Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега

Израелският премиер ги призова незабавно да сложат оръжие
11 дек 2023 08:14, Елка Василева
84
Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега
Снимка: архив, БГНЕС

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху призова бойците на радикалното палестинско движение "Хамас" да сложат незабавно оръжие и да се предадат, предаде Франс прес. Агенцията допълва, че според премиера в последните дни е имало редица бойци на ислямистката групировка, които са се предавали на израелските сили в Ивицата Газа, усещайки, че е дошло "началото на края" за "Хамас".

Още по темата
"Те слагат оръжието си и се предават на нашите героични воини. Да, ще отнеме време. Войната продължава, но това е началото на края на "Хамас", са думите на Нетаняху в прессъобщение, цитирано от АФП. "Имам послание за терористите от "Хамас": Това е краят. Не умирайте за Синуар", заявява още израелският министър-председател, имайки предвид лидера на "Хамас" в Ивицата Газа Яхия Синуар.
(БТА, Иво Тасев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Ахааа, тука и специалисти по иврит се появиха:) сигурно в Туитър ги разбра и какво си казват?"- То не е трудно да разпознаеш Иврит. Не теб може да ти е трудно, то като цяло май ти е трудно да мислиш. И като видиш отвън танкове с израелски знамена и войници в израелски униформи и веднага става ясно. Ахааааа, според теб това е само кино постановка направена от арабите ли? И според теб арабите сами си изнасилват палестински момичета пред камера ли?
53
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Арабите нападнаха без предупреждение съседна държава и клаха и изнасилваха цивилни жени и деца. Правят го всекидневно в Европа, за благодарност че ги приютихме. Това им е религията и начина на живот. В България взривиха автобус и убиха български мюсюлманин, баща на деца. Никога не сме ги провокирали, колонизирали, а народът ни има песни за 'чер араб и синджири роби'. От какъв зор да им съчувствам? Ще ядат бой и че си седнат на примитивните зад*ници. Макар и за кратко
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"и рече бог: по белега ще те позная"(рязаната карабина) ".. Да, ама и арабите имат същия белег... Затова евреите ги мразят - бог да не ги обърка и да приеме арабите в рая, а за евреите да не остане място...
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ахааа, тука и специалисти по иврит се появиха:) сигурно в Туитър ги разбра и какво си казват? Арабския и иврит са толкова близки, колкото сръбски и български, но за нас като европейци, са непонятни. Те са си братовчеди там и имат по-различен подход към проблемите си, ориенталски. Не ги защитавам, ама не можем да ги гледаме през европейски очила. И те не разбират как европейците си захвърлят родителите в старчески домове и как брадат мъж всъщност твърди, че е жена.
50
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
В Палестина винаги е имало и араби и евреи. Обаче по времето на Османска империя никой не е гонил нито едните, нито другите и то векове. И е имало мир. Ах, а уж турците и арабите и въобще мюсюлманите били убийци и изнасилвачи, а? А как тогава останаха живи тия евреи там? Никой не им е забранявал да бъдат каквито си искат. После британците взимат Палестина и после разрешават там да се построи Израел. Все едно не трябва Палестина да се казва, а Израел да се казва! И всичко започва от евреите.
49
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какъв талмуд бе? Библията на евреите е стария завет. Наричат я Тора, както гърците наричат новия завет евангелието. А тоя талмуд дето го дъвчем, е техния църковен календар - на кой ден какво се празнува. Като чуеш, че днес се празнува Св. Николай и се яде риба, да не мислиш че е от библията? Това са някакви религиозни правила, създадени после. Даже мюсюлманите казват, че християните и евреите си имат Библията, а те съвсем друга книга - корана.
48
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
И аз без да искам попаднах в Туитър на клип как еврейски войник изнасилва палестинско момиче. И отстрани още хора говорят на Иврит и се смеят и камерата се завърта и отвън израелски танкове с други войници спокойно си минават. После я застреляха в главата. И след 1 час тоя клип беше свален от Туитър. Разрови се някъде по други места, може и да го намериш. Ако ти издържат нервите.
47
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Меним се предлагали работа на арабите в Израел? Затова шефа на прокуратурата ин е арабин и вкара в затвора за корупция бившия им президент, който е евреин. А бригадния им генерал на израелците е арабин мюсюлманин, Ала Уахиб. Ама не изнася на пропагандата, как да обясниш че палестинци са военни в Израел? Тия ракети на терористите да не мислиш, че различават евреи от араби? 150 от убитите на 7.10 бяха араби от Израел, на тях също им преля чашата.
46
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Аз вярвам само на первийй канал (баш канал, помийна яма) и на симонян и соловеев. Всичко друго е на "ильОмЕнатите" .
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Евреите имат и четат същата библия която е чела баба ти, поповете им са облечени и имат същите служби като нашите" - Теб са те изпускали по глава като бебе, нали? Баба ми никога не е чела Талмуда! Баба ми не е еврейка! Никой никога не е възпитавал баба ми, че "неевреите имат по-малко права"! А евреите това ги учат! Че "ако кравата на неевреин набоде с рога кравата на евреин, значи неевреинът трябва да плати за еврейската крава. Обаче ако обратното се случи, евреинът не е длъжен да плаща!"
44
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да бе, измислили си евреите кланетата. Самите Хамас си пускаха клипове в Туитър как изнасилват и убиват, а един даже ползваше камера, дарена от GoPro. Израелците летяха 4000км през 5 вражески държави до Уганда и командосите им изтрепаха 300 терористи на място, за да върнат 100 отвлечени от палестинските джихадисти заложници, как я виждаш сами да си изнасилват и горят жените и бебетата? Сигурно пак евреи и християни правят атентати в Европа, в Бургас ние сами си взривихме автобуса за кеф?
43
5
 
