Сърбия пусна българите до Босилеград, но без митинги

Часове наред десетки души стояха на ГКПП Олтоманци
Обновена: 18 фев 2011 11:27 | 18 фев 2011 11:27,
90
Сърбия пусна българите до Босилеград, но без митинги
Снимка: Булфото

Българите, които отиват на паметника на Васил Левски в Босилеград, ще бъдат пропускани през ГКПП Олтоманци.

Това стана ясно след приключването на срещата на българския и на сръбския началник на граничния пункт.

Още по темата
На срещата сръбските гранични власти са казали, че ще пропуснат българите, които отиват да поднесат венци и цветя на паметника на Васил Левски в Босилеград, но няма да им разрешат провеждането на митинги. 

В момента вече български граждани преминават граничния пункт Олтоманци.

Сутринта за нелепата ситуация сигнализира кметът на Кюстендил Петър Паунов, който с други българи изчакваше на границата, за да отиде до Босилеград.

По думите му на пункта има засилено полицейско присъствие. Бил дошъл автобус, пълен с полицаи с каски и бронежилетки. Взели им и паспортите уж за проверка и с часове чакали да им ги върнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
2
 
17
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
57Македония е ГЕОГРАФСКА ОБЛАСТ! Държавата ви се казва БЮРМ (FYROM) и няма нищо общо нито с Александър Македонски, нито с античността нито с измислената от комунистите "македонска нация". п.п.Вземете да предявите претенции и за Луната!
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
balgariq prizna makedoniq za6toto tova e ednistveniq na4in davi spasim ot sarbite i albancite garcite katovi obqvim za odelna darjava a6toto ako se preseedinite 6testane balkanska 2 voina.sega razbrali we kuha leiko.
57
1
 
8
 
! Отговори
drako преди 13 години
srbe na vrbe :)
56
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
az za6to govorim edin ezik s makedoncite zamislise malko we.promit mozak vie ste sram za bulgarite tolkova leso savi promili mozaka seedno ku4e za kotka da se misli.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
maketata sa bulgari makedoniq nqma.zatova qneto e balgarin
54
1
 
7
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
54От кого е "взета" Пиринска македония бе?
53
1
 
1
 
! Отговори
do 50 преди 13 години
zemi sa skrii nekade,aman ot psihopati
52
3
 
1
 
! Отговори
bg преди 13 години
abe vasko te jiveqt podobre otnas we kakav razpat te goni tesa pratiri reis s volrajeni do zabi 4engeta a nie na turskata granica nqma koi da pratime we.
51
1
 
3
 
! Отговори
bg преди 13 години
zatova podkrepqme albancite za kosovo.za6toto tiq sarbi ni bzeha zapadnite npokrainini nai beskrupolno a mojeha danegi vzimat ako sa bratq hristqni kakto tvardqt.
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз нося нож на колана си, 90мм някъде му е острието, застопоряващо се, имам и един малък който понякога нося в портфейла си. Използвам ножа си за да режа кашони, хартия, гума, пластмаса, дърво и други, оголвам и още режа кабели, дялкам разни неща, отвивам и завивам болтчета винтчета и гайки, отварям бонбони и други опаковани неща, използвам го като универсален инструмент. Надявам се да не ми потрябва при самозащита, но и такава употреба съм предвидил, най - вече от бездомни кучета или ***, с който е пълно навсякъде, а аз се прибирам по тъмно доста често, защото работата ми е такава.По принцип човек е добре да носи със себеси кибрит, нож, компас и ***. Компаса не би бил особено полезен в града, свирката по принцип служи ако човек е изпаднал в беда, примерно е заключен някъде случайно или ако е в беда, за да може да привлече помощ. С викане, да ви кажа честно далече не се стига:). Особено ако човек е в гората или пък е паднал в някоя дупка... Стига съм обеснявал какво трябва да носи човек из града и какво не.Всеки си има глава на раменете и носи каквото му трябва
49
4
 
2
 
! Отговори
Васо преди 13 години
На един хал сме, сърби, българи и македонци. И тази чума дето мори Сърбия и Македония ше ни залее и нас още в момента на падане на границите. Разпада ни.Програмиран е той далеч, далеч от София, Белград и Скопие, и графика се спазва. С всичките си действия управляващите ни подпомагат този процес в последните години. Пък разни *** нека си бълнуват за България на три морета, Велика Сърбия и Македония наследник на АЛ.Македонски. През туй време ще ни скроят шапката. ВМРО-то не ща да коментирам
48
1
 
13
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
43 Ама много знаете вие! През 99-та година бях на 19, но за разлика от вас другарю анонимнико и тогава можех да мисля и имах собствено мнение за нещата (сега виждам, че мнението ми е било грешно, но това е друг въпрос).
47
1
 
3
 
! Отговори
РИА преди 13 години
От Лабораторията по рентгенова астрономия на Слънцето са забелязали мощно изригване на лава от звездата в нашата система,която ще предизвика една от най-силните магнитни бури за последните пет години и ще стигне Земята най-късно в петък вечер..
46
2
 
2
 
! Отговори
до 44 преди 13 години
Е хубаво де, ама вместо да питаш вземи и да разясниш за какво иде реч, кога, как, кой, защо и т.н.
45
1
 
3
 
! Отговори
някой преди 13 години
До: номер 1Абе какво ти бърка Мустафа Кемал Ататюрк или просто го казваш защото не се сещаш за друг в момента?Виж, нямаше да ни е приятно, ако турци дойдат в България да честват годишнина от рождението на Абдул Керим Надир паша (който между другото е роден в Чирпан), или султан Абдул Хамид Втори.Вярно, Ататюрк е участвал в балканските войни срещу България, но участва като наш съюзник през Първата Световна Война.
44
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПОПИТАХ ЗАЩО В ЦАРИБРОД НЯМА НИКАКЪВ ПРОБЛЕМ С ЧЕСТВАНЕТО НА ЛЕВСКИ???????????? ЗАЩО? АМИ ЗАЩОТО ТАМ НЯМА МАКЕДОНСКИ ИЗЦЕПКИ ЗАТОВА.
43
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аменхотепе, много лъжеш пич. По време на бомбардировките си бил на 13 години горе-долу, не се прави но много отворен, щото не си. Лаладжия. Агитатор си ти и нищо повече, ама само глупости говориш. И много му пука ня някой какво искаш и на чия страна си бил.
42
4
 
5
 
! Отговори
ВМРО преди 13 години
Прав си днешна България е с половината си територия и население.
41
2
 
8
 
! Отговори
Amenhotep преди 13 години
37Дообре! Ще му предам! Дедо!
40
2
 
2
 
! Отговори
Тишо до 32 преди 13 години
Аз не призовавам към война. Просто казвам истината. И единственото към което призовавам е българите да си извоюват правата, които заслужават първо като хора, второ като етнос който живее на собствената си земя. Ама на плиткоумници като тебе само пушки са им в главата.