Кой кой каза задължително гласуване?! Казаха го 500 000 българи или имате склероза ?!!!

Нема Такова @zaw12929.blog.bg 6 юни 2014 15:17
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
1
1279
Днес журналистите се разбучаха, за задължителното гласуване, а  защо не  се ужасиха, не обявиха , че се унижава ДПС,  от президента?! Че се отмъщава... това е промяната, която поискаха хората Идеята на президента:
Трите въпроса, постави за  референдум президентът:за което има събрана подписка : да се организира допитване за ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, МАЖОРИТАРНО И ЕЛЕКТРОННО гласуване, което стои на дневен ред…
 
Мажоритарното гласуване се постига , вече се изпробва. Остава, да се подготви референдума за задължителното  и електронно гласуване, а може и Парламенът да го реши. Това ни чака. Подкрепям ГЕРБ: който гласува да получи 20 лева. Който не гласува- да плати 50 лева и така държаватае спечели- защото само 20% ще гласуват.
 
Не вярвам, че предложението за задължително гласуване е отмъщение, но… всичкото говорене днес, тази седмица дето идва, дето миана все по вече насажда омразата на раздора, която ноже да бъде само в услуга на чужди интереси. Така си унищожаваме държавата и никой не може да ни спаси… спасението не става с омраза…

За да се изготви при нормални условия бюджета- това правителство да организира първо референдума, после изборите. Трябват промени в процедурите.
Да се намали броя на партиите- които са получили под 2%
да не участват в изборите , както и неграмотните българи , така и тези над  80 години.  

 МЛЪКНЕТЕ МЕДИИ  Да нищо, нищо н нищо не се случва от Вашето мнение. А  от хората  за които дадохте  коментарр на неодобрение  желаят да сте в добро здраве и ви пратиха думи за отърсване от заблудата.

Замълчете най сетне и ако не приемате истината престанете да плюете по всички. Хайде , сини медиини ... съвземете се, демократи станете... омраза не сипете!!

Омар Хайям - Рубайят
....
На философите не станах мил,
но види бог дали съм съгрешил.
Да, нищо съм и нищо днес не ми е ясно,
дори не знам защо съм се родил! ....

БСП ще загуби от задължителното гласуване! смята Георги Първанов

"Я не сакам да съм добре, а Вуте да е зле!" -  девиз на българския политически лидер, 


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Бай Григор преди 9 години
От задължителното гласуване ,най-силно ще бъдат ударени железните редици на ДуПеСето,единствено тогава няма да имат решаващо значение в НСфи няма да присъстват така масово в управлението ....