1
 
! Отговори
Липсват му преди 5 месеца
Мустачките, другото му е тамън!
42
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Kak може над два милиона палестинци да се интегрират работят и живеят в Израел" - И ти повярва на тия брътвежи. Кажи сега, че "никой не говори за това, че милиони араби работят в Израел". Аххаха! Всички подведени говорят! В Израел има араби, но за евреите това са ниско качество cъщества. На тях не им се предлага нормална работа. Заети са само с неща които евреите не искат да правят. Дори в детските градини в Израел открито и 1 към 1 ги учат децата, че "това трябва да са роби!".
41
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какъв Молох бе, кр*етен? Евреите имат и четат същата библия която е чела баба ти, поповете им са облечени и имат същите служби като нашите, техният бог е същия като нашия - бащата на Христос. Повечето от тях не вярват, че Христос е последният месия, макар че има доста евреи християни в същото време. Нашите свещеници през 43' спасяват братята си по вяра, но тогава България е била християнска държава, а не комунистическа клоака, гледаща турски и индийски сериали.
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ах, колко удобно! От години наред Русия учи българите да мразят мюсюлманите, за да може да мразят съседите си турците и така по-силно българите да обичат руснаците! Написа им учебниците с разни измислени кланета и изнасилвания, които реално не са се случвали, а сега супер им е удобно на българите да повярват на измишльотини, че мюсюлманите били "изнасилвачи".
39
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"че синчетата им са разпорили корема на бременни жени и са изнасилили 8 годишните им деца" - Тия неща си ги измислиха евреите, за да могат да накарат света да застане на тяхна страна. Всички виждат как заложниците се връщат в перфектно физическо и психическо здраве. Даже разказват, че са се хранили с храната с която самите палестинци се хранят. Докато тези хора които Израел разменя за тях, всички са физически и психически унищожени.
38
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Един израелски професор в израелски университет беше казал "Ционистите не вярват в Господ, но вярват, че той им е обещал земята!". Много е близо. Всъщност в Израел много хора които се наричат себе си "евреи" си вярват в старите еврейски божества, като например божеството Молох. Прочетете сами за него. Това божество изисква да се правят човешки жертвоприношения. И масово през всички десетилетия евреите отвличаха палестински деца от улицата, които никога не се завръщаха у дома си.
37
3
 
1
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Не знам зачо гледате на израелци и палестинци така, но това е все едно нашата армия да налази помаците в Родопите. Абсолютно същото е в Израел. Един народ дефакто, ако не броим преселниците, конто се избива, само защото едните са мюсюлмани, а другите юдеи.
36
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Къде да му го сложат това оръжие?
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Кои "бабички" бе? Тия дето виеха от кеф и алллахваха, при новините, че синчетата им са разпорили корема на бременни жени и са изнасилили 8 годишните им деца ли?Тия "бабички" Бени сега ги лекува...необратимо! :))))