Посрещнаха Свидетели на Йехова в Русе с "убийци!"

ВМРО и "Атака" обградиха сбирката на сектата. Вместо 100 едва 10 души се осмелиха да влязат в залата
10 апр 2009 15:35, Екип на Dnes.bg
177

Сбирка на „Свидетелите на Йехова” предизвика протест в Русе.

С възгласи „убийци“ и „сатанисти“ младежи от  ВМРО и „Атака“ очакваха привържениците на сектата, които трябваше да се съберат в хотел „Рига”.

Вместо очакваните 100 последователи в залата обаче влязоха едва 10 души.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
АЗ преди 15 години
на територията на България може да има само една църква и тя е православната-така е от много векове и така и ще бъде..всичко друго трябва да бъде прогоненоискат да проповядват-да го правят там,където са създаденитук са нежелани и този протест,който им се случи сега ще им се стори като детска игра,когато единствената българска партия у нас-Атака дойде на властТЕЗИ СМЕШНИ МАЛКИ СЕКТИ СА КАТО МИШКИ В СРАВНЕНИЕ С ХИЛЯДОЛЕТНАТА МОШ НА ИЗТОЧНОТО ПРАВОСЛАВИЕ..И МНОГО СКОРО ЩЕ УСЕТЯТ,ТОВА,КОЕТО ИМ СЕ ПОЛАГА-ШУТ ОТЗАД В ПОСОКА ЕЗИЧЕСКА АМЕРИКА,КОЯТО ТОЛКОВА ТОПЛО ПРИЕМА ВСЯКА НОВА РЕЛИГИЯ,ПОРАДИ ЕДНА ПРОСТО ПРИЧИНА-ЧЕ СИ НЯМА СВОЯ !!!!!!!!!!!!!
76
0
 
0
 
! Отговори
до 70 преди 15 години
България е светска държава и единственото нещо, което ми харесва в комунистическата идеология е секуларизацията. И съм възмутен от свинщините, които правят банда простаци. За пореден път се убеждавам в простолюдната маса, на чийто глас се надяват тези партии ВМРО и Атака. Но какво да се учудвам... простаци и ограничени хора в България - много. Само им дай виновник, че са бедни и мизерни.
75
0
 
0
 
! Отговори
Мормон преди 15 години
манталитета на комунистите -различните от нас да бъдат убити.Празни глави, които се манипулират.Ако искат и сюнет ще си направят - какво ви пречат , бе .Скаайте в Дунава се ***!
74
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
По добре си остани емигрант ,що тук слънце няма да изгрее врочем ако се включиш дейно в комунистическият проект атака може и да изкараш годинка две на обществената хранилка ,*** нито човек ще станеш ,нито ще прокопсаш!
73
0
 
0
 
! Отговори
Николай преди 15 години
Колко дребен и жалък е българския народ! Не можете дори да приемете, че другият може да има различни от вашите убеждения. Не можете да понасяте когато всички не мислят като вас. Мизерни душици... Коло жалко е всичко това! Аз не съм нито свидетел на йехова, нито християнин, но ме изпълва отвращение като чета вашите коментари. Българинът не заслужава нищо друго от онова, което му се случва. И няма нищо "съхранено" в българската държава. Римска империя, Византийска империя, Отоманска империя, няколко години руски контрол, 45 години комунизъм, 20 години анархия и свинщина - това е българската държава.
72
0
 
0
 
! Отговори
безименен преди 15 години
През годините на турското робство/ 500 г/!,едно от нещата които са ни съхранили е и борбата на българската църква срещу турци и гърци и е най-малкото неморално някакви сегашни "парашутисти" "Свидетели на себе си" да претендират за място в земите ни. Ами къде бяхте тогава питам и отговор не искам! Историята помни!!
71
0
 
0
 
! Отговори
Emigrant-Atakist преди 15 години
ATAKA e FAKT i shte vleze oshte po-silna v Nardnoto Sabranie sledizborite
70
0
 
0
 
! Отговори
?!?!? преди 15 години
България е ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА !
69
0
 
0
 
! Отговори
sos преди 15 години
Тукашните сектанти са атакистите!Нагли,нискоинтелигентни ***,чието място е в специализираните заведения!
68
0
 
