Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега

Израелският премиер ги призова незабавно да сложат оръжие
11 дек 2023 08:14, Елка Василева
84
Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега
Снимка: архив, БГНЕС

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху призова бойците на радикалното палестинско движение "Хамас" да сложат незабавно оръжие и да се предадат, предаде Франс прес. Агенцията допълва, че според премиера в последните дни е имало редица бойци на ислямистката групировка, които са се предавали на израелските сили в Ивицата Газа, усещайки, че е дошло "началото на края" за "Хамас".

Още по темата
"Те слагат оръжието си и се предават на нашите героични воини. Да, ще отнеме време. Войната продължава, но това е началото на края на "Хамас", са думите на Нетаняху в прессъобщение, цитирано от АФП. "Имам послание за терористите от "Хамас": Това е краят. Не умирайте за Синуар", заявява още израелският министър-председател, имайки предвид лидера на "Хамас" в Ивицата Газа Яхия Синуар.
(БТА, Иво Тасев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
4
 
! Отговори
Горко на Израел преди 4 месеца
Цял свят няма да им прости убийствата на жени и деца Вече не са богоизбран народ а жалки убийци
73
5
 
2
 
! Отговори
Горко на Хамас преди 4 месеца
Според Божия морален закон всички злодеи, каквито са антисемитите като ислямските терористи са идолопоклонници, лъжци, крадци, убийци, сексуално неморалните, пожелават чужди земи собственост и др. като ислямските арабски нелегални окупатори, корумпирани убийци, криминални похитители извратени педофили и изнасилвачи наемни убийци и др. заслужават смъртни наказание в ада и то за всеки грях и всяка жертва и злите дела на Палестинци доказват че са слуги на дявола и врагове на Бога
72
1
 
2
 
! Отговори
Правда преди 4 месеца
Палестинските терорист.групи като Хамас Джихад ООП ИДИЛ Хизбула и др. продали се на дявола за ООН милиони подкупи нелегални окупатори, масови убийци,похитители изнасилвачи, лъжци, военно-престъпници и др. Не са никакви "бойци" още по малко "за свобода", както лъжливо ги наричат ислямските им терорист.лидери, корумпирани като тях ООН про-терористи и свързани с тях измамни медии, а престъпници срещу човечеството, които имат само наглост да вършат дяволски дела срещу невинни,а не и смелост и съвест
71
1
 
4
 
! Отговори
До пловдив преди 4 месеца
За малко да ти пожелая да си ги прибереш в родния град тия 2 млн невинни мирни палестинци. Ама ми стана жал за останалите пловдивчани, не заслужават да ги колят, изнасилват и взривяват заради неколцина като теб.
70
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Не познавам нито един българин християнин. Или са атеисти, или са някакви джендъро-вегано измисленяци, или са турско-помашки но не спазващи религията си. Или пък казват, че вярват в науката, а не в Бог и християнството. Не знам и такива да ходят на църква, да четат библия или да се молят. Има единици, скачащи за кръст в река за идеята или обикалящи църква, ама за тях е нещо като посещение на Мол, да видят познати. В Гърция и Румъния обаче християни има, и то млади.
69
4
 
4
 
! Отговори
Шалом, маниш маа! преди 4 месеца
Още в първия ден, когато терористите нападнаха Израел тук написах: Това е последната битка на израелците с Хамас и това е така, защото Израел е като един айсберг и това, което е над водата, това е Израел, а това, което е под водата е Америка, управлявана от синовете на Израел. Така Богоизбраните синове на Израел ще управляват Човечеството до свършека на Света. бг.
68
9
 
5
 
! Отговори
Пловдив преди 4 месеца
Кое свърши евреино , сега ще ви стъжнят живота . 15 000 убити мирни граждани .
67
1
 
4
 
! Отговори
Путин към Хохляс преди 4 месеца
Предайте се или ще бъдете унищожени!
66
6
 
9
 
! Отговори
българин преди 4 месеца
До всички българи -християни,които заслепени,поддържат терористите от хамас:Забравили ли сте,че 500 г. сме били под турско робство,че ислямът е правил опит да ни унищожи,че шериатът/който властва все още в арабския мюсюлмански свят/ ни е съсипал?Покажете ми едно място,където властва ислямът,и е нормално!Защо никой не емигрира от другите светове,в ислямския свят,а е обратното?
65
3
 
9
 
! Отговори
500 години преди 4 месеца
турско робство и пак се намира някой да поддържа мюслиманите и да защитава зверствата им.
64
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евреите от 70 години правят етнически прочиствания, а някакви кyxи лeйки викат "хамас са терористи и изнасилват"! Вярно ли? Ауууу, ти да видиш! А евреите какво правят? Или не сте чули защото шефовете и собствениците на световни телевизионни канали са само евреи? СлОчаЕноС? Не мислА!
63
1
 
7
 
! Отговори
Алекс преди 4 месеца
Не е лошо да го послушат.Вече е ясно,че Израел ще действа решително до пълното ликвидиране на терористичната зараза в Газа.
62
9
 
7
 
! Отговори
Аз преди 4 месеца
Бени Нетаняху няма ли да го привикат на трибунал за военни престъпления? Ох забравих че на евреите им е простено по подразбиране.
61
1
 
9
 
! Отговори
Лагрестин преди 4 месеца
До АнонименА Хамас се ежат,защото Иран,арабските страни,турците и другите крайни мюсюлмани ги подбуждат.Да слагат оръжие или израелците да ги довършват.
60
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Копейкаджиите са получили разпореждане от Мутрофанова да пускат на *** карабини, щото не стигали девиците :) Плачат, но се дупят, кво да правят!
59
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За неразбралите - Нетаняху им казва, че от реката до морето ще има само бой, евaн и еврейска музика.
58
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Евреите се ежат, защото краварника е зад гърба им..
57
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 58... Да, де... Ама девиците са еврейки.
56
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Като видя някой да каже, че палестинците били убивали бременни, били изнасилвали и т.н. и вече си знам, че насреща ми стои човек с умствени увpeждания. То е ясно, че във война се случват всякакви зверства, но евреите точно това го правят с мюсюлманите всеки ден от години и същите хора и думичка не проронваха. А всеки вижда как палестинците са се грижили за заложниците и как дори и косъм не е паднал от главата им. Т.е. еврейската пропаганда издиша.
55
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Арабския Рай с 72 девици ли?:))) те напоследък така взеха да се самовзривяват, че не знам с какъв орган ще ги оправят тия девици.