Акция "Багер" в Ченгене скеле

Започна бутането на луксозни вили в селището
10 ное 2010 20:03, Екип на Dnes.bg
208

 

 

Започна събарянето на луксозни вили в рибарското селище Ченгене скеле край Бургас.

Акцията срещу незаконното строителство там ще продължи в рамките на един месец, като за този период ще бъдат съборени общо 26 незаконни постройки.

Още по темата

Общо 225 са издадените заповеди за премахване на незаконни къщи в рибарското селище.

Акция "Багер" срещу незаконното строителство продължава и в Несебър следващата седмица. Там ще бъдат съборени седем двуетажни надстройки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


208
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
187
3
 
3
 
! Отговори
PrOxY преди 13 години
Ибати кефа :)
186
5
 
18
 
! Отговори
qwerty преди 13 години
Нали искахте да не ядете ***- имаме Стара Планина- НЕ, било разчистване на конкуренцията..Не искаме беззаконие- сега бутали "бараки" само на кокошкари. На Българския народ НЕ МОЖЕ да се угоди. На мен къщите съвсем не ми изглеждаха бараки. Не са палати, но са измазани, с решетки, личи си че са се надявали да ги озаконят НЯКАК СИ. Трябва железен юмрук в тази държава! Надявам се скоро да видим как бутат и истински палати.Вина има и държавата че е допуснала да се издигнат,търсете отговорност !
185
14
 
9
 
! Отговори
цирк преди 13 години
Поредните циркаджииски изпълнения на ГЕРБ-софийски тузари-спете спокойно-Боко и Цецко ви пазят!!!
184
7
 
15
 
! Отговори
пфу преди 13 години
това е вандалщина...... ,най лошото е че като заглъхнат лозунгите за спазване на закона там "законно" ще се появи петзвезден хотел на някой радетел за спазване на закона
183
10
 
10
 
! Отговори
Митко преди 13 години
Аз искам да попитам как никой не повдигна въпроса от къде са на Бате Бойко-Батмана имотите и къщите му? От къде за 2 години Цецо Физкултурника се е сдобил с 4 апартамента и още толкова къщи????? Как никой не му търси сметка, ама да бута къщи на хората може.
182
0
 
17
 
! Отговори
Язе преди 13 години
Призовавам за акция "Дрее ми"! Сички нормални ора да са изнасят от България. Да видиме на чии гръб, че живеят тарикатите.
181
5
 
11
 
! Отговори
Атанасов преди 13 години
Много е яко като всичко е на акции, звучи яко и активно. Бате Бойко надмина и римляните, на народа вече не му трябва и хляб само зрелище. Обичаме те Бойко продължавай да ни еб*еш!!! Герберчетата сега ще си налапат хубави местенца до къщите на техните приятели със стъклените мраморни къщи. Този дядо само загрозява гледката там...
180
2
 
12
 
! Отговори
peter преди 13 години
Искам да чета "започна вкарването в затвора на чиновниците позволили незаконно строителство". А къщите в заитени местности наистина трябва да се бутат. Искрено съжалявам човека как може да бутнат къща строена преди 50 години това е пълна подигравка. утре и блока ми ще решат че вече е незаконен.
179
5
 
8
 
! Отговори
123 преди 13 години
бате Бойко отново в действие-демонстрира сила и власт... да събаря всеки може...по-тъпо полицейско правителство до сега сме нямали.дори и фирмите за събаряне са на негови хора
178
2
 
6
 
! Отговори
ati преди 13 години
nyamam dumi ujasssss
177
4
 
22
 
! Отговори
Helzo преди 13 години
Тоя беден старец нито изглеждаше богат нито нищо........ това е абсолютна гавра с хора, със законно построени, по тогавашните закони, къщи.На тези хора не им е даден никакъв шанс да си узаконят имотите, а истинските луксозни и незаконни имоти стоят цели и непокътнати.Пак е имало даване на пари и разрушаване на животи.
176
0
 
24
 
! Отговори
Варна преди 13 години
ще ми е интересно да видя как събарят наистина луксозните вили покрай някои язовири в България...
175
4
 
26
 
! Отговори
възмутен преди 13 години
"Започна бутането на луксозни вили в селището"Що се излагате бе?!?! Къде ги видяхте тия луксозни вили??????????? Защо не бутате тия при Ивайловградския язовир???? Или тия при Панчаревския?????? Или незаконните хотели и постройки в Странджа????????? ЗАЩООООООО???????????????????? А сте седнали с мизерните хора да се ебавате?!??! Това си е чисто и просто мерене на пиш*ата!! Ето вижте ни колко сме силни и как "спаааазваме" """закоооооните""".... *** ПОРНОТО Е ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!!! ПОРНО !!!!!!!!!
174
1
 
6
 
! Отговори
ДНСК преди 13 години
173 по съществуващия ЗУТ в България няма повече от 10% законно строителство! Всичко се приема с много затворени очи и РУШВЕТИ ! Самата Милка Гечева е приемала не един и друг обект на софра пред обекта защото ако влезе вътре все ще се открият нередности! Вижте я колко е щастлива защото вече за кратко време ще стане и тя милионерка като предшественика си Симидчиев:-) Ако искаме повече законно строителство и по-малко Корупция ни трябва нов ЗУТ наистина, опростен и съобразен с реалностите!
173
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айдеее.... Почнаха да събарят жалката ни държава!!!
172
2
 
9
 
! Отговори
___ преди 13 години
А незаконните палати в Бояна и Драгалевци си стоят. Имения за по нчколко милиона лева... Но едва ли ще ги събарят...
171
1
 
9
 
! Отговори
РИБА преди 13 години
Акция "Багер" срещу незаконното строителство продължава и в Несебър следващата седмица. Там ще бъдат съборени седем двуетажни надстройки.Видяхме колко ги събориха в Несебър. Хаха! Събориха 14 дъски от една тента на едно незаконно заведение и отчетоха дейност.
170
4
 
8
 
! Отговори
t-rex преди 13 години
Едно е да си построиш барака в двора на къщата в някое забутано село или да си остъклиш терасата. Съвсем друго е да пъстроиш къща в защитена местност и да си мислиш, че ще ти се размине. Процедура по узаконяване не съществува в законодателството на РБ. Щом е незаконно - подлежи на премахване. В никакъв случай не бива да се променя ЗУТ и да дава възможност за узаконяване на стоителни обекти, защото след 10 години пак ще има една камара незаконни къщи и пак ще реват за узаконяване!
169
0
 
8
 
! Отговори
РИБА преди 13 години
Много луксозни вили! Нямам думи! Метая за такава вила. А онези, които само ги снимат с херликоптери? Там как ще се процедира?????? НЯКОЙ ИМА ЛИ ОТГОВОР ПО ВЪПРОСА??????????????????????????????????????????????????????
168
0
 
11
 
! Отговори
Българкаски Граждани преди 13 години
Нека багерите да разрушат и незаконните в Слънчев бряг,Несебър,Варна,околовръстното на София,Банкя,за Родопите да не говорим....там просто всичката налична технока в страната няма да насмогне...Да, като е незаконно нормално е да се премахне.