0
 
! Отговори
Доню Донев преди 15 години
Вече почти 2000 години се води тотална война срещу християнството от различни страни и с различни основония - от юдейския фарисейски талмудизъм до разни деструктивни секти. Е, няма да успеят, защото само Иисус е велик, вечен и незаобиколим, но са носили и продължават да носят беди и страдания.И от къде толкова сили и средства в една малко повече от сто годишна секта с около 7 000 000 члена по света? Всеки мислещ ще се досети, но няма смисъл да го изрича, защото с техните пари и връзки ще го съсипят съдебно.Заинтересувайте се и какво тази секта е имала против квакерите, които все пак са християни, че са се отделили от тях /квакерите, на базата на специфичните, но християнски разбирания на Уесли Пен създават Пенсилвания; единствено там е имало дълго време мир и разбирателство с индианците; там са се приютили и немците амиши, но те на никого не натрапват себе си и не създават проблеми на другите/.А защо се прави всичко това е ясно - самия Иисус казва, че всяко царство, разделено на две против себе си, загива.И друга казва Иисус - ако ти ударят едната буза, обърни и другата, но нищо не казва ако потретят. А колко пъти ни удрят такива самозабравили се секти, християнски само на думи? Така че може и малко крайни да изглеждат действията на Атака и ВМРО, но са адекватни и необходими.Така че е време да подкрепим и помогнем нашата православна църква да се изправи и изчисти от комунистически и келеперджийски наслоения, а в перспектива да намерим и взаимодействие с католиците /не обединение/, за да преодолеем недоразумения като тези секти и ред други проблеми
67
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Секретарчето на Т.Живков "голям общественик" и пак чест гост по атакистката телевизия нарече католицизма провалена религия!Вие ли ще се обевяване за защитниници на праволославие ,на будители ..ще налагате дух на добродетелност на хората!Айде бе освен да взривявате и събаряте черкви,да разграбвате и поругавате онова що не сте събирали.За друго има ли ви?Отвратително нагли индивиди!
66
0
 
0
 
! Отговори
10 преди 15 години
Можете да си изкарате пари като отваряте сайтове за 30сек.Плаща се по 0.005лв., като колкото повече сайтове отваряте,толкова повече пари печелите.Можете да поканите ваши познати да се регистрират с ваша покана-така вие печелите половината от неговата заработка.Наистина се изкарват пари,а не влагате нищо.Регистрирайте се от тук http://bux-bg.com/?r=bigsun4
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
чудесата са онези неща от живота, които човек все още не може да си ги обясни :) аз не търся всички отговори, просто се примирявам, че не мога да знам всичко. Със сетивата с които разполага, чевек усеща и възприема около 0.0001% от заобикалящата го среда, докато съзнанието реално няма граници. Работната седмицата свърши, отивам да се чувствам щастлив по моя си начин и никакви атакисти, йеховисти, исусчета и тн не са ми необходими. Всеки човек може да го постигне без чужда помощ :)
64
0
 
0
 
! Отговори
kalin преди 15 години
Клеветя ли?Лицето Сашо Радев пенсионерски вожд,чест гост у атакистката телевизия,да ти говори нещо!Клеветя ли искай запис от Ст.Солаков!Гост в предаването беше и Нено Ненов ..мисля ,че беше.Няколко пъти съм засичъл ваши предавания т.е по тази телевизия,по долна мерзост и глупота не съм срещал!Ще ви се да е лъжа ама истина!
63
0
 
0
 
! Отговори
жоро преди 15 години
свидетелите на йехова са забранени в повечето държави. сектата им забранява дребни неща като КРЪВОПРЕЛИВАНЕ, хирургически и зъболекарски интервенции. идеята е да не позволяваш на нещо "небожествено" да попада в тялото ти. също така отказват да приемат лекарства. плаща се десятък на църквата, с който се издържат ей такива *** като онзи пастор. ти и баба ти можете да си заврете реигийката някъде. България се е съхранила толкова време заради морала на религията ни в семействата ни.
62
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аз тука съм срещал няколко асоциални скотове и единият си ти. А сега да докажеш всичко, което на писа. Да не излезе, че клеветиш. Обикновено това правиш.Та точно такива скотове като теб развалят пейзажа на страната ни. Иначе си е добра страната ни.
61
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Повярвай в чудесата :) или поне опитай
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
За морала, че е в Библията съм съгласна с теб, никой не е съвършен и това, че пушиш едва ли е толкова осъдително. Колкото до сектите, винаги е имало такива, но истинското оцелява във времето и това е православното християнство
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Иванов, от *** морал не искам.Манева, вземи порасни малко!
58
0
 
0
 
! Отговори
вярата преди 15 години
Исус Христос (или който и да е от подобните му) е бил на Земята толкова, колкото аз съм бил на Луната. Нямам нищо простив вярващите, даже ги разбирам, щом имат нужда от това и то ги прави щастливи, много добре. Толерантен съм към човешката нужда, но не и към манипулациите на всичките т.нар. институции, които си приписват правото да обединяват хората под някакъв знаменател и вяра, като всячески злоупотребяват с доверието им. В този репортаж се открояват 3 интереса, политическия на Атака, бизнес интересите на православната църква и тези на Йехова, който се боричкат за вярата на горките хора, защото вярата дава сила и власт. Както каза някой всички са секти, защото в един момент от време всеки е преписал от някого ... имаше един филм, където много точно го бяха показали Zeitgeist или нещо подобно се казваше, та който е любопитен да го гледа и ще ме разбере какво имам предвид. За останалите, ако са щастливи в невежеството си, няма смисъл да си правят труда, в крайна сметка всеки търси своето вътрешно щастие, късметлии са тези които са го намерили :)