Един човек се оплаквал, че винаги когато кара кола пиян катастрофира, а приятелят му пие повече от него и никога не е правил катастрофа.

Ева Ивайлова @lio0808.blog.bg 15 яну 2014 18:06
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
0
3166
На лекция. Професорът: - Един здрав бик оплодител е длъжен на ден да има по 12 "сеанса". Женски глас от първия ред: - Простете, професоре, колко? - По 12. - Повторете го, моля ви, да се чуе на последния ред. Мъжки глас от последния ред: - Извинявайте, професоре, за 1 крава ли става въпрос, или за 12 крави? - Разбира се, че за 12 крави. - Мерси, професоре. Повторете го, моля ви, да се чуе на първия ред.


Двама наркомани лежат надрусани в полето и над тях прелитат военни хеликоптери.... единия вика: -Я виж, хеликоптери! а другия: -Хеликоптерите, това са душите на загиналите танкове.

Един човек се оплаквал, че винаги когато кара кола пиян катастрофира, а приятелят му пие повече от него и никога не е правил катастрофа. Една вечер те се събрали и първият казал: - Защо когато караш пиян никога не катастрофираш?
- Ето сега ще седнем да пием и ще ти обясня.
Пили, пили, първият вдигнал един пръст и казал: - Колко пръста виждаш? -
Два. - Добре, още ще пием. Пили, пили и първият пак казал:
- А сега колко пръста виждаш? - Три. - Стига толкова, хайде в колата.
Качили се, тръгнали и първият казал: - Ето три бабички, средната е истинската, заобикалям. След това: - Ето три кофи за боклук, средната е истинската,заобикалям. Сега е твой ред да караш. Качил се другият в колата. След малко:
- Ето три моста, средният е истинският, заобикалям…


Полицай спира една кола с весела компания вътре: - Добър вечер, проверка за алкохол. - Нямаааааа, изпихме гооооооо!


0
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари