Е т'ва е да разлаеш кучетата!

Бутат пълната с бездомни песове къща в Русе, за която Dnes.bg алармира през февруари
2 юли 2009 17:08, Екип на Dnes.bg
41

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
0
 
! Отговори
Да е ясно преди 14 години
Тато си беше умен и находчив човек.Той повери живота си на Бойко Борисов!!!Това е сигурен знак за неподкупност и стабилност.Аз вярвам в Генерала.Братя Българи утре с 3
39
0
 
0
 
! Отговори
открито преди 14 години
До "психолога" от пост 2Ти поне си ясен!!Всички ние сме били и комсомолци , и на манифестации ,и нт.Само една корекция.Когато тройката Луканов ,Младенов и Лилов свалиха Тодор Живков и кагота Чаушеско беше екзекутиран от собствения си генерал На кого се довери Живков??
38
0
 
0
 
! Отговори
???? преди 14 години
Народе???? В сайта днес.бг - избори 2009 сме !!Прогледнете само за к,во си губите времето.Утре е решаващ ден!Не обвинявайте никого - нито турците ,нито циганети!
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
преди години на ъгъла на Приморски и Стефан Стамболоввъв Варна така се "срути" и "саморазруши" от само себе си разбираш ли една кооперация/това си беше доста масивна сграда/май общинска и сега има един хотел построен на нейно мястое работата е там че на отсрещния бордюр на Приморски вече е Морската градинаи това ако не е далавера в Русе?
36
0
 
0
 
! Отговори
М. Василев преди 14 години
Ей, най-накрая я бутнахте и тая къща, далаверата си върви с пълна пара, сега е на ред музикалното училище, един съвет : Направо местете кучетата там!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
И като е паметник на културата тия от организацията за защита на паметниците на културата до сега къде бляха? Или чак сега когато сградата е наполовина рухнала някой се сети, че е регистрирана като паметник на културата. Хайде, моля ви се, не на нас тия! Ясно е, че някой вече е хвърлил око на терена и само търси начин да събори тази сграда за да почне да строи! Кмета го боляло за тази сграда, като толкова го боли що не е направил нещо по а?
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Същите *** но модел на 2 крака ходят по лозята и парковете
33
0
 
0
 
! Отговори
TT преди 14 години
Що за лицемерие от страна на кмета"Защо сградата е такова състояние??".Г-н кмете, много добре знаете защо, защото законът е такъв-намаш право да разрушиши паметник на културата, просто го оставяш сам да се срути.Сега вече теренът е свободен за ново строителство и наследниците ще получат като обезщетение нов апартамент.
32
0
 
0
 
! Отговори
vonoto преди 14 години
7 MALL-a stroqt, no samo do bolnicata i do mosta ne sa spreli za sega
31
0
 
0
 
! Отговори
vonoto преди 14 години
do tazi kashta se stroqt 3 ili 4 kooperacii, tova e sreshty policiqta na kragovoto v centara, kak nqma da q butnat, aaaa kmetee?
30
0
 
0
 
! Отговори
Intruder преди 14 години
Basi, tva Ruse kolko zapadna...
29
0
 
0
 
! Отговори
vivi преди 14 години
No 9, mnogo si prav, ot horata po-loshi niama!
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
http:// vbox7 .com/play:cc813649 "Отечествен фронт - Да те изядат Кучетата"
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
e kak she sa bezdomni kato si imat cqla ka6ta ?!?!?!
26
0
 
0
 
! Отговори
до 21 !!! преди 14 години
Колкото на пъпа на Варна СТАРАТА ВОЕННА БОЛНИЦА се превърна в бизнес център със старата фасада толкова и тука. Събориха старата сграда, запазиха стената, а после УЖ СЛУЧАЙНО СЕ ПОВРЕДИ и я бутнаха.Че и тука тъй - ОБЩИНАРЧЕ ЗАПОЗНАТО :)
25
0
 
0
 
! Отговори
Иво преди 14 години
Във Видин такива стари и красиви къщи се ремонтират и реставрират и получават нов живот... Те са наистина ценно наследство и създават невероятна атмосфера в ценъра на града...
24
0
 
0
 
! Отговори
напушеният журналист преди 14 години
поздравления за новата лъскава кооперация, която ще цъфне на това място.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
i taka poleka poleka, ku6ta po ku6ta, 6te se subori cqloto podobie na jalka durjavica, s ypravnici mytri, kradci i 4yjdenci. za6toto patriotizma e iz4eznal i vseki e hvanal putq na nqkude....horaaaaa, sled 5 godini edin rabote6t, 6te trqbva da hrani po 7 pensionera....kak 6te stane tova??!!! tazi durjava falira, ymira
22
0
 
0
 
! Отговори
до 21 преди 14 години
Щом казваш че общината е задължила собствениците "да възстановят облика на старата къща" и после не ги санкционира затова че не изпълняват задълженията си, значи общината не си върши работата докрай и така става съучастничка на собствениците. Но нали в България личностните интереси са над обществените по един много странен феодално-демократичен начин, та затова...
21
0
 
0
 
! Отговори
5rov преди 14 години
Явно липса на информация и некомпетентност е причината да се пишат много глупости . От страна на общината е направено всичко , включително и от юридическата страна в продължение на две години .Цялата вина е на собствениците , които са 5 и са в чужбина . А сградата всеки момент щеше да рухне върху тротоара и двете улици . В бъдеще каквото ида искат да строят, са задължени да възстановят облика на старата къща , която е заснета отвън и отвътре . Но както знаете , с времето стават и чудеса...