се с другите араби и посто€нно прав€т всичко, за да н€ма мир в района. ѕитате ли се защо  увейт, ≈гипет, —ири€ ги изгониха?
17
9
 
14
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
√аза си е отделна държава и правителството им нападна »зраел. ќттам нататък, или си вод€т войната, които започнаха, или 'невинните' палестинци си прав€т избори, смен€т правителството и подписват мир с израелците. —лучвало се е на всички - немци, €понци, руснаци, французи, мексиканци, че и българи.  ато не искаш народът ти да е във война, махаш тези, които са € предизвикали и започнали. Ќе виждам какво повече има да се дъвче
16
8
 
10
 
! ќтговори
Ѕай ƒрън преди 2 месеца
“очно пък ≈рдоган да твърди това, не е ли малко като приказката крадецът вика дръжте крадеца? “ой колко кюрди утрепа и в “урци€ и в —ири€ и в »рак?
15
5
 
10
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ƒеде, слагай памперса и л€гай!
14
16
 
11
 
! ќтговори
*-* преди 2 месеца
јбе н€кой въобще отраз€ва ли факта че всички данни за жертви и ранени в √аза са непотвърдени от независим източник и се докладват от ’амас които дефакто управл€ват √аза. Ќай-добре би било да н€ма жертви от нито едната страна, но е война. ј данните на ’амас веро€тно са многократно завишени
13
8
 
20
 
! ќтговори
ƒ€до преди 2 месеца
»нтересно е този човек какво мисли за кланетата в Ѕългари€ тип Ѕатак? —амо че н€ма кой да го попита. “а да не се прави за ощипана принцеса.
12
0
 
10
 
! ќтговори
ƒ€до преди 2 месеца
ўом не си помагат те самите €вно има нещо. јрабските неща не са наша работа да се оправ€т.
11
16
 
10
 
! ќтговори
Libre comme air преди 2 месеца
ћного е прав!!!
10
8
 
18
 
! ќтговори
дааа бе преди 2 месеца
по тази логика и вие правите военни престъплени€ над кюрдите....
9
5
 
22
 
! ќтговори
¬лади преди 2 месеца
ƒобре де, а защо арабските държави не искат палестинци? «ащото палестинците без малко да направ€т преврат в …ордани€, защото те предизвикаха гражданската война в Ћиван, довел до съсипването му и още защото 300000 палестинци живеещи тогава в  увейт посрещнаха войските на —адам ’юсеин с хл€б и сол. «аради това нико€ арабска държава не ги иска и не ги финансира. —амо ≈вропа и ўатите им дават помощи, които обаче ’јћј— заграбва. ј ≈рдоган иска да е халиф на всички мюсюлмани и затова на думи ги котка.
8
1
 
9
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
"“ези, които го извършвали, тр€бвало да бъдат седени"-------------- ами, нека да ти раз€сн€ н€кои неща от журналистиката, моето момиче. ƒори н€ма да се за€ждам за правописната ти грешка. ѕреразказ/собствена интерпретаци€ на чужд коментар не се постав€ в кавички нито в подзаглавие, нито където и да е в текста. ¬ кавички се постав€ необработени€ коментар на цитираното лице. “ова да го знаеш от човек завършил инженерна специалност, в трудовата характеристика на който не пише "журналист".
7
5
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
“ой си играе политическите игри. ¬ъобще не го и грижа. — ѕутин е "дипломат" защото €ко кинти печел€т и се облагодетелстват от събити€та. — »зраел н€ма келепир, затова заклейм€ва убийствата на мюсюлмани, за да печели точки във вътрешнополитически план.
6
3
 
6
 
! ќтговори
≈рдоган преди 2 месеца
ќтоманската импери€ възкръсва!
5
5
 
11
 
! ќтговори
јнонимен преди 2 месеца
ѕутин и ≈рдоган са двамата велики лидери на двата велики народа в ≈вропа - руснаците и турците. ¬сички други са в категори€та на меки шушумиги.