Победителят от Къртицата е двойник на Бареков

Петър Петров @andreshko.blog.bg 19 май 2014 12:29
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
9
3994
Така ще изглежда Бареков след като стане Министър председател на
Народна република България и въведе задължителна военна служба.


     
          Победителят в Къртицата 2, Георги Стоянов разкри фаворита си за евровота - това е лидерът на "България без цензура" Николай Бареков. Това разкри самият той в интервю за "Стандарт" веднага след победата си в реалити-шоуто.

       "Избрах да гласувам за Николай Бареков. Този човек помага много на младите хора и на спортуващите изобщо", мотивира избора си ММА боецът. Сред аргументите, които наклонили везните, е решимостта на лидера на ББЦ да върне казармата. "Подкрепям силно идеята му да върне казармата. Тя учи на възпитание и дисциплина. И най-важното - в казармата всеки е равен на всеки", коментира Жоро.

      Победителят в Къртицата смята, че именно в казармата човек се учи на най-важното - да е толерантен. "Няма мамини синчета, трябва да си помагате и после е хубаво, когато това се пренесе в живота", категоричен е Георги Стоянов. 

 

     Коравият боец добавя и още един силен аргумент, за да гласува за Бареков: "Иска да върне мъжете, мъжествеността в обществото", казва Жоро, който измъкна победата в оспорвана надпревара с актьора Александър Сано и спечели 152 860 лв.
                            .......................

   С това си категорично заявления, мъжественият български интелектуалец даде конкретна сериозна заявка за влизане в правителството на Дудука или като Министър на отбраната, или поне като Министър за младежта и спорта /бел. моя/.

            Хвала на подобни юначни българи !

 


 

9
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква казарма бе, цял свят се ориентира вече към малки професионални, диверсионни и високо технологични части за микро удари. За големите войни вече армии не трябват, защото точно с 2 натискания на копчета и войната приключва. Ние тепърва ще откриваме колелото. *** ***.
7
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Победител в Къртицата - предаване на тв 7 - агитира да се гласува за Бареков... Колко трогателно...
6
1
 
20
 
! Отговори
КИКИМОРА преди 7 години
тозе се взе много насериозно, дори заговори за политика - андрешко- хитрец какво да го правиш
5
1
 
13
 
! Отговори
Генерала преди 7 години
Яко напън за казармата
4
1
 
23
 
! Отговори
jo преди 7 години
Добре, че има такива ,като него . Иначе всички силиконови разпоретени щяха да си останат стари моми .
3
2
 
34
 
! Отговори
Фройд преди 7 години
Празни мисли на един *** човечец.
2
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
защото всички са равни,някои са по-равни и не ходеха в казарма - справка - някои парт. лидери - и защото нямаше извращения,за това едно войниче го надуха с компресор....и защото се учат там на патриотизъм,за това духнаха в чужбина веднага след 1989-та....
1
3
 
41
 
! Отговори
опетков преди 7 години
Явно Герги си няма хабер от казарма. Там е последното място, където хората са равни. Дори в соц. казармата имаше извращения и гавра с младите войници. Мързеливи , крадливи старшини, некадърни офицери. Пропаганда и промиване на мозъци. Може още много да се каже. Лоша храна и абсолютно неравенство.