Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега

Израелският премиер ги призова незабавно да сложат оръжие
11 дек 2023 08:14, Елка Василева
84
Нетаняху към бойците на "Хамас": Свърши се, предайте се сега
Снимка: архив, БГНЕС

Министър-председателят на Израел Бенямин Нетаняху призова бойците на радикалното палестинско движение "Хамас" да сложат незабавно оръжие и да се предадат, предаде Франс прес. Агенцията допълва, че според премиера в последните дни е имало редица бойци на ислямистката групировка, които са се предавали на израелските сили в Ивицата Газа, усещайки, че е дошло "началото на края" за "Хамас".

Още по темата
"Те слагат оръжието си и се предават на нашите героични воини. Да, ще отнеме време. Войната продължава, но това е началото на края на "Хамас", са думите на Нетаняху в прессъобщение, цитирано от АФП. "Имам послание за терористите от "Хамас": Това е краят. Не умирайте за Синуар", заявява още израелският министър-председател, имайки предвид лидера на "Хамас" в Ивицата Газа Яхия Синуар.
(БТА, Иво Тасев)

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Може би израелците трябваше групово да изнасилват арабки пред децата им, да горят палестински бебета на площада, да режат крайниците на бабите?" -Ти защо си мислиш, че не го правят това евреите? Правят го! Просто живееш в Европа, в християнска страна където населението по традиция е научено насила да мрази мюсюлманите и заради това чуваш предимно анти-палестински мнения. И медиите, ТВ, са платени от евреи масово, да показват само тяхната гледна точка.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Насилникът освен това не е този дето изнасилва, разстрелва и отвлича хора в Буча, а позволяващитте си да се защитават украинци. Как не ги е срам!
32
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Да викаш "Нека им на палестинците!" е все едно да викаш "Нака им на бабичките които разни крадци им влизат в дома и ги бият за да им вземат пенсията!". Абсолютно същото е! И евреите са в чужд дом! И те се гавpят с палестинците всекидневно от десетилетия наред. Превземат им кварталите, не им дават работа, ограничават придвижването им, крадат и изнаcилват и убиват децата им, вкарват ги по затворите само защото са мюсюлмани.
31
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Какво означава 'пропорционален отговор' във война, която трябва да спечелиш? И откога въобще ги има това смешно понятие? Може би израелците трябваше групово да изнасилват арабки пред децата им, да горят палестински бебета на площада, да режат крайниците на бабите? Сещате ли се тогава какъв вой щеше да настане? Просто да влезе армията и вместо да напада терористи мъже, да си направи парти и накрая да отвлече 200-300 палестински деца и да заяви, че докато всички араби не умрат, няма да спрат?
30
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"Насилникът" не е ли този дето избива непознати хора на концерт/парти, изнасилва и убива бременни майки и децата им и отвлича невинни баби, деца и майки тъпчейки ги в пикапите?Хм...сигрно съм се объркал. пфффф
29
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
"следват хусите, хизбулла,иран и параша...в този ред" - Ти радваш ли се на това? Сам се замисли какъв свят сам си отглеждаш! За теб и децата ти! Свят в който искаш да се подмазваш на насилника само защото той е по-силен. То поне да имаше няква изгода, ама нямаш. А някой ден когато насилникът (евреите и тем подобни) ако започнат да насилват теб, тогава друга песен ще запееш. На теб какъв ти е проблемът с хусите? А с Иран?
28
4
 
13
 
! Отговори
за по-добър свят преди 5 месеца
Терористични организации като Хамаз и Z раршистите трябва своевременно да се унищожават като плевелите.
27
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хамаzz умрЕ! :)))) следват хусите, хизбулла,иран и параша...в този ред
26
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като не разбират от дума терористите-избиване!Друг начин няма. - Израел са терористите!
25
3
 
12
 
! Отговори
эээ преди 5 месеца
Като не разбират от дума терористите-избиване!Друг начин няма.
24
4
 
4
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
Оня смъркач щял да ходи в Белия дом. Той като чуе "бяло" и чак ушите му щръкват на смърфа.
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До До ужас . И ние и иние. Начело с Делян Пеевски и Денков сме за правото на Израел да се защити. Срам за нас.
22
9
 
6
 
! Отговори
Бай Дрън преди 5 месеца
А е и Путин така призоваваше украинците миналата пролет, ама...непослушници, загубиха си страната за едното бяло на шефа им.
21
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Американците станаха много изнежени. Ако беше преди 20-30 години, досега праволямна республика иран нямаше да съществува.
20
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хамас са рожба на руския и ислямския шовинизъм... Никой човек с акъла си не би извършил това което направиха тия ненормалници при положение, че знаят какво ще последва. Спонсорите и организаторите са в Кремъл и Техеран.
19
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 18 - Я кажи какво беше преди на тая територия, гдето се навряха евреите през 1955 г. - мирно или не? Сравни със сега.... И кажи кой е проблема - арабите в Газа или друг?
18
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като че никой не забелязва, че израелтяните избиват хора в Газа на верска осново! Това подрива всички устои на съвременните ценности в Европа, САЩ и в желия свят! Сега в Европата имаме някаква търпимост към изповядващите други религии, ама то из един път може да се свърши с това, да почне другото и като почне - стотици хиляди с друга религия от тази в Зап. Европа, например - да бъдат избити, ЗАЩОТО... има прецедент в Газа?!
17
6
 
21
 
! Отговори
клоаката Газа преди 5 месеца
Гадно племе , което и даже и останалия арабски свят не понася. Освен ненавист към всеки и всичко и тероризъма като национален идеал, нищо друго не вирее там !
16
20
 
7
 
! Отговори
Редж преди 5 месеца
За какъв се мисли този плашок? Явно много си е повярвал. А колко врагове си спечели и дали ще може да спи спокойно? Израел рискува съществуването си с геноцида.
15
7
 
20
 
! Отговори
до 10 преди 5 месеца
Да съжителстват мирно? Пречи им, че им убиха 1400 души, ей така, за закуска за 2 часа. И още 250 пленници. Това бяха обикновени хора. Но тия хора сами си пречат, защото нямат понятие от цивилизация и в главите им само Аллах и глупости.